Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 146
  1. משתמש מנוסה
    טום
    אתה יורד לגובה העיניים שלו, זה אומר שאתה מביט בעיניים שלו? הוא עם הגב אליך.
    הגב מחדש בבקשה. וכדי להקדים תשובה לשאלה, לא, אתה לא מסוגל לגרום לו להביט בך או להביט בו בעיניים.

זרו
    הרקע די מופרח ולא קשור לרקע של המשחק.
    בבקשה נסה לשפר.

אדם
    אתה מרים את בדו בשתי ידייך, והוא עדיין לא זז.
    אתה מרגיש שהוא קר, וזה נראה לך יותר ויותר חשוד מרגע לרגע.

אדוארד
    אתה רץ לכיוון העיר מונטריט בכל כוחך, ולאחר כרבע שעה נוספת מגיע. העיר הגדולה נפתחת לפניך. שטח גדול במרכז העיר מוקדש למבנה תחרויות הסרט של דון, שבו היא גם עוזרת למתאמים צעירים לרכוש מיומניות הדרושות לצורך זכיה בסרטים. מרכז הפוקימון והחנות הקטנה לא נראים מרשימים במיוחד, ואתה בספק עד כמה טוב יהיה הציוד שתוכל לקנות שם.

ווילו
    לאחר ניסיונות רבים את מצליחה לשנכע את קיובון להיכנס איתך, ולמרות שהוא הולך לאט מאחוריך הוא נשאר קרוב אליך. המערה נראת כמו מנהרה, עם הרבה נטיפים בתקרה, המזכירים קריסטלים. לאחר כחמש דקות של הליכה איטית את מגיע לחדר גדול ומגעלי, שרדיוסו הוא כשני מטר. ליד הקירות יוצאים זקיפים רבים, ומעליהם נטיפים, ובתוך החדר עצמו רחוק מהקירות אין אפילו נטיף אחד. רק זקיף אחד עומד רחוק מהקירות, והוא זקיף עצום בגודלו העומד במרכז החדר, התופס שטח של כחצי מ"ק (שטח כל החדר הוא כשמונה מ"ק) ומגיע עד לתקרה, לגובה של כעשרה מטרים. את מסוגלת לשמוע קולות של פוקימונים מהצד השני של החדר, אבל ככל הנראה הם מסתתרים מאחורי הזקיפים

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 22 2009, 06:16 PM
    אדוארד
    אתה רץ לכיוון העיר מונטריט בכל כוחך, ולאחר כרבע שעה נוספת מגיע. העיר הגדולה נפתחת לפניך. שטח גדול במרכז העיר מוקדש למבנה תחרויות הסרט של דון, שבו היא גם עוזרת למתאמים צעירים לרכוש מיומניות הדרושות לצורך זכיה בסרטים. מרכז הפוקימון והחנות הקטנה לא נראים מרשימים במיוחד, ואתה בספק עד כמה טוב יהיה הציוד שתוכל לקנות שם.
    אני אלך למרכז הפוקימונים וארפא את טרטוויג שלי, לאחר-מכן אפנה ליער מונטיריט.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה

אדם
    אתה מרים את בדו בשתי ידייך, והוא עדיין לא זז.
    אתה מרגיש שהוא קר, וזה נראה לך יותר ויותר חשוד מרגע לרגע.

אנער אותו קלות
    אבדוק אם הוא בחיים ותוך כדי אומר:"זובאט בא הנה,
    אתה חושב שיש משהו מוזר בבדו הזה? "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. מורחקים
    ערכתי את הרקע <:
    מקווה שהוא מתאים

5. משתמש מנוסה
    זרו
    הרקע עדיין לא ממש קשור, צולע, ואתה גם מגיב הרבה תגובות ספאם שיכולות להתחלף בה"פ. אני מצטער אבל זה לא מתאים לי, ובנוסף לרקע, זה יוצר מצב שאתה לא רשום.

אדם
    אתה מנער את בדו, ופתאום הוא פותח את עינייו. הוא מתחיל לצרוח ולנער את גופו, בעודו בוכה בכי מר. אתה מצליח להחזיק את בדו הקטן בקושי רב ומרגיש את גופו מתחמם קצת, אבל הוא עצבני במיוחד והיסטרי, ואתה בספק כמה זמן תצליח להחזיק אותו.

אדוארד
    כשאתה מוסר לאחות גוי את טרטואיג היא שואלת "מי עשה לו כזה דבר? הוא הורעל קשות, יקח לו קצת זמן להחלים, וגם לאחר מכן, הוא יצתרך עוד זמן כדי לחזור לכושר שיא. היריב שלו היה חזק, את זה אני יכולה לומר בוודאות. אני מניחה שזה הווידל מדרך עשרים העצים, הרבה מאמנים פגשו בו והפוקימונים שלהם הורעלו בגללו.

סם
    גליגר משחרר את האחיזה גרי בידו הקרובה אליך ושולח אותה כדי להכות בך, אבל גרי מרים אותך גבוהה באוויר וגורם לו לפספס ואז מניח אותו על הריצפה. גליגר מנסה לתפוס בחזרה, את גרי, אבל גרי הודף אותו והוא עף עליך. שניכם עפים על הריצפה והתיק שלך נופל ליד גליגר, והוא רץ במהירות ומתחבה מאחורי גרי, מביט בתיק שלך, שבו נמצא הכובע שלך, בחשש.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 22 2009, 08:42 PM
    אדוארד
    כשאתה מוסר לאחות גוי את טרטואיג היא שואלת "מי עשה לו כזה דבר? הוא הורעל קשות, יקח לו קצת זמן להחלים, וגם לאחר מכן, הוא יצתרך עוד זמן כדי לחזור לכושר שיא. היריב שלו היה חזק, את זה אני יכולה לומר בוודאות. אני מניחה שזה הווידל מדרך עשרים העצים, הרבה מאמנים פגשו בו והפוקימונים שלהם הורעלו בגללו.
    &#39;&#39;באמת?&#39;&#39; אומר באכזבה ואסתכל על טרטוויג.
    &#39;&#39;תטפלי בו טוב, בבקשה..&#39;&#39; אוסיף ואשב במרכז הפוקימונים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:

סם
    גליגר משחרר את האחיזה גרי בידו הקרובה אליך ושולח אותה כדי להכות בך, אבל גרי מרים אותך גבוהה באוויר וגורם לו לפספס ואז מניח אותו על הריצפה. גליגר מנסה לתפוס בחזרה, את גרי, אבל גרי הודף אותו והוא עף עליך. שניכם עפים על הריצפה והתיק שלך נופל ליד גליגר, והוא רץ במהירות ומתחבה מאחורי גרי, מביט בתיק שלך, שבו נמצא הכובע שלך, בחשש.
    &#39;עדיין הכובע,אה?,יש לי רעיון....&#39;אני חושב בהתעלות.
    אני לוקח את הכובע לידי וקורע אותו לגזרים,כשאני מסיים אני שואל את גליגר באנחה.
    "זהו?,עכשיו אתה מוכן לבוא איתי ?"

8. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה מנער את בדו, ופתאום הוא פותח את עינייו. הוא מתחיל לצרוח ולנער את גופו, בעודו בוכה בכי מר. אתה מצליח להחזיק את בדו הקטן בקושי רב ומרגיש את גופו מתחמם קצת, אבל הוא עצבני במיוחד והיסטרי, ואתה בספק כמה זמן תצליח להחזיק אותו.

אניח את בדו על הרצפה ואתרחק ממנו שני צעדים אחורה
    "זובאט תשתמש בסופרסוניק על בדו כדי לבלבל אותו ואף להרגיע אותו "
    &#39;וואו משהו נורא מוזר עם הבדו הזה...אני לא יוגע אם כדי לי ללכוד אותו כדי להשתלט עליו &#39;

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

9. the bitch is back

ווילו
    לאחר ניסיונות רבים את מצליחה לשנכע את קיובון להיכנס איתך, ולמרות שהוא הולך לאט מאחוריך הוא נשאר קרוב אליך. המערה נראת כמו מנהרה, עם הרבה נטיפים בתקרה, המזכירים קריסטלים. לאחר כחמש דקות של הליכה איטית את מגיע לחדר גדול ומגעלי, שרדיוסו הוא כשני מטר. ליד הקירות יוצאים זקיפים רבים, ומעליהם נטיפים, ובתוך החדר עצמו רחוק מהקירות אין אפילו נטיף אחד. רק זקיף אחד עומד רחוק מהקירות, והוא זקיף עצום בגודלו העומד במרכז החדר, התופס שטח של כחצי מ"ק (שטח כל החדר הוא כשמונה מ"ק) ומגיע עד לתקרה, לגובה של כעשרה מטרים. את מסוגלת לשמוע קולות של פוקימונים מהצד השני של החדר, אבל ככל הנראה הם מסתתרים מאחורי הזקיפים
    "בואו בואו איפה שלא תיהיו" אזמזם לי ואתחיל ללכת לאט לצד השני לראות מה שם.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    ווילו
    את מתקדמת לצד השני של החדר, עוברת על יד הזקיף הגדול מבלי להביט עליו.
    את מגיעה לזקיפים בצד השני של החדר ומביטה מאחוריהם, ומוצאת שם שני סנורנטים, גליילי אחד, שלושה ספילים וסילו זוהר אחד. כולם מביטים בך בפחד וחשש מלמטה.

אדם
    אתה מניח את בדו על הריצפה, והוא מתחיל לרוץ ואחרי כמטר שוב נופל. הוא נכנס להיסטריה ולא מושפע מהסופרסוניק של זובט, הוא פשוט בוכה ובוכה וצועק וצועק בלי סוף, כל גופו רועד ומתכווץ פנימה לכדי כדור אחד קטן.

סם
    גליגר קופץ עליך ומחבק אותך אחרי שאתה קורע את הכובע, ומוחץ אותך לריצפה. אתה מביט עליו ורואה שהוא מחייך חיוך עצום, וגרי אומר "טוב שהבעיה נפתרה. עכשיו, הנה הפוקדע שלך וחמישה פוקדורים ריקים, כדי שתוכל לתפוס עוד פוקימונים. אתה יכול לצאת לדרך."

אדוארד
    "כן, הווידל הזה נוראי. אני לא מבינה איך הוא לא התפתח עד עכשיו. אתה יכול לתאר לי את הקרב בבקשה? זה יוכל לעזור לי למנוע מקרים נוספים כאלה. ואל תדאג בנוגע לטרטואיג, הוא יחלים בקרוב. אני מאמינה שבתוך שעה כבר תוכל לקבל אותו חזרה, ותצטרך לוודות שהוא לא מתאמץ יותר מדי, כדי שהמצב לא יחמיר. כשאחזיר לך אותו אוכל לומר לך בוודאות כמה זמן הוא צריך כדי לנוח. עכשיו, תתאר לי את הקרב בבקשה"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 25 2009, 07:41 PM
    אדם
    אתה מניח את בדו על הריצפה, והוא מתחיל לרוץ ואחרי כמטר שוב נופל. הוא נכנס להיסטריה ולא מושפע מהסופרסוניק של זובט, הוא פשוט בוכה ובוכה וצועק וצועק בלי סוף, כל גופו רועד ומתכווץ פנימה לכדי כדור אחד קטן.
    "טוב זובאט לא צריך להכריח פוקימון אם הוא לא רוצה "
    אתחיל ללכת משם חזרה לכיוון מונטיריט

12. משתמש מנוסה
    אדוארד
    "כן, הווידל הזה נוראי. אני לא מבינה איך הוא לא התפתח עד עכשיו. אתה יכול לתאר לי את הקרב בבקשה? זה יוכל לעזור לי למנוע מקרים נוספים כאלה. ואל תדאג בנוגע לטרטואיג, הוא יחלים בקרוב. אני מאמינה שבתוך שעה כבר תוכל לקבל אותו חזרה, ותצטרך לוודות שהוא לא מתאמץ יותר מדי, כדי שהמצב לא יחמיר. כשאחזיר לך אותו אוכל לומר לך בוודאות כמה זמן הוא צריך כדי לנוח. עכשיו, תתאר לי את הקרב בבקשה"
    &#39;&#39;פשוט נלחמנו, הוא היה חזק והוא השתמש בעוקץ רעל חזק במיוחד.&#39;&#39; אומר.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    אדוארד
    "הצלחת לנצח את הווידל הזה? לפני כמה זמן היה הקרב? טרטואיג נפגע קצת מעוקצי רעל לפני הפגיעה שהרעילה אותו קשות?" (עברו שתי דקות מאז שנכנסת למרכז)

אדם
    אתה ממשיך ללכת לכיוון מונטריט, מתעלם מהבדו הקטן שבוכה, ככל הנראה תינוק, ואבוד לגמרי לבד בשטחים הפתוחים הענקיים. למרבה ההפתעה זובט לא הולך איתך, אלא נשאר ליד בדו ומנסה להגריע אותו, כמו אם שדואגת לבנה. בדו רק מתנער בעודו מכווץ לכדי כדור וכל הניסיונות של זובט להרגיע אותו לא עוזרים, וזובט מביט בו מודאג, לא יודע מה לעשות

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 25 2009, 08:42 PM
    אדם
    אתה ממשיך ללכת לכיוון מונטריט, מתעלם מהבדו הקטן שבוכה, ככל הנראה תינוק, ואבוד לגמרי לבד בשטחים הפתוחים הענקיים. למרבה ההפתעה זובט לא הולך איתך, אלא נשאר ליד בדו ומנסה להגריע אותו, כמו אם שדואגת לבנה. בדו רק מתנער בעודו מכווץ לכדי כדור וכל הניסיונות של זובט להרגיע אותו לא עוזרים, וזובט מביט בו מודאג, לא יודע מה לעשות
    אחוזר אל זובאט ובדו,
    "טוב מה אנחנו אמורים לעשות זובאט?"
    אנסה להסתכל מסביב לראות אם אני רואה רוזליות או רוזריידז

15. the bitch is back
    ווילו
    את מתקדמת לצד השני של החדר, עוברת על יד הזקיף הגדול מבלי להביט עליו.
    את מגיעה לזקיפים בצד השני של החדר ומביטה מאחוריהם, ומוצאת שם שני סנורנטים, גליילי אחד, שלושה ספילים וסילו זוהר אחד. כולם מביטים בך בפחד וחשש מלמטה.
    "אוו אל תפחדו" אומר להם בחיוך "רק רציתי לראות איזה פוקימונים נימצאים פה" אומר להם בחיוך.
    "לא אפריע לכם" אוסיף ואסתובב ואלך לכיוון היציאה מהמערה ואז אמשיך והפעם אפנה לצד השני.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •