כל מי שלא מאמין- אתם עובדים על עצמכם.מזה "זה לא הגיוני" תסבירו מה לא הגיוני בזה?נגיד שהמדע צודק, אין לזה זה שום סתירה למציאותו של "אלוקים" מה הוא לא יכול לברוא את העולם במפץ גדול?!
היה פה אחד שאמר שהתורה יש לה אין סוף של קושיות ובעיות ,אין שום טעות בתורה,אפילו אין טעות באות אחת! זה לא איזה דבר ספרותי שאדם כתב אותו.
עוד משהו איך זה שפתאום בפיצוץ אחד גדול נוצר עולם שיש בו אויר ואז אחרי מילארדים של שנים נוצרו בעלי חיים ,ואז נוצרו בני אדם וכו'.. והכל זה בלי שום יד מכוונת של ה'?!! זה כאילו שאתם אומרים לדוגמא: שילד זורק מאה אלף חלקים של פזל לאויר ואז הם איכשהו כשהם מגיעים לרצפה הם יוצרים את התמונה שעל גבי האריזה של הפזל.
לפי דעתי מי שאומר שהוא לא מאמין הוא רק רוצה לפתור את עצמו מהחיוב של המצוות ,כי יותר קל לו בלי מצוות ,(למרות שהוא אפילו לא ניסה),כמו שהחילונים אומרים: "חיים רק פעם אחת" (וזה בכלל לא נכון ,כי יש את העולם הבא והעולם הזה הוא רק פרוזדור קטן כדי להגיע לעולם הבא).
מי שמאמין ולא שומר זה גם נובע מעצלנות ,ושלא יחשוב שהוא יותר טוב מאתאיסט(אני לא זוכר בדיוק למה הוא לא יותר טוב ,אבל אני יכול לשאול את הר"מ שלי אם מישהו מעוניין).