איתי - אתה לא רואה סירות אבל אתה רואה ספינת מסע אתה יכול לעלות עליה בלי שאפחד יראה,והיא נוסעת לכיוון אירופה,מה תעשה?
שקד - נכנסתה לחנות המוכר שואל אותך איזה חיה אתה רוצה לקנות..אבל אתה נזכר שאין לך כסף.
איתי - אתה לא רואה סירות אבל אתה רואה ספינת מסע אתה יכול לעלות עליה בלי שאפחד יראה,והיא נוסעת לכיוון אירופה,מה תעשה?
שקד - נכנסתה לחנות המוכר שואל אותך איזה חיה אתה רוצה לקנות..אבל אתה נזכר שאין לך כסף.
אעלה על האופנוע ואסע משם לחפש אחר אנשים עם נשקיםOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 07:58 AM
*לא עידכנתה שהשגתי 150$ בשכונה של העשירים*
קרדיט לניצן על הזיוף
אני שורף אותו ולוקח כלב.Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 07:58 AM
חמוף
איתי - אתה לא רואה אנשים עם נשקים רק עובדים בנאמל,ואתה רואה סירת מנוע קטנה לא רחוק משם!
ועידכנתי היה לך 100 ועכשיו יש לך 250.
שקד - לקחתה תכלב אבל אין לך איפה לשם אותו כשאתה עולה על האופנוע מה תעשה?
אני אחפש חומר דליק ומשהו נדלק.אזרוק אותם על הסירה.ואם מצאתי את החומרים אשרוף אותם ואת הסירה ואסע לי משםOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:06 AM
איתי - אתה לא רואה אנשים עם נשקים רק עובדים בנאמל,ואתה רואה סירת מנוע קטנה לא רחוק משם!
קרדיט לניצן על הזיוף
אני הולך ברגל.Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:06 AM
שקד - לקחתה תכלב אבל אין לך איפה לשם אותו כשאתה עולה על האופנוע מה תעשה?
חמוף
איתי - שרפתה תסירה,לאיפה אתה נוסע.??
שקד - הכלב הולך אחריך,אתה רואה לא רחוק משם נמל תעופה אבל אין לך כסף מה תעשה?
אסע בדרך לחפש אחר מכוניות מהירות מאוד ואם אראה אחת אז ירה בנהג שני יריות בראש ואשתמש במחסנית כדי לחדש את הכדוריםOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:22 AM
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה משתמש עכשיו במכסנית האחרונה שלך!
אתה רואה מרצ'דס אבל בלי נהג חונה ליד החנויות!
אסע לשם במהירות ואכנס למרצ'דס ואשים את כל הרגל בכל הכוח על הגז ואסע משם במהירותOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:28 AM
איתי - אתה משתמש עכשיו במכסנית האחרונה שלך!
אתה רואה מרצ'דס אבל בלי נהג חונה ליד החנויות!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - נסעתה משם!!
לאיפה אתה נוסע?
אתה רואה חנות חיות.
אסע לתוך חנות החיות עם המכונית ואפתח את החלון שאהיה בפניםOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:33 AM
איתי - נסעתה משם!!
לאיפה אתה נוסע?
אתה רואה חנות חיות.
"תביא לי נחש ארסי"אומר למוכר
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - בדרך דרסתה כמה חיות והמוכר עצבני!
והוא אומר שבשבילך אין נחש ארסי!
אני לוקח את הכלב בידיים ואז רץ במהירות לתוך איזהשהו מטוס.Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:22 AM
שקד - הכלב הולך אחריך,אתה רואה לא רחוק משם נמל תעופה אבל אין לך כסף מה תעשה?
חמוף
אכוון אליו את האקדח ואראה לו את הסכיןOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:36 AM
איתי - בדרך דרסתה כמה חיות והמוכר עצבני!
והוא אומר שבשבילך אין נחש ארסי!
"אתה בטוח שאין עבורי?"אשאל את המוכר בעוד שאראה לו את הסכין והאקדח
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)