Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 81

נושא: POKEMON TOY

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 04:54 PM

ההתחלה
    אתם שומעים בכריזה כי אתם הולכים להישאר בכיפה ולא לצאת ממנה עד שפסידו או תנצחו בתחרות קרבות הפוקימונים הגדולה שהולכת להיות, אתם עוד מחזיקים בקופסא האטומה שבה נמצא הפוקימון המלאכותי שלכם, ועוד לא ראיתם איזה פוקימון נמצא בקופסה.
    אתחיל לפתוח את הקופסא שלי כדי לראות מה יש בפנים

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    Colossous
    אתה פותח את הקופסא לאט לאט, ומוציא את בובת הפרווה של הפוקימון שלך, לפתע אתה רואה שקבלתה בובת סנדקוויל ושני קלפים, קלף של הפוקימון וקלף מיוחד, וליד הסינדקוויל יש מן שלט שמפעיל את הסנדקוויל הקטן.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 06:45 PM
    Colossous
    אתה פותח את הקופסא לאט לאט, ומוציא את בובת הפרווה של הפוקימון שלך, לפתע אתה רואה שקבלתה בובת סנדקוויל ושני קלפים, קלף של הפוקימון וקלף מיוחד, וליד הסינדקוויל יש מן שלט שמפעיל את הסנדקוויל הקטן.
    אתחיל לשחק עם השלט עד שאלמד איך לתפעל איתו את סינדאקוויל

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    Colossous
    אתה רואה שהשלט בנוי ככה, יש כפתור שמפעיל את סנדקוויל ואחד שמכבה אותו, ובצד יש מן פס בצד שמכניסים עליו את הקלף המיוחד והוא גורם לכך שהקלף המיוחד ישפיעה בקרב, אתה רואה שכל הילדים כבר הפעילו את הפוקימונים שלהם חוץ ממך.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 07:12 PM
    Colossous
    אתה רואה שהשלט בנוי ככה, יש כפתור שמפעיל את סנדקוויל ואחד שמכבה אותו, ובצד יש מן פס בצד שמכניסים עליו את הקלף המיוחד והוא גורם לכך שהקלף המיוחד ישפיעה בקרב, אתה רואה שכל הילדים כבר הפעילו את הפוקימונים שלהם חוץ ממך.
    אלחץ על הכפתור שמפעיל את סינדאקוויל ואחכה לראות מה יקרה

6. משתמש מנוסה
    Colossous
    אתה לוחץ על הכפתור ורואה שגופו של סנדקוויל מתחיל לזוז מעט, לפתע הוא עומד ומתחיל לזוז, העיניים שלו מתחילות לפעול, לפתע הוא אומר "סנדקוויל" וקופץ עליך מרוב אושר, אתה מחזיק אותו בין שתי ידך, זה מרגיש כאילו הוא חיה אמיתית, לפתע אתה רואה שכל המאמנים מתחילים ללכת מאזור החנות, חלקם הולכים ליער השחור, חלקם הולכים לאזור הקרבות, וחלקם למרכז העיר.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 07:18 PM
    Colossous
    אתה לוחץ על הכפתור ורואה שגופו של סנדקוויל מתחיל לזוז מעט, לפתע הוא עומד ומתחיל לזוז, העיניים שלו מתחילות לפעול, לפתע הוא אומר "סנדקוויל" וקופץ עליך מרוב אושר, אתה מחזיק אותו בין שתי ידך, זה מרגיש כאילו הוא חיה אמיתית, לפתע אתה רואה שכל המאמנים מתחילים ללכת מאזור החנות, חלקם הולכים ליער השחור, חלקם הולכים לאזור הקרבות, וחלקם למרכז העיר.
    אלך אל היער השחור, אחפש שם פוכדורים עם קלפים

8. משתמש מנוסה
    Colossous
    אתה הולך לכיוון היער השחור, אתה עובר בדרך במכרז העיר ואתה רואה שילדים כבר מתחילים להלחם, זה ניראה מגניב, אתה ממשיך ללכת וכעבור רבע שעה אתה מגיע אל פתח היער השחור, ניראה כאילו קרני האור לא נכנסות עליו בכלל, אתה נכנס אל היער ואתה רואה הרבה מאמנים, אתה מתחיל לחפש ומבקש מסנדקוויל שיעזור לך, אבל אתה לא מוצא, לפתע רואה פוקדור אדום על אחד העצים, אתה מתחיל לרוץ לכיוונו אבל לפתע אתה רואה שמהצד השני מגיע מאמן אחר הוא גם ראה את הפוקדור.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 07:26 PM
    Colossous
    אתה הולך לכיוון היער השחור, אתה עובר בדרך במכרז העיר ואתה רואה שילדים כבר מתחילים להלחם, זה ניראה מגניב, אתה ממשיך ללכת וכעבור רבע שעה אתה מגיע אל פתח היער השחור, ניראה כאילו קרני האור לא נכנסות עליו בכלל, אתה נכנס אל היער ואתה רואה הרבה מאמנים, אתה מתחיל לחפש ומבקש מסנדקוויל שיעזור לך, אבל אתה לא מוצא, לפתע רואה פוקדור אדום על אחד העצים, אתה מתחיל לרוץ לכיוונו אבל לפתע אתה רואה שמהצד השני מגיע מאמן אחר הוא גם ראה את הפוקדור.
    "אני אלחם איתך עליו&#33; " אכריז בהתרגשות

