אני רץ במהירות על אליו ושורף אותו.Originally posted by Haunter@Dec 7 2007, 02:54 PM
שקד - הוא משתמש ברוח כדאי להעיף אותך והוא אומר לך בגלל שהוא יכול! ושתסתלק מכאן לפני שהוא יהרוג אותך!
אני רץ במהירות על אליו ושורף אותו.Originally posted by Haunter@Dec 7 2007, 02:54 PM
שקד - הוא משתמש ברוח כדאי להעיף אותך והוא אומר לך בגלל שהוא יכול! ושתסתלק מכאן לפני שהוא יהרוג אותך!
חמוף
*אוף זה לא הוא*Originally posted by Haunter@Dec 7 2007, 02:34 PM
איתי - מאיפה אתה יודע מי ביער ><"
-----
אתה רואה מישהו עם גלימה שחורה שהורס כול מה שמסביב אפחד לא יכול לעצור אותו!!
הוא שולט ב4 האלמנטים! ויש לו את היכולת להימתח!!(אדמה,מים,אש,אוויר)!
והוא יוצר סופת טורנדו שיש בא את 4 האלמנטים שהיא הורסת את העיר ואת כול מי שנמצא בא!!
"תקשיב לי.אני מעוניין לעזור לך להרוס את העיר מה אתה אומר?"אומר לו
קרדיט לניצן על הזיוף
מפוצץ אותוOriginally posted by Haunter@Dec 7 2007, 12:34 PM
ארז - נכנסים 2 אנשים וצועקים מי אתה!!?? מה אתה עושה כאן ואתה רואה אחד מרים מקל ומתקרב לכיוון שלך בצעקה תעוף מכאן!!
שקד - הוא מתחיל לתקוף אותך כי הוא לא מבין איך אתה חי!! והוא חושב שאתה רוצה לפגוע בו!!
איתי - מאיפה אתה יודע מי ביער ><"
-----
אתה רואה מישהו עם גלימה שחורה שהורס כול מה שמסביב אפחד לא יכול לעצור אותו!!
הוא שולט ב4 האלמנטים! ויש לו את היכולת להימתח!!(אדמה,מים,אש,אוויר)!
והוא יוצר סופת טורנדו שיש בא את 4 האלמנטים שהיא הורסת את העיר ואת כול מי שנמצא בא!!
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
שקד - אתה רואה שהוא יכול גם לשלוט על המהירות ככה שהוא רואה מה תעשה! ואתה לא מצליח לעבור תהגנות של הרוח!!
ארז - ארז דפקה לו מכות והשני רץ להתקשר למשטרה!!
איתי - הוא אומר למה אני צריך תעזרה שלך. הוא שולט ב4 היסודות אין מישו שיכול לנצח אותו!!
*דווקא יש מישהו*Originally posted by Haunter@Dec 8 2007, 03:19 AM
איתי - הוא אומר למה אני צריך תעזרה שלך. הוא שולט ב4 היסודות אין מישו שיכול לנצח אותו!!
ארים את האדמה שמתחתיו ואעיף אותו לאוויר
קרדיט לניצן על הזיוף
"רגע חכה אני רוצה לעזור לך" אני אומר לו.Originally posted by Haunter@Dec 8 2007, 03:19 AM
שקד - אתה רואה שהוא יכול גם לשלוט על המהירות ככה שהוא רואה מה תעשה! ואתה לא מצליח לעבור תהגנות של הרוח!!
ארז - ארז דפקה לו מכות והשני רץ להתקשר למשטרה!!
חמוף
"כן תראה את זה" אני אומר לו ומתחיל לעלות באש וגם יורה קצת מראיית החום.Originally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 09:51 AM
שקד - הוא אומר איך אתה יכול לעזור לי בדיוק!??
עם המהירות שלך!?
חמוף
איצור קיר מאבן ואשתנה לאיש אבןOriginally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 05:19 PM
איתי - אתה לא מצליח אתה רואה שהוא שולט על זה יותר טוב ממך ובמיוחד שיש לו את 4 האלנטים!
הוא צועק אתה מנסה לפגוע בי?! הוא משתמש ברוח בשביל להעיף אותך!!
"אכן כן"אומר לו ברוגע מאחורי הקיר
קרדיט לניצן על הזיוף
דף הרשמה:
שם בפורום(לכתוב תשם!!):rilman
שם במשחק:ברנדון
חפצים(לא להגיב):
כוחות(תבחרו 2):לדבר עם חיות ולהשתנות לכל מה שאניי ירצה
שותפים למסע(לא להגיב):
מקווה שזה בסדר
ברנדון - רשום.Originally posted by rilman@Dec 9 2007, 05:03 PM
דף הרשמה:
שם בפורום(לכתוב תשם!!):rilman
שם במשחק:ברנדון
חפצים(לא להגיב):
כוחות(תבחרו 2):לדבר עם חיות ולהשתנות לכל מה שאניי ירצה
שותפים למסע(לא להגיב):
מקווה שזה בסדר
אתה מתעורר באמצע הרחוב שעשות אנשים מסביבך והם מסתכלים עלייך!
איתי - הוא אומר אזמה גמאני יכול לעשות את זה.
והוא משתמש באלמנט המים בשביל לפרק את הקיר.
שקד - הוא אומר אזמה זה לא ממש יעזור לי הוא משתמש בסופות חזקות בשביל לקרר אותך ולהעיף אותך מכאן!
"על מה אתם מסתכלים"אני שואל אותם ומתמתחOriginally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 05:07 PM
ברנדון - רשום.
אתה מתעורר באמצע הרחוב שעשות אנשים מסביבך והם מסתכלים עלייך!
שקד - הוא אומר אין לך דרך לעזור לי סתלק מכאן! הוא משתמש ברוח בשביל להעיף אותך!
איתי - אתה לא מצליח אתה רואה שהוא שולט על זה יותר טוב ממך ובמיוחד שיש לו את 4 האלנטים!
הוא צועק אתה מנסה לפגוע בי?! הוא משתמש ברוח בשביל להעיף אותך!!
אצור עוד שני קיריםOriginally posted by CharizardKun@Dec 9 2007, 05:07 PM
איתי - הוא אומר אזמה גמאני יכול לעשות את זה.
והוא משתמש באלמנט המים בשביל לפרק את הקיר.
קרדיט לניצן על הזיוף
איתי - זה לא עוזר אלמנט המים פשוט ממיס אותם אחד אחרי השני.
הוא תוקף אותף באגרוף מאדמה חלשה ואומר סתלק או שאתה תיהיה גם אחד הקורבנות!
ברנדון - הם שואלים אותך את מרגיש טוב? היתעלפתה או משו הם אומרים...
"על מה אתם מדברים אני מרגיש מצויין"אני אומר להםOriginally posted by CharizardKun@Dec 10 2007, 02:31 AM
ברנדון - הם שואלים אותך את מרגיש טוב? היתעלפתה או משו הם אומרים...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)