[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ממש לא =\Originally posted by ranma@Nov 27 2007, 04:16 AM
טוב אז כנראה שלא נראה את הבית ספר עד סוף השנה
רעידות אדמה rules!!!
למרות שגם ככה אני לא לומדת בגלל השביתה![]()
זאת הולכת להיות ממש רעידת אדמה :mellow:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
אהOriginally posted by ranma@Nov 27 2007, 04:22 AM
ציניות
זה היה נראה כאילו באמת את רוצה את זה חח
[סוגד]אביב[/סוגד]
באמת נראה להם שדבר כזה ימנע הורים לשלוח את הילדים לבית ספר ?
אני הייתי חולה יומים , ואני עדיין חולה ואמא שלי שולחת אותי אז אני יגיד לאמא "אמא אני לא הולך יש רעידת אדמה מחר" היא תסכים ?
מפחיד....
נכון...Originally posted by ProTem@Nov 27 2007, 04:36 AM
באמת נראה להם שדבר כזה ימנע הורים לשלוח את הילדים לבית ספר ?
אני הייתי חולה יומים , ואני עדיין חולה ואמא שלי שולחת אותי אז אני יגיד לאמא "אמא אני לא הולך יש רעידת אדמה מחר" היא תסכים ?
בכל מקרה עדיף להשאיר את הילדים בבית
למה?
כי בבית ספר כל הבית ספר שזה איזה 800-1000 ילדים יכנסו לפאניקה
בבית זה 3-4 אחים וחוץ מזה בבית יותר בטוח ויותר כיף
וחוץ מזה גם ככה אני ואחי התאום נשארים בבית
אבל אחי הגדול הולך פעם בכמה ימים לבגרויות
And If You Don't Know, Now You Know
כן אבל זה עדין מסוכןOriginally posted by Lior_C@Nov 27 2007, 04:59 AM
אין מצב בחיים שלא ישלחו אותנו ללימודים.
בית ספר הוא חובה! לכן אם אתה לא בא שולחים אליך קצין, תסמכו עליי בכיתה ה' לא רציתי ללכת לבית ספר אחרי שבועיים בא לי קצין ושוטר יעני ממשרד החינוך.
מה עדיף?
יום טיפשי של לימודים או חיים של חצי מיליון ילדים (אני יודעת שיש משהו כמו מיליון וחצי,אבל דיברתי על אלה שעדיין לומדים חחח)
And If You Don't Know, Now You Know
אמרו שזה יכול להיות מחר, בעוד חודש, ובעוד שנה.
[סוגד]אביב[/סוגד]
גם פתאום יכול ליפול מטאור...
אלו החיים...
ובסוף מתים, אם זה בגיל צעיר או בגיל מבוגר...
אם לא נמות מזה נמות ממשו אחר...
וואו אני פאסימי :-/
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)