10. משתמש מנוסה
    Colossous
    "טוב&#33; בוא ניראה כמה אתה מבין במשחק הזה" אמר המאמן, לפתע מגיעה השניקס של המאמן, המאמן מעביר את הקלף של השניקס שלו בשלט המיוחד, ולפתע יוצא מן השלט מן מסך נגיעה מגניב שעליו בנוי כל מהלך הקרב.
    "נו למה אתה לא מעביר את הקלף שלך, אתה לא יודע איך?" שאל המאמן.

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 07:42 PM
    Colossous
    "טוב&#33; בוא ניראה כמה אתה מבין במשחק הזה" אמר המאמן, לפתע מגיעה השניקס של המאמן, המאמן מעביר את הקלף של השניקס שלו בשלט המיוחד, ולפתע יוצא מן השלט מן מסך נגיעה מגניב שעליו בנוי כל מהלך הקרב.
    "נו למה אתה לא מעביר את הקלף שלך, אתה לא יודע איך?" שאל המאמן.
    אקח את הקלף של סינדאקוויל ואעתיק את מעשיו של המאמן

12. משתמש מנוסה
    Colossous
    אתה מעביר את הקלף בשלט, ולפתע נפתח מן מסך נגיעה מדהים, וככה הוא ניראה

לוח הקרב
    הקלף של סנדקוויל
    החיים של סנדקוויל: 50
    המתקפות של סנדקוויל על פי הקלף:
    זיקוק - מוריד 20 נקודות חיים
    מתקפה מהירה - בהתקפה זו אפשר להשתמש רק אחרי שהשתמשתה בזיקוק, מוריד 10 נקודות חיים.

נשאר לך 2 פעמים שבהם תוכל להשתמש בקלף מיוחד (עם אתה רוצה הסבר על מה הקלף עושה תשאל אותי במקרהשאתה רוצה להשתמש בו)

יש לך 2 פעמים שבהם תוכל להשתמש במטבע ההתחמקות (כשתרצה להתשמש בזה תגיד לי ואני אסביר לך מה זה עושה)

שניקס : הקלף של היריב
    "טוב אני אתחיל את הקרב כי אני העברתי את הקלף ראשון, שניקס תקוף בבעיטה כפולה (ללא הפעלת יכולת מיוחדת) ומוריד לסנדקוויל 20 נקודות חיים, לסנדקוויל נשאר 30 נקודות חיים.

13. מנהל החודש
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 04:43 PM
    טוב אני מתחיל את המשחק עם רשום אחד כי אני רואה שאף אחד לא רוצה להרשם.

ההתחלה
    אתם שומעים בכריזה כי אתם הולכים להישאר בכיפה ולא לצאת ממנה עד שפסידו או תנצחו בתחרות קרבות הפוקימונים הגדולה שהולכת להיות, אתם עוד מחזיקים בקופסא האטומה שבה נמצא הפוקימון המלאכותי שלכם, ועוד לא ראיתם איזה פוקימון נמצא בקופסה.
    אפתח בהתרגשות את הקופסא ואבדוק איזה פוקימון קיבלתי.

בחירות לצוות סיקורים!
    בכדי להגיע לדף ההרשמה,לחץ כאן.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    Sanji
    אתה פותח את הקופסא באטיות ומוציא בובה קטנה של פיפלאפ, ומאחוריה יש שני קלפים, קלף אחד של פיפלאפ, קלף מיוחד , ואתה מוצא גם שלט, עם כפתור הפעלה וכיבוי של פיפלאפ, ומן פס שבו מעבירים את הקלפים כדי שיכנסו לקרב עצמו.
    אתה רואה שכולם כבר הפעילו את הפוקימונים שלהם והם מתחילים ללכת מהאזור.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by mamoswine@Dec 15 2009, 10:56 PM
    Colossous
    אתה מעביר את הקלף בשלט, ולפתע נפתח מן מסך נגיעה מדהים, וככה הוא ניראה

"טוב אני אתחיל את הקרב כי אני העברתי את הקלף ראשון, שניקס תקוף בבעיטה כפולה (ללא הפעלת יכולת מיוחדת) ומוריד לסנדקוויל 20 נקודות חיים, לסנדקוויל נשאר 30 נקודות חיים.
    "אוקיי סינדאקוויל תשתמש בזיקוק&#33; "

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •