שאלום -_-
שאלום -_-
בברכה, דודי
מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
למדתי למבחן =]
אני מוכנה
And If You Don't Know, Now You Know
וואי שמעמם לי ואני רעב ויבש פה אז אני מחליט ללכת לאכול אבל אז אני יפספס היזתדמנות לאכולO_ס
אמרת שבמבחן הקודם קיבלת 96 בלי ללמוד.Originally posted by Carmen_Electra@Dec 22 2009, 10:13 PM
למדתי למבחן =]
אני מוכנה
אני גם לא למדתי ופעם קודמת קיבלתי 69..![]()
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
משעמם פה ומור אהת יודע שמבחנים זה לא הנושא האידיאלי לדבר איתו עם בנות =\
תגידו באיזה תוכנה לשמור אנימצה כי שמרתי ב מיקרוסופט אופיס פיקצור מנג'ר.XD
אז תהיה מזוכיסט ואז יהיה לך טוב אבל זה לא טוב לך שטוב לך ובגלל זה רע לך אבל זה מה שאתה אוהב אבל שוב זה אומר שטוב לך וזה לא טוב לך שטוב ואז רע לך ואז זה טוב לך אבל אז זה לא טוב לך שטוב לך ושוב רע לך אז קיצר תשאר רעב.Originally posted by Dream Killer@Dec 22 2009, 10:15 PM
וואי שמעמם לי ואני רעב ויבש פה אז אני מחליט ללכת לאכול אבל אז אני יפספס היזתדמנות לאכולO_ס
היי דודי.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
מתן אני מעדיף ללכת לאכול וליסבול את הכאבים בידX=
מישהו יודע מתי תוצאות הבחירות?
דחוף דחוף
מישהו יכול להשיג לי אתר טוב להורדה מיוטיוב
keepvid ניהיה חרא לגמרי
vdownloader מוצא רק קליפים מyahoo וגם זה בחיפוש שלו
אבל אז אתה גם נהנה וגם סובל וזה יכול לשגע אותך אבל זה בעצם טוב לך שזה משגע אותך כי אז אתה סובל ואז טוב לך אבל זה לא טוב לך שטוב לך ואז אתה סובל ואז טוב לך לך כי זה טוב לך שטוב לך ואז שנינו מתאבדים כי הקטע הזה שיגע את שנינו..Originally posted by Dream Killer@Dec 22 2009, 10:23 PM
מתן אני מעדיף ללכת לאכול וליסבול את הכאבים בידX=
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
חלאס לחפור ...
בחירות בחירות ...
במקום זה לך תגיב בחתימות החדשות שלי=\
השתפרת המון בחתימות אין לי פשוט זמן להגיד לך מה לה לשפר XDOriginally posted by Dream Killer@Dec 22 2009, 10:29 PM
חלאס לחפור ...
בחירות בחירות ...
במקום זה לך תגיב בחתימות החדשות שלי=\
בכל חתימה תנסה לעשות אותה יותר בהירה שתבלוט יותר,תעשה אפקטים אחרים על הדמויות ותשפר את הרקע..
רומה רומה רומה..
למה באמת קוראים לך רומה?
אני שואל ברצינות.
לא משנה
נשים שירים וזהו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)