האם לדעתכם כשעושים ניסויים בבעלי חיים זה טוב או רע ?!, פרטו.
לפי דעתי, צריך להפסיק, חלק מהניסויים הורגים את החיות וחלק מהם משאירים אותם בחיים אבל לא מחזירים אותם למה שהם היו.
למרות שניסויים אלה תורמים למדע הם פוגעים בבעלי החייים.
מהם דעתכם ?
האם לדעתכם כשעושים ניסויים בבעלי חיים זה טוב או רע ?!, פרטו.
לפי דעתי, צריך להפסיק, חלק מהניסויים הורגים את החיות וחלק מהם משאירים אותם בחיים אבל לא מחזירים אותם למה שהם היו.
למרות שניסויים אלה תורמים למדע הם פוגעים בבעלי החייים.
מהם דעתכם ?
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
תלוי למה.
אם כדי לבדוק מגבונים אז ברור שלא.
אבל אם זה בשביל להציל חיי אדם אז כן.
אם צריכים לבדוק תרופה שיכולה לרפות מחלה מסוכנת, אז עדיף שיבדקו אותה על בעל חיים ואז על אדם.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
אם יש משהו יותר נורא מלהתעלל בבע"ח אז תגידו לי.ובשביל מה?! לפתח עוד מוצרי קוסמטיקה?!
תגידו,נראה לכם מוסרי שבשביל שהפנים שלנו ייתיפו (מלשון יפה) קופים וארנבים צריכים למות?! כשפנינה רוזנבלום הודחה (יימח שמה) קרנתי מאושר.היא המתעללת #1 בשוק.
למה בני אדם חושבים שהם הכי טובים?זה שאנחנו גדולים? זאת סיבה להרוג חיות תמימות שלא עשו דבר? זה למה תמיד תבדקו על מוצר עם זה נוסה על בע"ח.זרקו מיד ותחרימו עם לא! לא כופה את זה אבל זה מה שאני עושה.תעשה לי טובה מתן,לא עושים ניסויים כאלה על בע"ח בשביל תרופות כי זה לא אותן השפעות! וזה עדיין נוראי,מעדיפה למות (כן כן! ) בשביל שכלבים ישוחררו למשפחות נאמנות
תודה רזי P:
3> "הינה באתי הביתה" 3>
ברור..Originally posted by charizard kun@Dec 15 2009, 02:04 PM
אם יש משהו יותר נורא מלהתעלל בבע"ח אז תגידו לי.ובשביל מה?! לפתח עוד מוצרי קוסמטיקה?!
תגידו,נראה לכם מוסרי שבשביל שהפנים שלנו ייתיפו (מלשון יפה) קופים וארנבים צריכים למות?! כשפנינה רוזנבלום הודחה (יימח שמה) קרנתי מאושר.היא המתעללת #1 בשוק.
למה בני אדם חושבים שהם הכי טובים?זה שאנחנו גדולים? זאת סיבה להרוג חיות תמימות שלא עשו דבר? זה למה תמיד תבדקו על מוצר עם זה נוסה על בע"ח.זרקו מיד ותחרימו עם לא! לא כופה את זה אבל זה מה שאני עושה.תעשה לי טובה מתן,לא עושים ניסויים כאלה על בע"ח בשביל תרופות כי זה לא אותן השפעות! וזה עדיין נוראי,מעדיפה למות (כן כן! ) בשביל שכלבים ישוחררו למשפחות נאמנות
אם קרוב משפחה שלך או מישהו שאת אוהבת היה חולה היית הורגת גם 1000 כלבים כדי להציל אותו...
דעתי בקשר לנושא זה שאם ניסויים בבעלי חיים יעזרו לייצור תרופות,או דברים חשובים כאלה אז צריך לעשות את זה,אם זה בשביל דברים כמו מגבונים לחים סופגים מים( :rolleyes: ) אז לא...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
כיום במדינת ישראל,עורכים ניסויים בעיקר על חולדות מעבדה,כי מבנה המוח שלהם הכי דומה למוח של בן אדם(זה מוכח..).
אני נגד הניסויים בבעלי חיים,אבל יש לציין שאם לא יערכו ניסויים כאלו על חולדות אז יצתרכו לעשות אותם על בני אדם.
אני אישית אוהב בעלי חיים (את כולם) ואני תמיד יעזור לבעל חיים פצועה שאני אראה ודברים כאלו בסגנון,לדוגמא טיפלתי פעם באפרוחים של יונה..
עם חשוב לכם לבדוק עם המוצרים שאתם משתמשים בהם(שמפואים ודברים בסגנון) נוסו על בעלי חיים התסכלו על הצד האחורי של המוצר,ואם יש עליו סימן של ארנב כזה,זה אומר שזה לא נוסה על בעלי חיים.
אני נגד התעללות בבעלי חיים, בעיקר החלזונות המסכנים במייפל!
סתם חח, הייתי חייב ><
אני בעד רק במקרה של תרופות כשאין ברירה.
למשל, נגיף האיידס.
הדרך, ככל הנראה, לדעת מה החיסון לו תהיה ע"י חקירת שימפנזים.
למה? כי הם לא מושפעים מהמחלה, נושאים אותה- אבל לא סובלים.
בכל מקרה אחר אני מחרים את המוצר במיידית. אני טיפוס ירוק וכנראה שגם הכי ירוק מבין אנשי הפורום.
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אל תהיי כל כך בטוח..Originally posted by ROAR@Dec 15 2009, 04:22 PM
וכנראה שגם הכי ירוק מבין אנשי הפורום.
מצטער, אני כל כך בטוח.Originally posted by EH Punk 13@Dec 15 2009, 04:27 PM
אל תהיי כל כך בטוח..
אני פעיל סביבתי מובהק, ולא מתבייש בזה =/
המשך יום נעים, גיל
يوم سعيد,جيل.
כל כך נכון...
משפטי החוכמה שלי:
ספוילר
עוד כל מיני דברים:
ספוילר
עומר! 3>
http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg
אתה לא היחיד..Originally posted by ROAR@Dec 15 2009, 04:29 PM
מצטער, אני כל כך בטוח.
אני פעיל סביבתי מובהק, ולא מתבייש בזה =/
הינה מילים נכונות.Originally posted by FaNtAsY AnGeLIght@Dec 18 2009, 11:17 AM
אני נגד הניסויים האלה,צריך לעצור את עורכי הניסויים בכל מחיר.
כי גם לבעלי החיים יש נשמה והם כמונו ולכן יש לעצור את ההתעללות הזו בכל מחיר באמצעות אגודות,קבוצות וכל דבר אחר שמשפיע או יכול להשפיע D:
מיאו
ולא עושים ניסויים רק על עכברים :huh:
עושים גם על חתולים
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)