ארז - זה כול הקטע להכיר מקומות חדשים!
אתה נוסע אתה רואה מצד ימין חנות נשקים,אתה תכנס?
----
אתה אמור להרוג אנשים לא לחפש לי טלפון למי כבר תתקשר?למשטרה!!!??
----
בנתיים אנסה להצמיד מלא אבנים לידים שלי וליצור שתי אגרופים ענקיים!Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 07:16 AM
ארז - אתה רואה בית קרקע אבל אין איש בבית מה תעשה?
איתי - אתה רואה סתם אנשים ברחוב אתה תעשה להם משו?
דור - לא נשאר יותר במי להילחם! אבל יבואו עוד מה תעשה??
הו בטח אבל אין לי כסף S:Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 05:19 AM
----
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז - למרות שאין לך כסף אתה נכנס?
דור - יצרתה 2 אגרופים ענקיים אפחד לא בא.. אבל לא הרסתה תעיר עד הסוף...
*תגיד פשוט*Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 07:16 AM
איתי - אתה שומע את השותף שלך צועק עכשיו זה הזמן!!!!
אתה רואה את כול ההגנות של האדמה יורדות והם פגיעים והוא צועק בקולי קולות !!! ואתה רואה שמתחיל לרדת גשם וברקים וסופות!! כמו מזה אתה חושב בנתיים השוטרים מתקיפים!!!
"להרוג אותם?"אשאל אותו
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - הוא לא מגיב!! מה תעשה הם מתקרבים אתה רואה תמסוקים!!!
"אוקיי אם אתה לא מוכן לדבר אז אעשה זאת בעצמי"אומר לו בעוד שאנסה לשלוח אגרוף מהאדמה על המסוק ולהעיף את האנשים בזכות רעידות אדמהOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:21 AM
איתי - הוא לא מגיב!! מה תעשה הם מתקרבים אתה רואה תמסוקים!!!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה שאתה לא מצליח בגלל הגשם והסופות!!
אתה רואה את השותף שלך פתאום מקבל עוד כוח הוא שולט על מזג האוויר!! אתה רואה שהוא גורם לסופות שמעיפות את כולם חוץ משניכם עשרות הרוגים הוא ניקה את כול השוטרים מהרחובות!!!!! ניהיה עיר רפאים ועכשיו הוא הרגע תשערה,ויש שמש בשביל שהיה אדמה חזקה!!!
"קול וואו!"אומר לו בעוד שארפא את עצמיOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:26 AM
איתי - אתה רואה שאתה לא מצליח בגלל הגשם והסופות!!
אתה רואה את השותף שלך פתאום מקבל עוד כוח הוא שולט על מזג האוויר!! אתה רואה שהוא גורם לסופות שמעיפות את כולם חוץ משניכם עשרות הרוגים הוא ניקה את כול השוטרים מהרחובות!!!!! ניהיה עיר רפאים ועכשיו הוא הרגע תשערה,ויש שמש בשביל שהיה אדמה חזקה!!!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - הוא אומר לך אין עכשיו אפחד בעיר הרגתי כימעט את כולם!! אני עף לעיר אחרת להשמיד!! אולי עוד ניפגש הוא אומר לך ולוחץ לך תיד!! מה תעשה עכשיו?תהרוס תעיר לגמרי?או תילך לעיר אחרת לבד?
אעלה על האופנוע שלי ואסע לשדה התעופהOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:30 AM
איתי - הוא אומר לך אין עכשיו אפחד בעיר הרגתי כימעט את כולם!! אני עף לעיר אחרת להשמיד!! אולי עוד ניפגש הוא אומר לך ולוחץ לך תיד!! מה תעשה עכשיו?תהרוס תעיר לגמרי?או תילך לעיר אחרת לבד?
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מעיף את האגרופים על בניינים!Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:08 AM
דור - יצרתה 2 אגרופים ענקיים אפחד לא בא.. אבל לא הרסתה תעיר עד הסוף...
ואז במקום לעשות שתי ידיים ענקיות אני מצמיד אבנים לכל הגוף שלי כדי להפוך לענקי!!!
איתי - איזה אופנוע שכחתה שהכול מהעיר כימעט הושמד..
מה תעשה בלעדיו?
אלך לי מהעיר ואחפש אחר כלי רכב שלא נהרסOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:36 AM
איתי - איזה אופנוע שכחתה שהכול מהעיר כימעט הושמד..
מה תעשה בלעדיו?
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)