Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 146
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 08:10 PM
    אדם
    אתה רץ במהירות הרחק מביתך, מקווה להספיק להגיע למעבדה לפני שההורים שלך יקראו את הפתק. אתה מגיע למעבדה הגדולה ודופק על הדלת בחוזקה, וכשהיא נפתחת מולך עומד אדם צעיר המחזיק מגש של פוקדורים ביד. הוא מביט עליך ואז על פתק שמונח על המגש ואומר "אתה בטח אדם. הקדמת. לי קוראים גרי. בוא, תיכנס"
    אלך מאחריו עם חיוך מרוח על פניי מאוזן לאוזן ואשאל בחוסר סבלנות:" אז עכשיו אני מקבל את הפוקימון הראשון שלי? "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    <div align="Center">התחלות&#33;</div>

אדוארד
    אתה מטייל לך ברחובות לבד, מתעלם מהסביבה כשאתה שומע פיצוץ מוזר מרחוק. עשן עולה מהכיוון של המעבדה, ואתה שומע צרחות של שינקס. אתה רץ במהירות לכיוון המעבדה, ורואה רסיסים של פוקדור בכל מקום, ושינקס שרץ ממקום למקום מפוחד. אתה רואה את פרופסור גרי מבוהל. הוא אומר "תעזור לי לתפוס את שינקס. מאמן אמור לקבל אותו כהתחלתי שלו&#33;"
    &#39;&#39;אוקיי גארי&#33;&#39;&#39; אומר וארוץ אחריי שינקס, אנסה לתפוס אותו בכל הדרכים ולהביא אותו לפרופסור גארי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    יוסי
    אתה מוכן לתאר מה הן כל הדרכים?

אדם
    גרי אומר "כן. אתה יודע מי הם ההתחלתיים של המחוז שלנו נכון? צימצאר- קוף האש. פיפלאפ- פינגווין המים. טרטואיג- צב האדמה, ושינקס- חתול הברק. בנוסף לכך ישנם שלושה פוקדורים שלא תדע איזה פוקימון תקבל מהם. מהרגע שבחרת פוקימון לא תוכל להחליפו, אז תחשוב טוב טוב"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 08:27 PM

אדם
    גרי אומר "כן. אתה יודע מי הם ההתחלתיים של המחוז שלנו נכון? צימצאר- קוף האש. פיפלאפ- פינגווין המים. טרטואיג- צב האדמה, ושינקס- חתול הברק. בנוסף לכך ישנם שלושה פוקדורים שלא תדע איזה פוקימון תקבל מהם. מהרגע שבחרת פוקימון לא תוכל להחליפו, אז תחשוב טוב טוב"
    אקח לי מספר שניות כדי להרהר, הסיכויים שלי לבחור בין ארבע הפוקימונים שאני יודע מי הם ולמה הם מסוגלים ושלושה שאני לא יודע מי הם, וההסתברות של היחס בין הפונקציות.........................

ולאחר כאב ראש אענה בפשטות:
    "אני רוצה לבחור את אחד מהפוכדורים המיסתוריים "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

5. the bitch is back
    <div align="Center">התחלות&#33;</div>

ווילו
    אחרי כשבוע של הליכה מאז שעזבת את ביתך את מגיעה לעיר גובילייף הקטנה ונעמדת מול המעבדה של הפרופסור. את יודעת שזאת הדרך היחידה שלך להמשיך הלאה, למצוא פוקימון חדש וליצור איתו קשר, כמו הקשר שהיה לך עם הפוקימונים בביתך. את דופקת על הדלת בזהירות, ומיהצד השני שומעת קול "רק רגע" קורא. לאחר כמה שניות, הדלת נפתחת, ומולך עומד פרופסור גרי. הוא מכניס אותך פנימה ונותן לך לשבת על כיסא, ואז מביא מגש ועליו פוקדורים. הוא אומר "את בטח יודעת מה הם ההתחלתיים המתאפשרים במחוז זה. אז, בחרי אחד"

"אבחר באקראי" אומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 08:27 PM
    יוסי
    אתה מוכן לתאר מה הן כל הדרכים?
    אני מנסה להתקרב בשקט אל שינקס ואז לתפוס אותו, ואם אני לא מצליח אני פשוט קורא לו לבוא אליי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    שם בפורום: tomkane
    שם במשחק: טום סליון
    גיל (במשחק): 13
    רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי):
    טום גדל למשפחה עניה בכפר קטן במחוז ג&#39;וטו, אבא שלו מת עוד בזמן שאימו הייתה בהריון מסיבה לא ידועה, היו לו שני אחים גדולים שדאגו לפרנס את הבית, ואימו הייתה עובדת בעזרת הסקווירטל הקטן שהיה לה, יום אחד האח הגדול רב עם אמו וברח מהבית, לאחר כמה חודשים בתאונה מצערת האח השני נפטר ובסופו של דבר טום נשאר לגור לבד עם אימו והסקווירטל והוא היה היחיד שעבד ופירנס את הבית. טום התחבר מאוד לסקווירטל ולפוקימונים אחרים וחיכה ליום שבוא הוא יוכל להתחיל במסע משלו. אימו של טום רק נתנה לו תמיכה בנוגע לעניין. לפעמים הוא היה עם סקווירטל לאגם שנמצא ליד ביתם ושניהם היו ביחד שוכבים על הדשא ומדברים על החיים. זה היה זמן האיכות שלהם. בזמן שטום קרא את הדף הוא התמקד בפוקימון מיוטו והנושא התחיל לעניין אותו הוא התחיל לחקור על הפוקימון המסתורי הזה שאל אנשים חיפש באינטרנט אבל מצא מעט מאוד מידע היה מס&#39; קטן של אנשים שראו את הפוקימון האגדי הזה. טום החליט שבמצא שלו חוץ מלכבוש את הליגה, הוא יגלה את כל התעלומה מאחורי הפוקימון המסתורי ומות דודו.
    תמונה/ ספרייט:
    תגים/סרטים:
    כסף: אין
    ציוד:
    הערות/הארות: מקווה להרשם, מבטיח להשקיע ולהיות פעיל ( :

8. משתמש מנוסה
    טום
    רשום.
    הרקע מצוין ומתחבר לעלילה בצורה כל-כך טובה.
    התחלה בתגובה הבאה שלי.

