Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 146
  1. משתמש מנוסה
    סם
    אתה יוצא מהמחבוא שלך מאחורי השולחן וגליגר לא מגיב. כשגרי חושף שוב את הכובע שלך, הוא מתקפל שוב בפחד. גרי אומר "נראה שהוא פוחד מהכובע שלך. טוב, לפחות הבעיה נפתרה. אתה תצטרך להסתובב בלי הכובע שלך כדי שהוא לא יפחד ממך. עכשיו כשהכל בסדר, כדי שתכניס את הכובע שלך לתיק שלך ותכיר את גליגר"

טום
    זאת לא התגובה הכי עדכנית שלי אליך.
    תחפש אחת עדכנית יותר

אדם
    בדו לא זז ולא מגיב, לא משנה מה אתה עושה. מסיבה לא ברורה הוא לא בוכה, גם כשאתה נוגע בו. הוא לא זז, אפילו לא קצת. זה מעורר בך חשד ודאגה. עכשיו כשאתה קרוב אליו אתה רואה שהבדו ממש קטן. הוא נראה ממש כמו תינוק.

ווילו
    אתה לא מכיר אותי? בלי העיר הבאה! מבחינתי העיר הבאה יכולה להיות העיר אורצוג.
    __________________________________________________ _____
    את הולכת ביחד עם קיובון שמדלג לידך ומגיעה לצומת T. שלט גדול מראה שאם תפני שמאלה תגיעי לעיר מונטריט ואם תפני ימינה תגיעי למערת הקריסטלים. קיובון מביט עליך מבולבל, ומתחיל ללכת ימינה כשהוא רואה שאת רק מביטה בשלט

אדוארד
    טרטואיג רץ לכיוון ווידל, וזה זוחל לכיוונו. הם מתגנשים זה בזה, טרטואיג במתקפת התקלה ווידל במכת עוקץ. שניכם נהדפים לאחור וטרטואיג מנער את ראשו בכאב, אבל ממהר להתעשת על עצמו ולירות זרע עלוקה, שפוגע בווידל ולוכד אותו בגפנים רבים, הגורמים לו להיראות כמו מטפוד. הגפנים מתחילים לזהור בצבע אדום ואתה רואה את ווידל מתפתל עם הגפנים עליו, מנסה להאבק בהם בכל כוחו, אבל ללא הצלחה.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 21 2009, 06:39 PM

אדם
    בדו לא זז ולא מגיב, לא משנה מה אתה עושה. מסיבה לא ברורה הוא לא בוכה, גם כשאתה נוגע בו. הוא לא זז, אפילו לא קצת. זה מעורר בך חשד ודאגה. עכשיו כשאתה קרוב אליו אתה רואה שהבדו ממש קטן. הוא נראה ממש כמו תינוק.
    "יכול להיות שאיבדת את המשפחה שלך? " אשאל את בדו
    אוציא את זובאט מהפוכדור
    "זובאט, תוכל לעוף מסביב לאזור? תחפש עוד בדוים, או רוזליות או רוזריידים שאולי הם קשורים לבדו הזה "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    סם
    אתה יוצא מהמחבוא שלך מאחורי השולחן וגליגר לא מגיב. כשגרי חושף שוב את הכובע שלך, הוא מתקפל שוב בפחד. גרי אומר "נראה שהוא פוחד מהכובע שלך. טוב, לפחות הבעיה נפתרה. אתה תצטרך להסתובב בלי הכובע שלך כדי שהוא לא יפחד ממך. עכשיו כשהכל בסדר, כדי שתכניס את הכובע שלך לתיק שלך ותכיר את גליגר"

&#39;זה הכול?&#39;אני חושב בהקלה.
    "טוב... תדה על הכל פרופסור,אני בטוח שעוד ניפגש&#33;"אני אומר לו בזמן שאני יוצא מן המעבדה.
    "בכל מקרה,שלום גליגר אני סם,ואני יהיה המאמן שלך,אנחנו תמיד נהיה ביחד,ונעזור אחד לשני בהכל&#33;,מוסכם עליך?"אני שואל אותו בזמן שאני בוחן אותו במבטי.

4. the bitch is back

ווילו
    אתה לא מכיר אותי? בלי העיר הבאה&#33; מבחינתי העיר הבאה יכולה להיות העיר אורצוג.
    __________________________________________________ _____
    את הולכת ביחד עם קיובון שמדלג לידך ומגיעה לצומת T. שלט גדול מראה שאם תפני שמאלה תגיעי לעיר מונטריט ואם תפני ימינה תגיעי למערת הקריסטלים. קיובון מביט עליך מבולבל, ומתחיל ללכת ימינה כשהוא רואה שאת רק מביטה בשלט
    "היי קיובון חכה לי&#33;" אקרא ואלך אחריו
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

5. משתמש מנוסה
    סם
    אתה יוצא מהמעבדה, אבל גליגר לא בא.
    הוא קופץ על גרי ואוחז בו חזק, ולא מוכן לעזוב. גרי מנסה להוריד את גליגר ממנו, אבל גליגר חזק מדי, והוא פשוט לא מסוגל.

אדם
    זובט עף בכל האיזור ולאחר כרבע שעה חוזר ומניד בראשו מצד לצד לשלילה.בדו עדיין לא זז, לא צועק, לא פוקח את עיניו ונשאר במקום בלי לזוז. זה מתחיל להיראות לך יותר ויותר מוזר.

ווילו
    את מתחילה ללכת אחרי קיובון לכיוון מערת הקריסטלים.
    לאחר כרבע שעה של הליכה אתם מגיעים לגבעה, ויש מולכם כניסה למערה עצומה, מלאה בנטיפים המזכירים קרסטלים. קולות רבים של פוקימונים נשמעים מתוך המערה, ובגלל ההד הרב לא ניתן להבין אותם. קיובון מביט במערה מוקסם, ואת מתפעלת מיופיה המדהים, של המערה ושל הגבעה הגבוהה יחסית לחורשה.

6. משתמש מנוסה
    אדוארד
    טרטואיג רץ לכיוון ווידל, וזה זוחל לכיוונו. הם מתגנשים זה בזה, טרטואיג במתקפת התקלה ווידל במכת עוקץ. שניכם נהדפים לאחור וטרטואיג מנער את ראשו בכאב, אבל ממהר להתעשת על עצמו ולירות זרע עלוקה, שפוגע בווידל ולוכד אותו בגפנים רבים, הגורמים לו להיראות כמו מטפוד. הגפנים מתחילים לזהור בצבע אדום ואתה רואה את ווידל מתפתל עם הגפנים עליו, מנסה להאבק בהם בכל כוחו, אבל ללא הצלחה.
    &#39;&#39;טרטוויג, חכה שזרע העלוקה יחלוף ותשתמש בהתקלה בכל הכוח&#33;&#39;&#39; אומר ואחייך לטרטוויג.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 21 2009, 07:23 PM
    סם
    אתה יוצא מהמעבדה, אבל גליגר לא בא.
    הוא קופץ על גרי ואוחז בו חזק, ולא מוכן לעזוב. גרי מנסה להוריד את גליגר ממנו, אבל גליגר חזק מדי, והוא פשוט לא מסוגל.

&#39;מה עכשיו?&#33;&#39;אני חושב בעצבנות.
    אני רץ אחרי גליגר-
    "גליגר,תקשיב-אני יודע יותר טוב מכל אחד,שקשה לך להיפרד,אבל אני מבטיח לך שאני אעשה בשבילך הכול&#33;,אתה לא צריך לפחד להיפרד ממה שמוכר ,אתה צריך להרים את הראש בגאווה ולצעוד לעבר העתיד"אני מתכופף לעברו ואומר לו את זה בלחש.

8. the bitch is back

ווילו
    את מתחילה ללכת אחרי קיובון לכיוון מערת הקריסטלים.
    לאחר כרבע שעה של הליכה אתם מגיעים לגבעה, ויש מולכם כניסה למערה עצומה, מלאה בנטיפים המזכירים קרסטלים. קולות רבים של פוקימונים נשמעים מתוך המערה, ובגלל ההד הרב לא ניתן להבין אותם. קיובון מביט במערה מוקסם, ואת מתפעלת מיופיה המדהים, של המערה ושל הגבעה הגבוהה יחסית לחורשה.
    "בוא נכנס" אומר לו בחיוך ואצעד במעט חשש פנימה.
    גיל! 3>

9. משתמש מנוסה
    ווילו
    את מתחילה לצעוד פנימה, ולאחר כמה צעדים את שמה לב שקיובון לא בא. את מסתכלת לאחור ורואה את קיובון רועד ומגמגם בפחד ובקול רועד "קיו קיו, קיובן קיו", בקול כמעט בוכה הוא מצביע לאחור ואומר "בון קיו, קיו בו קוי&#33;" נראה שהוא מפחד.

סם
    גליגר פשוט מניך את ידו ונותן לך מכה בראש, מעיף אותך לאחור, ואז תופס את גרי בכל הכוח, שוב.
    הוא לא מרפה ומנראה שהוא גם לא מקשיב לך. מסיבה לא ברורה הוא לא רוצה ללכת איתך.

אדוארד
    טרטואיג מחכה קצת, וזה עולה לו ביוקר. במהירות וידל חותך חלק קטן מזרע העלוקה עם הקוץ שלו ויורה עוקץ רעל לכיוון טרטואיג, פוגע בו ישירות למרעיל אותו. לאחר מכן הוא נופל מוטש בגלל זרע העלוקה, הוא לא יוכל להמשיך להילחם. טרטואיג נופל קצת אחריו, קוצים רעילים תקועים בכל גופו

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 21 2009, 08:32 PM

סם
    גליגר פשוט מניך את ידו ונותן לך מכה בראש, מעיף אותך לאחור, ואז תופס את גרי בכל הכוח, שוב.
    הוא לא מרפה ומנראה שהוא גם לא מקשיב לך. מסיבה לא ברורה הוא לא רוצה ללכת איתך.

