איתי - אתה רואה מכונית אבל לא משהו מהיר..
אתעלם מזה ואתחיל לרוץ הרחק מהעירOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:41 AM
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - אתה רואה שהאדמה יוצרת לך גלשן מאדמה! ואתה ממש מהיר איתו!!
אמשיך עם הגלשן ואתרכז יותר ויותר בשביל ליהיות מהיר יותרOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:48 AM
איתי - אתה רואה שהאדמה יוצרת לך גלשן מאדמה! ואתה ממש מהיר איתו!!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - יצאתה מהעיר.לאיפה אתה רוצה להגיע?
אחפש לי מקום שקט להתאמן לי על האלמנט האדמהOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:53 AM
איתי - יצאתה מהעיר.לאיפה אתה רוצה להגיע?
קרדיט לניצן על הזיוף
כן אני נכנסOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 06:19 AM
ארז - למרות שאין לך כסף אתה נכנס?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז - המוכר שואל אותך איזה נשק אתה רוצה יש הכול!
איתי- אתה רואה כביש מהיר כ קילומטר ממך אתה יכול להתאמן שם על המכוניות שנוסעות או לחפש מקום שקט בלי לפגוע באפחד!!
אלך לכביש ואנסה בהתחלה להכין קיר מאבן להגנהOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 09:58 AM
איתי- אתה רואה כביש מהיר כ קילומטר ממך אתה יכול להתאמן שם על המכוניות שנוסעות או לחפש מקום שקט בלי לפגוע באפחד!!
קרדיט לניצן על הזיוף
M16Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 07:58 AM
ארז - המוכר שואל אותך איזה נשק אתה רוצה יש הכול!
D:
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז - אבל אין לך כסף וזה עולה 120$ ואתה מקבל עם זה 3 מחסניות מה תעשה??
איתי - אתה הצלחתה לעשות קיר אבל הוא לא חזק מספיק לעצור הרבה מכוניות הצלחתה לעצור רק 3! אתה רואה שמתקרב משאית עם חומר דליק במהירות!!
אשאר במקום ואנסה למקד את כל כוחי בקיר ענקי מאבןOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:08 AM
איתי - אתה הצלחתה לעשות קיר אבל הוא לא חזק מספיק לעצור הרבה מכוניות הצלחתה לעצור רק 3! אתה רואה שמתקרב משאית עם חומר דליק במהירות!!
קרדיט לניצן על הזיוף
יכנס וירגיש בבית ^^Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 05:16 AM
ארז - אתה רואה בית קרקע אבל אין איש בבית מה תעשה?
איתי - אתה רואה סתם אנשים ברחוב אתה תעשה להם משו?
דור - לא נשאר יותר במי להילחם! אבל יבואו עוד מה תעשה??
[סוגד]אביב[/סוגד]
אתחיל לסוע סתם ובדרך אנסה להזכר איפה נמצא הבית שלי..Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 05:23 AM
דור - על זה שפתחתה תעמוד ה30!
אתה לא זוכר איפה הבית שלך מה תעשה??
איתי -אין יותר אפחד!
שקד - הם אומרים לך שלא שהם מצאו אותו שוחה כאן אז רצינו לעזור לו להגיע לחוף!! והוא היה עייף וקפוא!!!
לוקח אקדח משם תופס'תו בצוואר ואומר לו "בוא'נה מה זה אין לי כסף?! תביא ת'M16 לפני שאני לוקח לך את כל החנות"Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 08:08 AM
ארז - אבל אין לך כסף וזה עולה 120$ ואתה מקבל עם זה 3 מחסניות מה תעשה??
(מה איכפת לי אין לי מושג מי אני גם ככה D![]()
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)