דור - עשיתה מפולת הרים פגעתה בכמה מכוניות! המשטרה והצבא כבר בדרך עלייך!!!
איתי - אתה לא מצליח. להגיד שוב?
אחזור לנסות ליצור גל מאדמה וגלשן כמו שיצא לי מקודםOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:41 PM
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - הרעידת אדמה לא ממש הוזיזה את זה כי החול עדין נשאר והוא מחזק תקיר יותר ויותר! כנראה שזה עוד אלמנט שאתה שולט בוא ששיך לאדמה!
אני מציע לך לשמור על חולות איתך!
איתי - עשיתה רעידת אדמה במקום! היא היתה כולכך חזק שניהיה חור ענקי באמצע העיר!!!
אני יוצר פטישים מאדמה ומוחץ איתם מכוניות ואנשים..Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:41 PM
דור - מחצה מכוניות!!
מה אתה עושה?
"קול!"אומר ואמשיך לנסות לעשות את הגל והגלשן מאדמהOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:43 PM
איתי - עשיתה רעידת אדמה במקום! היא היתה כולכך חזק שניהיה חור ענקי באמצע העיר!!!
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מצמיד אל הגוף שלי מלא אבנים גדולות ואז מעיף אותם לכל הכיוונים!Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:44 PM
דור - מחצה מכוניות!!
מה אתה עושה?
דור - הרגתה מאות אנשים במתקפה האחרונה הצבא מגיע עם טנקים!! ומטוסים הם מתחילים להפגיז בך!!!
איתי - לא הולך לך!! אתה רואה שהחור מתחיל למשוך עליו כול דבר!! מכוניות בתים אפילו אנשים נשאבים לבפנים!!
"אני חושב שגמרתי את עבודתי פה"אומר לעצמי ואלך משםOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:55 PM
איתי - לא הולך לך!! אתה רואה שהחור מתחיל למשוך עליו כול דבר!! מכוניות בתים אפילו אנשים נשאבים לבפנים!!
קרדיט לניצן על הזיוף
אני מסובב את הקנים של הטנקים אל המטוסים ושולח מהם טילים!Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 04:55 PM
דור - הרגתה מאות אנשים במתקפה האחרונה הצבא מגיע עם טנקים!! ומטוסים הם מתחילים להפגיז בך!!!
המשחק הזה מתחיל לשעמם :פיאוק: כי אתם משעממים.
דור - ירית במטוסים והיפלתה אותם! הצבא לא יודע מה לעשות!! הם בורחים!!
איתי - לאיפה אתה הולך עכשיו?
אמשיך בדרכי לחפש את העיר שאליה הלך האיש שנתן לי את אלמנט האדמה שיעזור לי לשלוט בוOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 05:02 PM
קרדיט לניצן על הזיוף
XDOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 05:02 PM
המשחק הזה מתחיל לשעמם :פיאוק: כי אתם משעממים.
דור - ירית במטוסים והיפלתה אותם! הצבא לא יודע מה לעשות!! הם בורחים!!
אני מושך אותם אליי עם הטלקינזיס ואז יוצר גל אדמה גדול שיעיף אותם על בניינים..
אלך לי בעוד שאשאב אלי חולות אל גופי ללא הפסקה בזמן שאחפש אחר אנשים עם כוחות מיוחדיםOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 12:23 PM
איתי - הרעידת אדמה לא ממש הוזיזה את זה כי החול עדין נשאר והוא מחזק תקיר יותר ויותר! כנראה שזה עוד אלמנט שאתה שולט בוא ששיך לאדמה!
אני מציע לך לשמור על חולות איתך!
קרדיט לניצן על הזיוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)