אני כבר מתחיל להתייאש.
    "תקשיב גליגר,אני מאוד רוצה שתבוא איתי,אני בטוח שיכולנו להיות שותפים מדהימים,אבל אחרי הכל זו לא החלטה של המאמן אלא של הפוקימון-אז גליגר...אתה רוצה לבוא איתי או לא? "אני שואל אותו בחרדה.
    &#39;ותאמין לי שאני יבין אם לא תרצה...&#39;אני חושב בדכדוך.

11. the bitch is back
    ווילו
    את מתחילה לצעוד פנימה, ולאחר כמה צעדים את שמה לב שקיובון לא בא. את מסתכלת לאחור ורואה את קיובון רועד ומגמגם בפחד ובקול רועד "קיו קיו, קיובן קיו", בקול כמעט בוכה הוא מצביע לאחור ואומר "בון קיו, קיו בו קוי&#33;" נראה שהוא מפחד.
    "אל תפחד, אתה איתי" אומר לקיובון ואנססה לגרום לו להיכנס, אם זה לא עוזר אחזיר אותו לפוקדור ואמריך במערה עוד כמה דקות לראות מה יש שם.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    אדוארד
    טרטואיג מחכה קצת, וזה עולה לו ביוקר. במהירות וידל חותך חלק קטן מזרע העלוקה עם הקוץ שלו ויורה עוקץ רעל לכיוון טרטואיג, פוגע בו ישירות למרעיל אותו. לאחר מכן הוא נופל מוטש בגלל זרע העלוקה, הוא לא יוכל להמשיך להילחם. טרטואיג נופל קצת אחריו, קוצים רעילים תקועים בכל גופו
    &#39;&#39;תחזור טרטוויג&#33;&#39;&#39; אומר ואחזיר אותו לפוקדור.
    לאחר-מכן אמשיך לרוץ לכיוון העיר מונטיריט.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה

אדם
    זובט עף בכל האיזור ולאחר כרבע שעה חוזר ומניד בראשו מצד לצד לשלילה.בדו עדיין לא זז, לא צועק, לא פוקח את עיניו ונשאר במקום בלי לזוז. זה מתחיל להיראות לך יותר ויותר מוזר.

אגש אל בדו בזהירות,
    ואנסה להרים אותו לאוויר בשתי ידיי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

14. מורחקים
    טופס הרשמה:

שם בפורום: יוסף
    שם במשחק: זרו
    גיל (במשחק): 15
    רקע (לפחות חמש שורות מלאות, מושקע ויצירתי): לילה אחר לילה סיפרו הוריו של זרו את הסיפור על דוד שלו ואיך הוא נעלם.
    זרו בכל פעם הסתקרן ושאל המון שאלות, אבל הוריו אמרו לו כשתגדל אתה תבין הכל לבדך, כשתצא למסע הגדול שלך בעולם.
    זרו תמיד אהב פוקימונים מאז שנולד, ויום אחד כשטייל ביער סמוך לביתו, הוא מצא טורטוויג פצוע..זרו טיפל בטורטוויג והשניים נהפכו לחברים טובים, לאחר שהחלים טורטוויג החליט שהוא חייב לזרו את החיים שלו ולכן רוצה שהוא יקח אותו למסע שלו כמאסטר פוקימונים מתחיל כשיגי היום הגדול.
    זרו תמיד חלם להיות מאסטר פוקימונים גדול ולדעת עוד ועוד על עולם הפוקימונים המיסתורי, ולכן יצא למסע על מנת לגלות עולמות חדשים,פוקימונים חדשים ובנוסף לגלות מה קרה לדוד שלו בסוף במסעו.

תמונה/ ספרייט:
    תגים/סרטים: לא למלא
    כסף: כל אחד מתחיל בלי כסף
    ציוד: לא למלא
    הערות/הארות: גלידה ם:

15. משתמש מנוסה
    טום
    צימצאר מפנה אליך את הגב ומתעלם ממך לחלוטין. במשך דקות ארוכות אתה מנסה למשוך את תשומת הלב שלו בכל צורה אפשרית, הוא מתעלם ממך וממשיך להפנות לך את הגב. גרי מביט עליכם מודאג, נראה שהוא לא מרוצה מהמצב
    כן לא ראיתי את ההמשך הזה כי כתבת בטעות סם במקום טום.

-

אני מתקרב לצ&#39;ימצ&#39;אר לאט לאט, ומתכופף לגובה העיניים שלו.
    "שמע צ&#39;ימצ&#39;אר.. אני יודע שאתה מפוחד ומבולבל.. אבל אנחנו חייבים להסתדר ביחד בסופו של דבר." אני אומר לו בנעימות.
    " אני לא הולך להכניס אותך לפוקדור, אני גדלתי וחייתי עם פוקימונים ואני יודע שאתה רוצים להיות חופשיים, ומצידי אין לי בעיות, אני מתייחס אלייך כחבר ולא כאל פוקימון."
    " אז מה דעתך לבוא איתי? אני בטוח שתהנה ואני בטוח שנצליח ביחד, אנחנו נסתדר מצוין אל תדאג, אז מה אתה אומר?" אני מסתכל לצ&#39;ימצ&#39;אר בעיניים ברצינות ומחכה לתשובה.

עמוד 6 מתוך 10 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •