איתי - אתה צריך כלי רכב בשביל להגיע לשם אבל 2 המכוניות הכי קרובות עברו תאונה מה תעשה?
איתי - אתה צריך כלי רכב בשביל להגיע לשם אבל 2 המכוניות הכי קרובות עברו תאונה מה תעשה?
אתחיל ללכת בכביש לחפש אופנוע או מכונית או אוטובוסOriginally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:36 AM
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה אופניים,אתה תיקח אותך או שתמשיך לחפש?
אעלה על האופניים ואתחיל לדווש אל חנות רכבים קרובה או אל חנות נשקים אם יש קרובהOriginally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:39 AM
איתי - אתה רואה אופניים,אתה תיקח אותך או שתמשיך לחפש?
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה ממש קרוב עלייך רמזור ואתה רואה שיש שם בנאדם שרוכב על אופנוע מה תעשה?
אוציא את האקדח שלי וירה לאיש בלב ואם זה לא יצליח ברגל ואז ארוץ אל האופנועOriginally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:42 AM
איתי - אתה רואה ממש קרוב עלייך רמזור ואתה רואה שיש שם בנאדם שרוכב על אופנוע מה תעשה?
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מפוצץ אותם.Originally posted by Haunter@Dec 2 2007, 04:55 AM
איתי - הרגתה 3 אבל אתה רואה כשאתה יורה באחד לא קורה לא כלום.
ארז - אתה רואה שאתה קשור למיטה והם עוד שניה משתמשים במזרק מה תעשה?
שקד - כול המקום קורס, המשטרה והמכבאי הם הגיעו הם מוכנים להישתמש במים נגד האש מה תעשה?
ניצן - את לא מצליחה בסוף כולם מתו..
חמוף
איתי - האיש מת,ולקחתה תאופנוע,הגעתה לחנות חיות,המוכר שואל אותך במה אתה מעונין?
"אני מעוניין בחיה גדולה וחזקה"אומר לוOriginally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:44 AM
איתי - האיש מת,ולקחתה תאופנוע,הגעתה לחנות חיות,המוכר שואל אותך במה אתה מעונין?
קרדיט לניצן על הזיוף
שקד - אתה לא נצליח לחסום את המים!
הם משתמשים ביותר לחץ נגד האש!!
איתי - הוא אומר לך שזאת חנות לחיות קטנות.
אני רץ מהר מאחוריהם ויורה עליהם מהעיניים.Originally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:45 AM
שקד - אתה לא נצליח לחסום את המים!
הם משתמשים ביותר לחץ נגד האש!!
חמוף
אז אצא מהחנות ואסע בחיפוש אחר פושע עם אגרופן/סכין/מחבטOriginally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:45 AM
איתי - הוא אומר לך שזאת חנות לחיות קטנות.
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה ממול חנות נשקים אבל היא קטנה לא משו גדול..
שקד - כול המים הפכו לאדים,ופגעתה בחלק מהאנשים הם נשרפו השוטרים מכוונים עלייך אקדח!
והאש עדין בוערת!!
אני נכנס ויורה בלי שום סיבה למוכר בגרון פעמיים ואז אחפש:שוטגן/סניפר ריפל/אוזי.Originally posted by Haunter@Dec 2 2007, 06:49 AM
איתי - אתה רואה ממול חנות נשקים אבל היא קטנה לא משו גדול..
ואקח גם מחסניות לרובה שלי ולרובה שאני מחפש
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)