אדוארד
    אתה מתקרב לשינקס שבדיוק מתחיל לשחק עם חלק מהשברים ותופס אותו כשהוא לא שם לב. הוא צורח ורועד וגרי מוציא עוד פוקדור ומחזיר אותו פנימה.
    הוא אומר "תודה רבה לך. השינקס הזה אמור להינתן כהתחלתי למאמן. אם לא היית תופס אותו, ככל הנראה אדוארד מילר היה נשאר בלי פוקימון. תודה רבה" ומסתובב, נכנס פנימה חזרה למעבדה.

ווילו/אדם
    גרי מניח את המגש מולך, ומצביע על שורה של שלושה פוקדורים.
    הוא אומר "בחר/י אחד. זה יהיה הפוקימון המתחיל שלך"

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 09:08 PM

ווילו/אדם
    אעביר את הידיים שלי מעל הפוכדורים, אנסה לחוש את האנרגיות שלהם
    אנסה לגעת בכל פוכדור בקצה האצבע שלי, ולבסוף אבחר בפוכדור האמצעי

10. the bitch is back

ווילו/אדם
    "אני אבחר בשמאלי: אומר בחיוך
    גיל! 3>

11. משתמש מנוסה
    ווילו
    את לוקחת את הפוקדור השמאלי וגרי לוקח את המגש. הוא נותן לך פוקדע ואומר "קדימה, תראי מי זה"

אדם
    אתה לוקח את הפוקדור האמצעי וגרי נותן לך 5 פוקדורים ופוקדע. הוא אומר לך "בוא נראה מה יש לנו כאן. תוציא את הפוקימון"

טום
    אתה שוכב על יד האגם ליד סקווירטל, אתהמרגיש רע עם זה שאת עוזב אותו עכשיו. אתה נפרד ממנו והולך לפרופסור, דופק על הדלת ושומע קול של מדען שאומר "גרי לא נמצא. אתה מכיר את ההתחלתיים נכון? תבחר אחד ואני אתן לך אותו ביחד עם הציוד שאתה צריך"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 09:29 PM
    אדם
    אתה לוקח את הפוקדור האמצעי וגרי נותן לך 5 פוקדורים ופוקדע. הוא אומר לך "בוא נראה מה יש לנו כאן. תוציא את הפוקימון"
    אקח נשימה עמוקה, ארגיע את עצמי
    אעצום את עיניי בחוזה ואפתח את הפוכדור
    אשחרר את הנשימה שלקחתי ואפקח את עיניי באיטיות

13. משתמש מנוסה
    אדוארד
    אתה מתקרב לשינקס שבדיוק מתחיל לשחק עם חלק מהשברים ותופס אותו כשהוא לא שם לב. הוא צורח ורועד וגרי מוציא עוד פוקדור ומחזיר אותו פנימה.
    הוא אומר "תודה רבה לך. השינקס הזה אמור להינתן כהתחלתי למאמן. אם לא היית תופס אותו, ככל הנראה אדוארד מילר היה נשאר בלי פוקימון. תודה רבה" ומסתובב, נכנס פנימה חזרה למעבדה.
    שינקס? /=
    --
    &#39;&#39;רגע&#33; פרופסור גארי חכה&#33;&#39;&#39; אומר וארוץ אחריו למעבדה.
    כשאראה אותו אגש אליו ואגיד, &#39;&#39;אני אדוארד מילר, ובדיוק באתי לקבל את הפוקימון ההתחלתי שלי.&#39;&#39; אומר ואפנה אליו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. the bitch is back
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 16 2009, 09:29 PM
    ווילו
    את לוקחת את הפוקדור השמאלי וגרי לוקח את המגש. הוא נותן לך פוקדע ואומר "קדימה, תראי מי זה"

ארים את הפוקדור בידי ואביט בוא כמה שניות "אז קדימה בוא ניראה מי קיבלתי&#33;" אומר בהיתלהבות ואזרוק את הפוקדור לאוויר.
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    טום
    אתה שוכב על יד האגם ליד סקווירטל, אתהמרגיש רע עם זה שאת עוזב אותו עכשיו. אתה נפרד ממנו והולך לפרופסור, דופק על הדלת ושומע קול של מדען שאומר "גרי לא נמצא. אתה מכיר את ההתחלתיים נכון? תבחר אחד ואני אתן לך אותו ביחד עם הציוד שאתה צריך"
    אני הייתי מאוד מחובר לסקווירטל, ואולי אני אבחר את פיפלאפ, שהוא גם פוקימון מים. אני חושב לעצמי..
    אבל רגע, בעצם טרטוויג פוקימון מאוד חזק, לעומת פיפלאפ, אז אולי.. המחשבות בראש מתחילות להתבלבל..
    "אני אקח את צ&#39;ימצאר" אני אומר עם חיוך רחב על פניי.

עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •