Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים

קרה לכם פעם שראיתם את המשחק שהכי רציתם להיכנס אליו, ניסיתם להירשם אבל המנהל לא קיבל אותכם?
    פה אנסה למנוע ממכם להגיע למצב הלא נעים הזה.
    אלמד אתכם, איך לעבור את המבחן הראשון לכניסה למשחק שתרצו להירשם אליו-טופס ההרשמה!

1. העלילה + חלקי ה"לא חובה"-
    העלילה היא החלק הכי חשוב שיש בשביל ליצור טופס מושלם, אני לדוגמא, קורא את ההעלילה לעומק ואם אני לא מבין משהו אשלח הודעה פרטית.
    העלילה נותנת לך את האקספוזיציה למשחק שהיא כמו אקספוזיציה לסיפור אבל עם כמה הבדלים:
    זמן- כמובן שכל עלילה טובה אמורה לתת בצורה ישירה או בעקיפין את הזמן שבו אתם נמצאים (זמנים של היום, ימי הביניים, עתידני, פרה היסטורי.), הזמן משפיע על כל הטופס, כולל החלקים הקלים.
    עכשיו יש אקספוזיציות שלא חייבות לתת זמן, כי הוא לא יעזור, לדוגמא עולמות מקבילים, שם הזמן לא נותן לכם שום רמז לטופס.

חלקי ה"לא חובה"-
    חלקי הלא חובה הם החלקים שהשה"מ מוסיף מידע על העולם, אם קראתם את החלק הראשון של השלב הזה, תבינו שאין חלק לא חובה, ושזו הסיבה שסימנתי אותו בגרשיים,
    כל פיסת מידע תעזור להרכיב את הדמות המושלמת, לכן אמליץ לכם לקרוא יותר מפעם אחת את חלקים אלו, מייגעים וארוכים ככל שיהיו...
    למרות מה שאמרתי למעלה, אם אתםם רואים כבר את הדמות שלכם ומרוצים ממנה בשלב זה, הייתי עובר ברפרוף מהיר על החלקים האלה, כי אלה לרוב החלקים שהשה"מ מפגין את היצירתיות שלו.

2. הטופס!
    סוף סוף הגענו לטופס ההרשמה, שימו לב למשחק מילים קטן:
    טופס ההרשמה יכול להיות מובן כטופס של נרשם שאומר שמישהו נרשם למשחק או כטופס שמרשים שזה אומר שהטופס מרשים את השה"מ.

ובאמת הטופס לדעתי נותן את הרושם הראשוני לשה"מ לגבי השחקן שבא להירשם אצלו.

2 א.
    החלקים הקלים של הטופס.
    החלקים הקלים של הטופס הם אלה שלא דורשים מחשבה או קריאה מעמיקה של העלילה אלא רק את האקספוזיציה והדברים שהשה"מ רושם, דוגמא לטופס מהמשחק:
    שם ושם משפחה (עדיף יפני או אנגלי): לפי זה שהוא ביקש שם יפני או אנגלי הוא הדריך אותנו כשלושת רבעי דרך בהרכבת השם, כמובן שהוא חייב להתאים הוא לא יכול להיות: איזאנאגי לונגבוטום
    או שהוא יהיה איזאנאגי היסאו
    או שהוא יהיה דרייק לונגבוטום
    ***הערה לגבי שמות יפנים-את שהמות לא תוכלו לחרטט, עידף להיכנס לאתר הזה ולפי הפירוש לקחת שם שיתאים לכם***
    גיל: 16- הגיל נקבע לעתים מועטות על ידי מנהל המשחק, פה לדוגמא הוא נקבע אבל לרוב נותנים טווח גילאים, את הגיל לרוב אני עושה אחרי הרקע ולפי אורכו, אני קובע את הגיל (יותר קצר = גיל יותר נמוך, יותר ארוך= גיל יותר גבוה.)
    אופי:
    תמונה: (או תיאור ממש טוב) התמונה היא נושא חשוב מאוד, לרוב אני לוקח תמונה מדוויאנט ארט ומתאים אותה לרקע, אם אני רוצה שהוא יהיה חכם וביחד עם זה חתיך ומשיג הרבה בנות אז שימו לב:הפרצוף הרציני שלו והחיוך יכול להעיד על חוכמה וחוש הומור (הולכים יחדיו הרבה.)
    משפחה\חברים: (לא חייב משהו ארוך)
    רקע: (מינימום 4 שורות בלי אנטרים)
    כישרון: (עדיף כישרון ממקצועות ביה"ס כמו: גאון בחשבון או צייר מוכשר)
    הערות:
    בקשות:

2 ב.
    החלקים הקשים של הטופס!
    החלקים הקשים של הטופס הם החלקים שבשביל לעשות אותם טוב צריך שני דברים :
    ידע טוב על המשחק והבנתו המלאה,
    מוזה- הדבר שיכול להיות הכי קל או הכי קשה בטופס, תלוי ביום.

נתחיל?
    קודם כל אמחק את הקטעים הקלים למען הסדר והארגון, פה אני אכתוב את ההדרכה לגבי החלקים הקשים.
    שם ושם משפחה (עדיף יפני או אנגלי):
    אופי:
    האופי חייב להיות מעניין, ובשבילי הוא בנוי משלוש נקודות עיקריות:
    אני- אני זה החלק שמכניס אותך למשחק ונותן למשחק להרגיש יותר מציאותי בהמשך, ויותר קל יהיה לך לשחק את הדמות לפי האופי, לרוב אכניס רק תכונות טובות שלי, רק אם הם לא מתנגשות אם תכונות אחרות שהולכות להיות לי, למשל : בעל חוש הומור, ייתן לי להכניס קצת מחוש ההומור שלי למשחק, נגיד אתה/את בן אדם רומנטיקן תכתבו את זה בלי להתבייש, ותשחקו את המשחק כאילו האנשים שם הם אתם באמת.
    בחלק הזה של הואפי כדאי לשים 2-3 תכונות טובות שלכם.
    תכונות טובות קיצוני- תקצינו את התכונות הטובות שלכם כי הרי תחשבו שאם אתם חכמים וחושבים על פתרונות בצורה מעולה בעשר שניות בחיים האמיתיים תחשבו שפה עד שתכתבו את התגובה יש לכם דקות שלמות לחשוב על פיתרון אז כמה שאתם חכמים הופך לפי מיליון בערך אז תנסו להקצין כל תכונה טובה, ופה גם יש לכם את החופש להוסיף כמה תכונות טובות כמו נימוסים ותאקט.. ואל תשכחו ליישם את זה במשחק, זה מה שנותן לדמות שלכם את מי שאתם הייתם רוצים להיות, אני לרוב מבסס את זה על דמויות מאנימות אהובות ומשחקים אהובים!
    תכונות רעות- בתכונות הרעות אתם נותנים את הפלפל לדמות וזה החלק האהוב עליי, תחשבו על מה שהדמות עברה ברקע, או שתרצו שתעבור ברקע, ותאפיינו טראומות וכאלה: למשל פחד מטיסות, פחד מדם, פחד מנשים הם תכונות מדהימות שישמשו אותכם ואת השה"מ, לי יש בכל דמות את התכונה הכי אהובה עליי: הסאדיזם, כן זה אחד הצדדים הכי פחות יפים בבני האדם אבל הכי אהובים עליי ללא ספק, תחשבו שכל פעם שתכתבו שאתם מכאיבים למישהו במשחק, תוסיפו איזה חיוך... הרצון להכאיב יזרום לכם במוח, וכמובן זה נותן לשה"מ גירוי כי הוא ישמח לאיזה דמות סאדיסטית.
    מאזוכיזם נקרופיליה וכל הפיליות הם דברים מדהימים להכניס למשחק חוץ מפדופיליה אותה אני בשום פנים ואופן לא ממליץ לכם להכניס כי זה באמת דוחה שה"מים ואנשים יחדיו.

אופי- נקודות למחשבה: ברגע שתרצו לאתגר את עצמיכם תעשו אופי כמו הומו או לסבית, אדם בעל מו"מ ואדם בכיין ורגיש, תנו לחולשות של הדמות לצאת החוצה וזה יהפוך את המשחק למעניין הרבה יותר!

את האופי אני לא מסכים למי שקורא את זה לכתוב מעכשיו ועד עולם כרשימה, רק כפסקה שמבוססת על האופי ועל הרקע יחדיו, בשביל שיהיה קל לבטא את האופי רשמו אותו כרשימה:
    חכם, בעל חוש הומור, חסר מעצורים, אוהב להציק, שחצן, כמעט ואינו מסוגל לחשוף את רגשותיו, וסאדיסט.
    נסו לחבר את כל זה יחדיו. (דוגמא בטופס הגמור.)

תמונה: (או תיאור ממש טוב)
    משפחה\חברים: (לא חייב משהו ארוך) במקרה כמו זה בו יש את החלק משפחה/חברים בטופס אני שמח להגיד לכם שזה חלק שאני מאוד אוהב בטופס כי זה נותן לי להכניס את החברים שלי לכאן, לדוגמא דויל בייל (שם בדוי XD) , הוא ילד חכם ומצחיק בצורה בלתי רגילה וכל הבנות אוהבות אותו אני והוא כל הזמן ביחד ואנחנו בוטחים אחד בשני בלי סוף, יש ביניו שיחות רציניות והוא כמו אח גדול בשבילי. אני אשמח להכניס אותו למשחק. גם אחים ואחיות יכולים להיכנס באותה צורה, תכניסו לפה רק אנשים שמהווים או היוו דמויות חשובות בחמש השנים האחרונות, למשל אני בן 15 אז דמות מגיל שמונה שאני כבר לא מתרועע איתה לא תהיה פה כי אין לה קשר אליי, אולי היה תהיה לשש מילים ברקע לא יותר.
    נקודה חשובה:
    בחלק של חברים ומשפחה חובה לתת אופי מפורט קשר לדמות ורקע קצרצר (2 שורות מקסימום) כדי שלשה"מ יהיה מה לעשות עם הדמות.
    רקע: (מינימום 4 שורות בלי אנטרים)
    הרקע הוא החלק העיקרי בטופס ההרשמה, ונותן לך לרגע את המושכות על ההרפתקאה שאתה הולך להיכנס אליה. אני אסביר: ברקע אתה נותן פרטי מידע שהסיכוי שיופיעו בהמשך העלילה של המשחק. חוץ מזה ברקע אתה נותן הכי הרבה מידע שאתה יכול לשפוך על הדמות שלך, במקרה הזה אתה נותן מידע מועט מאוד על המשפחה והחברים אולי רק שש עד עשר מילים כי יש איזור שלם בו תיתן מידע על המשפחה והחברים, אם אין לעומת זאת, מחובתך לתת לדמויות חשובות בחיים שלך יותר מילים ואיפיונים כי שה"מים מנוסים משתמשים בכל מילה ברקע בשביל להשתמש בו במשחק.
    שמתם לב אולי, שאני כותב הוראות לרקע כאילו כבר התקבלתם, והסיבה היא פשוטה, אתם תתקבלו!
    תשפכו כל מידע, תכתבו כמובן בשפה גבוהה ותנו עלילה מעניינת, כי עליכם מוטלת המשימה להפוך את המשחק למעניין לא רק לכם אלא גם לשה"מ.
    שאני אומר עלילה מעניינת היא לא חייבת להיות 40-100 שורות. אלא משהו שיתן לשה"מ עניין, ויתן לו מה שהוא ביקש עם עוד איזה דובדבן על הקצפת.
    בטופס הזה יש הרבה קצוות חוט למה שהשה"מ מבקש, במקרה הזה הכישרון, נגיד יש לי שמיעה מוזיקלית וכישרון מדהים לגיטרה, אני חייב לספר לפחות 4-5 שורות בטופס על הגיטרה והאהבה שלי למוזיקה.

נקודות למחשבה- רקע:
    הרקע כמו שאמרתי הוא החלק החשוב ביותר אז מה עליי לעשות בו?!
    לתת לשה"מ קצה חוט על מה אני מצפה במשחק,
    לתת לעצמי נקודות חשובות שיעזרו לי לאפיין את הדמות יותר טוב ולבטא את האופי שלה כפסקה ולא כרשימת קניות.

בכל משחק יכולים להיות כמה וכמה חלקים תלויים, והם החלק שלכם להפוך את הדמות שלכם למשהו מיוחד.

נקודה חשובה:
    במשחקי חיים אין הרבה חלקים תלויים אולי עיר, משפחה וכאלה או אולי בית ספר או משהו כזה אבל לא משהו כמו מה שהסברתי למעלה.

הערות:
    בקשות:

3. "הערות, בקשות וכאלה" וחשיבותו!
    אי פעם הגבתם בחלק הזה משהו חוץ מ-"בבקשה תרשום אותי..." ?!
    אם כן אתם פטורים מלקרוא את החלק הזה כי הוא קצר ומסביר את זה:
    בחלק הזה אתם מקבלים לשניות אחדות את המשחק לידיכם ויכולים לבקש דברים כמו:
    פגישה מחודשת עם אדם שאבד ( תאמינו לי שה"מים יכולים למצוא דרכים...)
    להיות עם שותף לכל המסע- עוד יותר מועיל, עוזר בכל רגע נתון.

בהערות תוכלו להתחנף לשה"מ:
    "משחק מאוד מושקע, תיקנתי לך כמה שגיאות:" ולתקן את השגיאות שמצאתם, זה גם יראה שאתם ברמה גבוהה המשתווה לשל השה"מ ( גם אם העתקתם והדבקתם לוורד ותיקנתם לו כמה מילים כמו לעומת במקום לעמות וכאלה...)

הבנתם?!

עכשיו לסיכום!
    לסיכום, אני מקווה שבאמת הבנתם איך להתקבל למשחקים ושהבנתם שיש גם לכם אחריות על רמת העניין של השה"מ במשחק כמו שלו יש אחריות כלפיכם, ולמדתם להתייחס לכל דבר.
    כמובן שאלה משחקי ה- "וואו זה בול בשבילי!" כי למשחקים שאתם רוצים להשתתף אבל לא מתים להשתתף בהם אתם תראו אפילו בלי שאומר לכם... רמת ההשקעה שלכם תרד.
    הכי חשוב שלמדתם ושתנסו להירשם לכל מיני משחקים!
    בהצלחה.

©כל הזכויות שמורות 17.12.2009©

2. משתמש מנוסה
    וואו מדריך ממש מושקע,
    בגלל השעה ורמת העייפות קראתי רק חלר, אבל רפרפתי על הכל ונראה ממש מעניין
    אני בטוח שמחר אקרא אותו לעומק!

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. the bitch is back
    פששש איציק...
    זה סופר מושקע @_@
    אהבתי לקרוא את זה מאוד ^_^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

מדריך מושקע מאוד,כל הכבוד&#33;
    (שלא כמו חלק מהמדריכים פה,שישבו עליהם שלוש דקות בדיוק...)

5. משתמש מנוסה
    מדריך מצוין ומושקע.
    לא קראתי את הכל אבל עברתי בריפרוף, וזאת הרחבה טובה מאוד לחלק במדריך לשחקן המתחיל שאני פתחתי, הרחבה שתעזור להרבה מאוד אנשים.
    קבל ח"ח עצום על העבודה המעולה שלך

6. משתמש מנוסה
    שם: ירושלים
    תודה רבה לכולם.

7. משתמש מנוסה
    סופר מושקע בעליל &#33;
    רואים שאתה עובד טוב, המשך כך.
    תודה רבה זה יעזור.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •