אין עוד דברים לעשות..Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 05:46 PM
דור - פוצצתה כמה טנקים..
--
חוזר על עצמו שוב ושוב!
איתי - אין מקום כזה שהרוס על ידי אדמה.
---
אני מעיף עליהם קוצים חדים..
אין עוד דברים לעשות..Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 05:46 PM
דור - פוצצתה כמה טנקים..
--
חוזר על עצמו שוב ושוב!
איתי - אין מקום כזה שהרוס על ידי אדמה.
---
אני מעיף עליהם קוצים חדים..
הוא עובר עיר ועיר?Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 03:12 AM
ארז - זה בדרום המדינה יקח לך הרבה זמן להגיע לשם! מה תעשה בכול זאת?
איתי - אתה לא ממש רואה פינה כזאתי.
הכול הפך למדברי!!!
שקד - הרגתה ונתתה לכלב!! מה אתה עושה עכשיו?
מחכה שהוא יבוא בינתיים רואה טלויזיה
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז - הוא עובר רק לכיוון דרום!
כשאתה מדליק טלווזיה אתה שומע צעדים והדלת נפתחת מה תעשה!?
איתי - אתה רואה עוד עיר לא רחוק משם..
אני משתדל לעוף ואם זה לא מצליח אז אני רץ לבדוק מה קורה.Originally posted by Haunter@Dec 6 2007, 05:48 AM
שקד - עדין קשה לך לעוף! מה תעשה?
(הרוג כבר תכלב :שמערט
איתי - יצרתה מגדל שנראה כמו הר ענקי!!
חמוף
אנסה לעשות שהאדמה תזוז לשם ואני לא יזוזOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 09:10 PM
קרדיט לניצן על הזיוף
שקד - שקד הגעתה לעיר אתה רואה שהיא חצי הרוסה ומישו ששולט באלמנט האוויר ומזג האוויר פשוט הורס את כול מה שמסביבו!!!
איתי - אתה לא מצליח.. אבל היא יצרה גשר לשם!!
ארוץ על הגשר לעירOriginally posted by Haunter@Dec 7 2007, 07:37 AM
איתי - אתה לא מצליח.. אבל היא יצרה גשר לשם!!
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - איתי אתה מגיעה לעיר אתה רואה שהוא נהרס לאט לאט הבינינים קורסים לאט לאט!! אתה בכול זאת נכנס למרות הסכנה!?
אהפוך לאיש אבן ואלך בעירOriginally posted by Haunter@Dec 7 2007, 08:28 AM
איתי - איתי אתה מגיעה לעיר אתה רואה שהוא נהרס לאט לאט הבינינים קורסים לאט לאט!! אתה בכול זאת נכנס למרות הסכנה!?
*אני יודע מי בעיר*
קרדיט לניצן על הזיוף
אני רץ לשם.Originally posted by Haunter@Dec 7 2007, 07:36 AM
שקד - שקד הגעתה לעיר אתה רואה שהיא חצי הרוסה ומישו ששולט באלמנט האוויר ומזג האוויר פשוט הורס את כול מה שמסביבו!!!
חמוף
ממשיך לראות טלויזיהOriginally posted by Haunter@Dec 6 2007, 07:10 PM
ארז - הוא עובר רק לכיוון דרום!
כשאתה מדליק טלווזיה אתה שומע צעדים והדלת נפתחת מה תעשה!?
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
ארז - נכנסים 2 אנשים וצועקים מי אתה!!?? מה אתה עושה כאן ואתה רואה אחד מרים מקל ומתקרב לכיוון שלך בצעקה תעוף מכאן!!
שקד - הוא מתחיל לתקוף אותך כי הוא לא מבין איך אתה חי!! והוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו!!
איתי - מאיפה אתה יודע מי ביער ><"
-----
אתה רואה מישהו עם גלימה שחורה שהורס כול מה שמסביב אפחד לא יכול לעצור אותו!!
הוא שולט ב4 האלמנטים! ויש לו את היכולת להימתח!!(אדמה,מים,אש,אוויר)!
והוא יוצר סופת טורנדו שיש בא את 4 האלמנטים שהיא הורסת את העיר ואת כול מי שנמצא בא!!
"אני לא רוצה לפגוע בך אני רק רוצה לדעת למה אתה עושה את זה" אני אומר לו בזמן שאני מתחמק.Originally posted by Haunter@Dec 7 2007, 02:34 PM
ארז - נכנסים 2 אנשים וצועקים מי אתה!!?? מה אתה עושה כאן ואתה רואה אחד מרים מקל ומתקרב לכיוון שלך בצעקה תעוף מכאן!!
שקד - הוא מתחיל לתקוף אותך כי הוא לא מבין איך אתה חי!! והוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו!!
איתי - מאיפה אתה יודע מי ביער ><"
-----
אתה רואה מישהו עם גלימה שחורה שהורס כול מה שמסביב אפחד לא יכול לעצור אותו!!
הוא שולט ב4 האלמנטים! ויש לו את היכולת להימתח!!(אדמה,מים,אש,אוויר)!
והוא יוצר סופת טורנדו שיש בא את 4 האלמנטים שהיא הורסת את העיר ואת כול מי שנמצא בא!!
חמוף
שקד - הוא משתמש ברוח כדאי להעיף אותך והוא אומר לך בגלל שהוא יכול! ושתסתלק מכאן לפני שהוא יהרוג אותך!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)