הו-או אובר, מה לא ברור?
קודם כל מטומטם כי הקטע שסיפרתי עם האבנים....Originally posted by CrazyPokemon@Dec 27 2009, 05:19 PM
למה מטומטם חחח
אני לא צריך אש כי יש לי את טייפלוז'ן ואת הו-הו
דבר שני,אש חזק ברמות(החבר שלי עם האבנים ניסה אותו והוא היה מה זה חזק...)
חוץ מזה,אתה לא חייב שיהיה לך בשישייה(לי בפלטינה יש גם ופוריאון וגם ג'ולטיאון ואת שניהם השארתי במרכז פוקימונים).אני פשוט אומר שאש,לדעתי הוא סוג חזק(גם יש לי הוכחות כי כל פוקמוני האש שלי ושל חברים הם הכי חזקים שלהם)
אגב-למי בסוף פיתחת?
NYO HO HO BITCH
תגיד רגע אחי יש לך מושג מאיפה אני משיג פוקימון קולסיאום לWii או לסוני 2 (אני יודע שהשאלה לא קשורה :P ) ??Originally posted by ColdEye@Dec 28 2009, 04:57 PM
פלריאון נחשב להתפתחות ה"גרועה" ביותר של איווי, הסטטוסים לא במקום, מובפול נוראי אפילו ביחס להתפתחויות אחרות של איווי, ושום מתקפת אש פיזית טובה...ההגנה המיוחדת מבוזבזת ע"י סוג האש הגרוע הגנתית...
מה אני ראיתי שיש פוקימון קולסיאום לגיימקיוב וזה אותו דבר כמו הWii אני חושב שאתה טועה אחי :huh:Originally posted by TheaMrAman@Dec 28 2009, 07:52 PM
לווי ולסוני 2 אין קולוסיאום,כך שאתה לא יכול להשיג.
דבר שני-cold eye,נראה לי שאתה צודק,פשוט כל האש שלי ושל חבר שלי טובים לאללה אז חשבתי שגם הוא יהיה...
תשמע,הינה קישור לדף על קולוסיאום,תקרא ותראה שאין לסוני ו-wii.(חוצמזה המשחק של נינטנדו,אז אין סיכוי בעולם שזה ייצא לסוני).
דף על קולוסיאום
NYO HO HO BITCH
אחי ראיתי שהWii פועל בדיוק כמו הגיימקיוב ואפילו יש מי שמסביר איך מפעילים וגם ראיתי סרטונים של אנשים שמשחקים בWii וגם ראיתי תמונה של המשחק עם Wii עליו..Originally posted by TheaMrAman@Dec 28 2009, 08:04 PM
תשמע,הינה קישור לדף על קולוסיאום,תקרא ותראה שאין לסוני ו-wii.(חוצמזה המשחק של נינטנדו,אז אין סיכוי בעולם שזה ייצא לסוני).
דף על קולוסיאום
וגם באתר שהבאת לי לא רשום לאיזה קונסולה הוא מתאים אחי!
(ניראה לי שאתה לא יודע על מה אתה מדבר חחח :P )
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)