משעמם לי /=
חבל שהנושא על ההומואים לא פתוח, היה לי דווקא משהו מאוד חשוב להגיד.
משעמם לי /=
חבל שהנושא על ההומואים לא פתוח, היה לי דווקא משהו מאוד חשוב להגיד.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
תאמין לי שיש עוד הרבה מה לעשות בפורום חת"מ.Originally posted by Steve@Dec 21 2009, 06:46 PM
יפה מתן שיהיה בהצלחה .
לשגיא -
חוץ מלאשר משחקים שניראים לעומר יפים בעיניו , מה הוא עוד עשה ?
אין כ"כ מה לעשות בפורום חת"מ ..
הרבה יותר ממה שאתה חושב
תשמע להיות מנהל חת"מ זאת עבודה לא כזאת פשוטה..Originally posted by Steve@Dec 21 2009, 06:46 PM
יפה מתן שיהיה בהצלחה .
לשגיא -
הוא צריך לראות שהכל בסדר..
לאשר משחקים ולהסביר למה אלו שלא, לא טובים..
להחזיק את הפורום והקהילה..
לפרסם דברים חדשים... לתת רעיונות...
תשמע אני מחזיק מעומר. וגם אני חושב שאףאחד לא יעשה עבודה כמו שהוא עשה. ;)
תודה סטיב.
ניב מה באמת יש עוד לעשות?
יש גבול לכמות המדריכים שאפשר לעשות ומה יש עוד לעשות חוץ מאישור משחקים?
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
יש רק בעיה אחת בניהול חת"מ, שמים לב למה שהמנהל עושה רק בתחילת דרכו, ואז הוא כאילו כלום, וזאת בעיה.Originally posted by Thunder@Dec 21 2009, 06:48 PM
תשמע להיות מנהל חת"מ זאת עבודה לא כזאת פשוטה..
הוא צריך לראות שהכל בסדר..
לאשר משחקים ולהסביר למה אלו שלא, לא טובים..
להחזיק את הפורום והקהילה..
לפרסם דברים חדשים... לתת רעיונות...
תשמע אני מחזיק מעומר. וגם אני חושב שאףאחד לא יעשה עבודה כמו שהוא עשה. ;)
כל פעם מחדש המנהל עושה הרבה בתחילת דרכוואז בטבעיות העבודה הולכת ופוחתת כי הוא השיג את מה שהוא רצה, ופחות ופחות רואים אותו. גם כשהוא ממשיך לעבוד, כבר פחות שמים לב אליו
לאשר משחקים זאת לא בעיה.Originally posted by Steve@Dec 21 2009, 06:46 PM
יפה מתן שיהיה בהצלחה .
לשגיא -
אבל בתור מנהל חת"מ אתה צריך לדעת איזה משחק לאשר וגם לקרוא אותו ולדעת מה לתקן בו.
אתה יודע מה היה פעם? הייתה כותב משפט וחצי והיו מנהלים שמאשרים וככה חת"מ נהרסת.
וגם בתור מנהל חת"מ אתה צריך לשחק במספר משחקים.
מידי פעם לנסות להכין אתגרים מיוחדים,נושאי עזר וכד'..
לדוגמה שאפשר לאמץ משחקים צריך מישהו שינהל את זה בצורה טובה ושלא יתנהל שם בלאגן.
בעיתון למשל צריך לדעת לנהל אותו בצורה טובה,ותאמת נאור לא יודע לנהל אותו.
עם ישאלו אותי מי לדעתי ראוי. אני יגיד שאפחד,אבל לפי דעתי מי שהכי קרוב ומצדיק תניהול שלו זה איציק למרות שאני לא מת עליו אני יודע שהוא יוכל לטפל בחתמ יותר טוב מכל שאר היצורים שמנסים לזכות בו.
חת"מ זה הפורום הכי פעיל והכי מבוקש.
לכן צריך לדעת לנהל אותו בצורה טובה,כרגע כל מי שהיה מנהל חת"מ הגיע לדרגות גבוהות.
אביב היה אחד מהם.
זה חת"מ, לא מ"ת, ואת זה שוכחים בזמן האחרון.Originally posted by togeBEAM@Dec 21 2009, 06:49 PM
תודה סטיב.
ניב מה באמת יש עוד לעשות?
יש גבול לכמות המדריכים שאפשר לעשות ומה יש עוד לעשות חוץ מאישור משחקים?
יש דם את החלק של חידות ותחרויות, אפשר לפתוח הרבה נושאים יצירתיים, ולי יש כמה רעיונות ייצירתיים, אז תאמין לי, יש מספיק דברים שאפשר לעשות
ומה עם הפורום שלי? כמו שאמרת משקיעים בהתחלה ומפסיקים..
כשאני מנהל אני תמיד דואג לעשות כמו שיותר פעילויות ולנסות שהפורום יהיה חי.
אך זה קשה בפורומים שאני מנהל ואני עושה כל מה שאני יכול.
תסתכלו אפילו בהשקעה.
תגידו תאמת מי ממכם נכנס פעם ביום להיסתכל בעידכונים בנושאים או אפילו בתחרויות?
גם עם אתם לא רוצים תווינר תנסו להיות פעילים למה ארוין צריך תווינר? למה דניאל צריך תווינר?
הם מנהלים והם עושים את זה בשביל שהפורום יהיה עם קצת חיים. אז תעזרו קצת. במקום רק לדרוש ולדרוש. אחר כך יש פה כאלה מתפלאים שלא מדברים איתם לא מתייחסים ואפילו שונאים אותם.
אביב סתם ביצה קשה![]()
עכשיו זה לא פעם.Originally posted by Castiel@Dec 21 2009, 06:52 PM
לאשר משחקים זאת לא בעיה.
אבל בתור מנהל חת"מ אתה צריך לדעת איזה משחק לאשר וגם לקרוא אותו ולדעת מה לתקן בו.
אתה יודע מה היה פעם? הייתה כותב משפט וחצי והיו מנהלים שמאשרים וככה חת"מ נהרסת.
וגם בתור מנהל חת"מ אתה צריך לשחק במספר משחקים.
מידי פעם לנסות להכין אתגרים מיוחדים,נושאי עזר וכד'..
לדוגמה שאפשר לאמץ משחקים צריך מישהו שינהל את זה בצורה טובה ושלא יתנהל שם בלאגן.
בעיתון למשל צריך לדעת לנהל אותו בצורה טובה,ותאמת נאור לא יודע לנהל אותו.
עם ישאלו אותי מי לדעתי ראוי. אני יגיד שאפחד,אבל לפי דעתי מי שהכי קרוב ומצדיק תניהול שלו זה איציק למרות שאני לא מת עליו אני יודע שהוא יוכל לטפל בחתמ יותר טוב מכל שאר היצורים שמנסים לזכות בו.
חת"מ זה הפורום הכי פעיל והכי מבוקש.
לכן צריך לדעת לנהל אותו בצורה טובה,כרגע כל מי שהיה מנהל חת"מ הגיע לדרגות גבוהות.
אביב היה אחד מהם.
תאמין לי שרוב הסיכויים שאם יבחרו מנהל לחת"מ ולא ישאירו את עומר להיות אחראי שם, יבחרו אחד שידע מה הוא עושה. יבחרו מנהל עם ניסיון שידע איך לעזור לשפר משחקים ולאיזה משחק מותר לקבל אישור ולאיזה לא, ויבחרו מנהל שידע מה הוא עושה. יבחרו מנהל שינסה להרים פעילויות מיוחדות ושידע למצוא את האנשים המתאימים לדברים כמו ניהול עיתון חת"מ.
מה שכן, בחלק האחרון הוצאת את המילים מפי. חת"מ דורש יכולת טובה מאוד במ"תים והרבה יצירתיות אולי, בל כמו שאמרת קודם כל צריך לדעת לנהל כמו שצריך. נקווה שהמנהל החדש שיבחר, ולא משנה עכשיו מי הוא, יעשה את העבודה כמו שצריך
ניב זה שאתה אומר שיש לי רעיונות שאין לאחרים לא יעלו אותך בגלל זה.
יעלו מישהו שהוא וותיק,משקיע,ורואים את זה.
ואני רואה פה את איציק. תראה תמשחק שלו? הכי יפה שיש כרגע בחתמ מבחינת יופי.
עשה כמה מדריכים ראיתי ולא קראתי.
אבל תאמין לי המשחק תפקידים שלך הוא אחד הדברים שיקבעו.
אני אגיב רק על החלק של ה'משקיעים בהתחלה ומפסיקים', כי זה החלק היחיד שבאמת נוגע אלי, שכן אני לא מתעניין בפנאי ובידור מי יודע מה.Originally posted by Castiel@Dec 21 2009, 06:55 PM
ומה עם הפורום שלי? כמו שאמרת משקיעים בהתחלה ומפסיקים..
כשאני מנהל אני תמיד דואג לעשות כמו שיותר פעילויות ולנסות שהפורום יהיה חי.
אך זה קשה בפורומים שאני מנהל ואני עושה כל מה שאני יכול.
תסתכלו אפילו בהשקעה.
תגידו תאמת מי ממכם נכנס פעם ביום להיסתכל בעידכונים בנושאים או אפילו בתחרויות?
גם עם אתם לא רוצים תווינר תנסו להיות פעילים למה ארוין צריך תווינר? למה דניאל צריך תווינר?
הם מנהלים והם עושים את זה בשביל שהפורום יהיה עם קצת חיים. אז תעזרו קצת. במקום רק לדרוש ולדרוש. אחר כך יש פה כאלה מתפלאים שלא מדברים איתם לא מתייחסים ואפילו שונאים אותם.
זאת באמת בעיה, אבל לפעמים פשוט מאוד הולכים ודועכים עם הזמן, במיוחד בחת"מ.
כשאתה נכנס כולם שמים לב עליך, ובלאחר כמה זמן הכל הולך ודועך, שוכחים ממך, ורק פעם ב אתה חוזר עם פעילות מיוחדת ששורדת כמה ימים ואז יורדת.
זאת הבעיה בניהול חת"מ, שהוא פורום כל-כך מבוקש וקשה
אתה אומר את כל זה בתור מתמודד?Originally posted by Uchiha Brothers@Dec 21 2009, 06:55 PM
עכשיו זה לא פעם.
תאמין לי שרוב הסיכויים שאם יבחרו מנהל לחת"מ ולא ישאירו את עומר להיות אחראי שם, יבחרו אחד שידע מה הוא עושה. יבחרו מנהל עם ניסיון שידע איך לעזור לשפר משחקים ולאיזה משחק מותר לקבל אישור ולאיזה לא, ויבחרו מנהל שידע מה הוא עושה. יבחרו מנהל שינסה להרים פעילויות מיוחדות ושידע למצוא את האנשים המתאימים לדברים כמו ניהול עיתון חת"מ.
מה שכן, בחלק האחרון הוצאת את המילים מפי. חת"מ דורש יכולת טובה מאוד במ"תים והרבה יצירתיות אולי, בל כמו שאמרת קודם כל צריך לדעת לנהל כמו שצריך. נקווה שהמנהל החדש שיבחר, ולא משנה עכשיו מי הוא, יעשה את העבודה כמו שצריך
נשמע(נראה) מצע בחירות מוצלח![]()
תראה, אני הבאתי את הרעיונות שלי כדוגמא לזה שיש מה לעשות, לא בשביל שום דבר אחר.Originally posted by Castiel@Dec 21 2009, 06:58 PM
ניב זה שאתה אומר שיש לי רעיונות שאין לאחרים לא יעלו אותך בגלל זה.
יעלו מישהו שהוא וותיק,משקיע,ורואים את זה.
ואני רואה פה את איציק. תראה תמשחק שלו? הכי יפה שיש כרגע בחתמ מבחינת יופי.
עשה כמה מדריכים ראיתי ולא קראתי.
אבל תאמין לי המשחק תפקידים שלך הוא אחד הדברים שיקבעו.
אני מאמין שגם לאיציק יש הרבה מאוד רעיונות, ואני בטוח שגם לאמיר יש הרבה רעיונות, וגם לכל אחד אחר שמנסה לעלות לניהול חת"מ.
בגלל שאני לא יכול להגיד בצורה גורפת שיש להם רעיונות, אני משתמש ברעיונות שלי כדוגמא, אפילו בלי לציין מה הם, פשוט מציין שהם קיימים כדי להראות שיש מה לעשות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)