לא אשתמש ברובה שלי וארוץ אליו עם מבט לעתיד ואתן לו בעיטה בראשOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:22 PM
איתי - אתה רק רואה בעתיד שהוא מתקרב עלייך ואתה יורה בו,והוא משתמש בכדור שלך בשביל לפגוע בך!
לא אשתמש ברובה שלי וארוץ אליו עם מבט לעתיד ואתן לו בעיטה בראשOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:22 PM
איתי - אתה רק רואה בעתיד שהוא מתקרב עלייך ואתה יורה בו,והוא משתמש בכדור שלך בשביל לפגוע בך!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אין לך רובה,אתה לא מצליח לראות את העתיד בברור אתה רק רואה אותו מתכופף!
*רובה ואקדח זה אותו דבר לא?*Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:26 PM
איתי - אין לך רובה,אתה לא מצליח לראות את העתיד בברור אתה רק רואה אותו מתכופף!
אתן לו בכל זאת בעיטה בראש וכשהוא יתכופף אוריד אותה על הפנים שלו
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי לא רובה זה רובה אקדח זה אקדח(הבדל בגודל)
אתה רואה שהוא נעלם אבל הוא מלפנייך כאילו שהוא "רוח"
"אז זה כוחך הא?"אומר לו בעוד שאתן לו אגרוף בפנים ואם הוא יעבור אז אתן לו בעיטה אחוריתOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:29 PM
איתי לא רובה זה רובה אקדח זה אקדח(הבדל בגודל)
אתה רואה שהוא נעלם אבל הוא מלפנייך כאילו שהוא "רוח"
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה לא נצליח לפגוע בו הוא פשוט בלתי חדיר,לפתע אתה עף בעוצמה מהמקום שלך בגלל השדה הגנה שלו!!
"אוקיי אז ככה זה יהיה הא?"אומר לו בעוד שאתחיל לרוץ ישירות אליו ואם הוא יעבור אמשיך לרוץ ללא הפסקה משםOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 08:32 PM
איתי - אתה לא נצליח לפגוע בו הוא פשוט בלתי חדיר,לפתע אתה עף בעוצמה מהמקום שלך בגלל השדה הגנה שלו!!
קרדיט לניצן על הזיוף
אני במהירות על תופס אותו ואז קושר אותי ואותו.Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 07:48 PM
דור - נכנסתה לתוך הבית ולקחתה תפלאפון!
שקד - את שומע שהטייס אומר להדק חגורות והכלב בדיוק ברח לך מהידיים!
איתי - אתה יוצא מהעיר ואיזו משאית נכנסתה בך שוב ושוב!
ניצן - את רואה שמחפשים עבודה בפיציריה מה תעשי? ויש מספר טלפון..
חמוף
איתי - ברחתה לו,אבל אתה שומע כול בראש שלך..זה לא יגמר אני ימצא אותך ואני יחסל אותך!
שקד - האנשים המומים איך עשיתה כולכך הרבה דברים במהירות שכזו!!!??
והם מתחילים לצעוקק!! 2 שומרים ביטחון מתקרבים עלייך!!
אצעק בכל כוחי:"זה יגמר שאתה תחוסל"בעוד שאוציא את האקדח שלי ואלך לי בחיפוש אחר מכוניתOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 09:34 PM
איתי - ברחתה לו,אבל אתה שומע כול בראש שלך..זה לא יגמר אני ימצא אותך ואני יחסל אותך!
*קול**
קרדיט לניצן על הזיוף
"מה אתם רוצים?" אני שואל מרוגז.Originally posted by Haunter@Dec 3 2007, 09:34 PM
שקד - האנשים המומים איך עשיתה כולכך הרבה דברים במהירות שכזו!!!??
והם מתחילים לצעוקק!! 2 שומרים ביטחון מתקרבים עלייך!!
חמוף
איתי - מצאתה מכונית הנהג שיכור מה תעשה איתו?
שקד - רוצים לדעת איך עשיתה את זה! תדבר!!
אפתח את הדלת של המכונית,אוציא את הנהג ואחתוך אותו עם הסכין שלי,אחרי זה אקח את הסכין,אכנס לאוטו,ואשים על כל המהירות בקו ישר לבית מלון/בית מפוארOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 09:59 PM
איתי - מצאתה מכונית הנהג שיכור מה תעשה איתו?
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה לא רחוק תים אתה רואה שם בתי מלון..
אסע לשם בכל המהירותOriginally posted by Haunter@Dec 3 2007, 10:04 PM
איתי - אתה רואה לא רחוק תים אתה רואה שם בתי מלון..
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)