אני ניתקתי במשחק בקטה שצריכים להזיז הבנים וכל מינה כזה ושכחתי לכחת את הדיסק הזה של HMO4 של הSTRANGEN שמזיז הבנים ועכשיו אין ל מושג איך אני אמור להשיג אותו יש משו שהפשר לעשות חוץ מלהתכיל את המשחק החדש?
אני ניתקתי במשחק בקטה שצריכים להזיז הבנים וכל מינה כזה ושכחתי לכחת את הדיסק הזה של HMO4 של הSTRANGEN שמזיז הבנים ועכשיו אין ל מושג איך אני אמור להשיג אותו יש משו שהפשר לעשות חוץ מלהתכיל את המשחק החדש?
מועבר לפורום המתאים.
ובקשר למה שאמרת , למה אתה לא לוקח את המתקפה שמזיזה אבנים?
איפה אתה בדיוק ?
איפה אתה נמצא בדיוק?
ומה הבעיה לצאת מאיפה שאתה ננמצא ולקחת את ה HM הזה?
אני שכחתי לכחת אותה מהשמן הזה ועכשיו אני בקטה שצריך לעבור מינרה כזאת עם מלה קרח בישביל להגייה לליגה השמינית
ובמינרה צריך לעזיז הבנים ואין לי מה לעשות כי לא לכחתי את האתקפה ואין לי מושג איפה להשיג אותה
שאתה נילחם נגד סודודו תפנה ימינה יש שם איש שמן תדבר איתו והוא צריך להבי לך את המתקפה עם לא הבנתה יש מדריך בנעוצים יש שם תמונות
יש מדריך מלא בנעוץ.
ו-HM04 אתה מקבל אוטומטית במשחק אחרי שאתה הולך ימינה מהעיר אקרוטיק.
אי אפשר לא לקחת את המתקפה, זה לא תלוי בך.
נוו אני המשכתי קדימה ולא סמתי לב שצריכים ללכת אלב במדריך ועכשיו אני לא יכל לכבל את זה מימנו
האיש השמן מביא Rock Smash בכלל...Originally posted by hadars100@Nov 25 2009, 06:28 PM
נוו אני המשכתי קדימה ולא סמתי לב שצריכים ללכת אלב במדריך ועכשיו אני לא יכל לכבל את זה מימנו
טוב קיצור הבעיה היא שאני בדרך לGYME השמיני ואני לא יכל להגייה אלב ביגלל שאין לי HM04 ואני לא יכל לדבר עם השמן הזה שמאבי לי אותו יותר ועם הפשר לדבר פה על ציט'ים אז איך משתמשים בזה שנותן לך ללכת לאיפה שבה לך?
אפו שאתה משחרר את הכלבים האגדים תלך ימנה עד שתגיה לעד מנהרה יש שם איש עם כובה תדבר איתו והוא יבי לך את המתקפה ובשביל להישתמש בקודים תילחץ F2 תילחץ על add new תרשום את הקוד עם לא הבנתה יש מדריך .... *
שמע אחי אם אתה עדיין תקוע במהרה תשתמש בחבל שבתיק שלך זה
יוציא אותך מהמערה מהדרך שבא נכנסת ותלך לקחת את הHM
הקפצה, ננעל.Originally posted by CrazyPokemon@Dec 25 2009, 03:31 PM
שמע אחי אם אתה עדיין תקוע במהרה תשתמש בחבל שבתיק שלך זה
יוציא אותך מהמערה מהדרך שבא נכנסת ותלך לקחת את הHM
תקרא חוקים!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)