<div align="Center">
קרדיט לרומה על הלוגו</div>
"הרבה סיפורים מתחילים במילים היו היה פעם, אבל הסיפור הזה, קורה ברגעים אלה ממש וממשיך להיכתב, אותו סיפור שנכתב יותר ממתאיים שנה בגלל אוציה מאדארה, הקרב נגד הביגואים. במקור היו תשעה ביגואים, אבל אחרי שהאקטסוקי תפסו את כולהם, הם איבדו שליטה עליהם וחוסלו. מהמחבוא של האקטסוקי יצאו עשרה ביגואים להשמיד את העולם. נכון לעכשיו אף אחד לא יודע את המיקום שלהם וכולם מחשים אותם במטרה ללכוד אותם ולחסל אותם לפני שהם יהרסו את כל מה שמוכר כיום, אבל בשנתיים האחרונות לא קרה דבר. הביגואים נעלמו כאילו לא היו. אבל אף אחד לא נרגע." ההוקגה עצר לרגע ואז אמר "אתם הגונינים צריכים להכין את עצמכם לקרבות נגד הביגואים, ובעתיד גם להדריך גנינים ולהכין אותם. הכל ברור?" כל הגונינים ענו "כן אדוני ההוקגה!" וכל אחד הלך לדרכו. נאום זה נאמר לפני חודשיים לכל הצונינים בעברו את מבחני הגונים הקשים, והפך אותם לגונינים רשמית.
הסבר
אתם גונינים בעולם המתקיים בערך 200 שנה אחרי עולם הסיפור של נארוטו. לא הרבה השתנה.
ההוקאגה השלוש עשרה שולט עכשיו בקונוהא, והוא הנכד של נארוטו אוזומקי ההוקגה השביעי, מינאטו אוזומקי, הקרוי על שם סבא רבא שלו. אין יותר גינצוריקים והאקטסוקי הושמד, וכעט כל האומות פועלות ביחד במטרה לחסל את הביגואים. הגבולות בין המדינות לא השתנו במהלך הזמן הזה.
הרשמה
שלב א'- אופי
אתה האופי שתלחו לי בה"פ, ובקשה קטנה, אל תעשו לי רשימת מכולת. תיצרו אופי הגיוני שתוכלו לשמח לפיו. שחקן שלא ישחק לפי האופי שלו, תגובות שלו יפסלו והוא יסתכן במוות מוזר בצורה לא ידועה, אז ראו הוזהרתם.
שלב ב'- הטופס
שם דמות:
שם משתמש:
כפר/ארגון:
רקע:
שבט:
יכולות של הדמות:
התמחויות:
ציוד:
כסף:
גוטסואים:
הערות:
חשוב מאוד! ציוד, כסף וגוטסואים לא ממלאים בשלב הזה. יכולות של הדמות והתמחויות, תישארו אנושיים.
שבטים אפשריים:
אינזוקה, אבורמה, נארה, היוגה, אקימיצי, יאמאנאקה.
מי שרוצה יכול להמציא שבט, אבל הדרישה תהייה גבוהה והוא יצתרך להשקיע הרבה.
שלב ג' והלאה
כששחקן יגיע לשלב ג' הוא יחשף
חוקים
כל חוקי פוקמונס וחת"מ
תגובה חייבת להיות כמה שיותר מפורטת. תגובות לא מושקעות ולא מפורטות יפסלו או יכשלו.
אל תפחדו לחפור על אסטרטגית קרב שלמה, זה לא יפגע בכם.
תמיד תביטו על מצב החיים והצאקרה שלכם. אל תנסו לעסות לי פעולה שאתם לא יכולים לבצע. אותו הדבר בנוגע לנשקים
אסור לריב עם ההחלטה שלי
החוקים יכולים להשתנות בכל עט בלי הודעה מוקדמת
אי ידיעת החוקים לא פותרת מעונש, ותהייה אכיפה רצינית במשחק הזה
לא להגיב