דור - אתה לא זוכר.
בכול זאת יש לך רעיון לאיפה תיסע?!
איתי - הקיר היה כזה חזק שהמשאית התפוצצה וזה בכלל לא פגע בך!!!
את ממשיך לנסות לשלוט באדמה כי זה עדין לא שליטה טובה!
דור - אתה לא זוכר.
אנסה שוב ליצור קיר מאבן בזמן שאנסה לשנות את ידי לאבן ולשבור אותו על ידי אגרוףOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:22 AM
קרדיט לניצן על הזיוף
ארז - נכנסתה לבית אפחד לא שמע שפרצתה מה תעשה שם?
דור - הפכתה לענק אבן!!!!!!! מה תעשה? אתה רואה איש מסתתר מאחורי מכונית שבורה.
איתי - אתה לא מצליח לעשות קיר אבל אתה כן מצליח להפוך תעצמך לאבן!! (מחוסה באבנים)
ארז - אתה לא יכול לקחת אקדח זה נמצא על הלוח מאחורין.. וזה רחוק ממך.
יש לך רעיון אחר?
אני מרים אותו ושואל אותו "היי אתה.. איך קוראים לך?"Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:24 AM
ארז - נכנסתה לבית אפחד לא שמע שפרצתה מה תעשה שם?
דור - הפכתה לענק אבן!!!!!!! מה תעשה? אתה רואה איש מסתתר מאחורי מכונית שבורה.
"קול"אומר לעצמי בעוד שארוץ ישירות אל המכוניות שאני בתור אבןOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:30 AM
איתי - אתה לא מצליח לעשות קיר אבל אתה כן מצליח להפוך תעצמך לאבן!! (מחוסה באבנים)
קרדיט לניצן על הזיוף
יוצא משם.. הבן אדם הראשון שאני רואה אני לוקח לו את התיק ובורח D:Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 08:32 AM
ארז - אתה לא יכול לקחת אקדח זה נמצא על הלוח מאחורין.. וזה רחוק ממך.
יש לך רעיון אחר?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
לא יודע..Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:22 AM
דור - אתה לא זוכר.
איפה אני נמצא?
איתי - נכנסתה למכונית פירקתה אותה לצורה ומי שהיה בפנים מת!!! עכשיו זה ירד! חזרתה לצורה רגילה!! אתה ממשיך להיתאמן?נשארו עוד הרבה מכוניות אתה רואה משטרות באות לכיוון שלך!!!~!~!~@~!#~!@# 3;!!!!!!!!
"זה הכול רק משטרה"אגחך לי בעוד שאצור קיר אבן שיגן עלי בזמן שאתשנה ליהיות אבן ואכנס במשטרהOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:37 AM
איתי - נכנסתה למכונית פירקתה אותה לצורה ומי שהיה בפנים מת!!! עכשיו זה ירד! חזרתה לצורה רגילה!! אתה ממשיך להיתאמן?נשארו עוד הרבה מכוניות אתה רואה משטרות באות לכיוון שלך!!!~!~!~@~!#~!@# 3;!!!!!!!!
קרדיט לניצן על הזיוף
דור - הולנד.
ארז - גנבתה למישהי תתיק היה שם רק 20$
איתי - אתה לא מצליח להישתנות לאבן!!!
כמה עולה הנשק? ס:Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 08:38 AM
דור - הולנד.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארוץ אל המשטרה למרות שאני לא אבן ושאני קרוב אל המשטרה אני קופץ על הגג שלה ויורה על השוטרים עם העוזיOriginally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:38 AM
קרדיט לניצן על הזיוף
אני אסע אל אמסטרדם..Originally posted by Haunter@Dec 5 2007, 10:38 AM
דור - הולנד.
עיר הבירה =)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)