מישהו יכול להביא לי מתקפות חקות לשלוש פוקימונים
1. המתפתח האחרון של מגנמייט
2.מתקפות לטוגקיס
3.מתקפות למאמוסוין
סט לטוגקיס:aura speare,extreamspeed,air slash מה שבא לך אני שמתי מטרונוםOriginally posted by דין עזרא@Dec 26 2009, 03:15 PM
מישהו יכול להביא לי מתקפות חקות לשלוש פוקימונים
1. המתפתח האחרון של מגנמייט
2.מתקפות לטוגקיס
3.מתקפות למאמוסוין
ממוסווין:ice fang,erthquqke מה שבא לך
מגנזון:thunder,rain dance,flash canon,magnet rise
אני אסביר לך הכל רק על תעשה דאבל למה יסגרו לך את הנשוא עם אזהרה טוב את המתקפות של טוגקיס אתה צריל הארט סקל ואז אתהה הולך למחזיר המתקפות ועל כל התקפה שהוא מביא לך הוא לוקח הארט סל אחד וסט לרוזרייד:hiden power(rock)Originally posted by דין עזרא@Dec 26 2009, 04:53 PM
סט לרוזרד יש לך אחי?
מה שבא לך
,sluoge bomb,energy ball,
סט שלי לטוגקיס
shadow ball
aura sphere
hiper beam
air slash
ממוסווין
earthquake
avalunch
superpower
curse
רוזרייד
sluoge bomb
energy ball
shdow ball
rain dance/hidden power ice
עשית דאבל פוסט ואתה תקבל הזהרה. פעם הבאה הנושא שלך גם ינעל.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
קרן על? מאמוסוויין בלי רסיס קרח?
ובכל מקרה, פשוט תבדוק פה:
http://www.smogon.com/dp/pokemon/
למה לממוסאיין אתה עושה curse?Originally posted by togeBEAM@Dec 26 2009, 06:02 PM
סט שלי לטוגקיס
shadow ball
aura sphere
hiper beam
air slash
ממוסווין
earthquake
avalunch
superpower
curse
רוזרייד
sluoge bomb
energy ball
shdow ball
rain dance/hidden power ice
עשית דאבל פוסט ואתה תקבל הזהרה. פעם הבאה הנושא שלך גם ינעל.
זה רק יוריד לך חיים...(וחוץ מזה,אני מציע הרבה מתקפות פיזיות כאילו כל השאר ו-blizzard כי זה יוריד ליריב את כל החיים)
NYO HO HO BITCH
זה מוריד חיים לפוקימוני רוח.Originally posted by TheaMrAman@Dec 29 2009, 02:55 PM
למה לממוסאיין אתה עושה curse?
זה רק יוריד לך חיים...(וחוץ מזה,אני מציע הרבה מתקפות פיזיות כאילו כל השאר ו-blizzard כי זה יוריד ליריב את כל החיים)
לפוקימונים אחרים זה מוריד מהירות ומעלה את ההתקפה וההגנה.
ולא כדאי לתת לממוסווין blizzard כי זו מתקפה מיוחדת וממוסווין תוקף פיזי.
וגם אני נותן לממוסווין curse כדי שזה יוריד לו את המהירות וכך יש יותר סיכויים שהוא יתקוף שני ואז הכוח של avalunch יוכפל ל120 + החיזוק של ההתקפה.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
אז אתה אומר שתי מתקפות קרח, טוב זה די הגיוני עם הרסיס קרח כי גם ככה אין הרבה מה לעשות עם הsuperpower.Originally posted by ColdEye@Dec 29 2009, 07:52 PM
כן, אבל אתה באמת לא מבין שמתקפה שתמיד נעה ראשונה תעקוף את המהירות הנמוכה? Curse/Ice Shard/Avalanche/Earthquake...
אההה,כי תמיד השתמשתי בסטרפטור אז זה תמיד הוריד לי...Originally posted by togeBEAM@Dec 29 2009, 03:59 PM
זה מוריד חיים לפוקימוני רוח.
לפוקימונים אחרים זה מוריד מהירות ומעלה את ההתקפה וההגנה.
ולא כדאי לתת לממוסווין blizzard כי זו מתקפה מיוחדת וממוסווין תוקף פיזי.
וגם אני נותן לממוסווין curse כדי שזה יוריד לו את המהירות וכך יש יותר סיכויים שהוא יתקוף שני ואז הכוח של avalunch יוכפל ל120 + החיזוק של ההתקפה.
חוץ מזה-גם בליזארד זה טוב כי זה מוריד את כל החיים(כשנלחמתי במכון הקרח אז ההתפתחות של סנובר הרג אותי עם הבליזארד שלו)
NYO HO HO BITCH
למרות שברוב המקרים לתת לפוקימון, נניח, Ice Beam וBlizzard לא יהיה רעיון טוב (עם יוצאי דופן כמו גלסאון שייאבד מאוד מהר את הPP של Blizzard בסט עם Choice), מתקפות "מהירות" לא נחשבות לכלל הזה.Originally posted by togeBEAM@Dec 29 2009, 08:01 PM
אז אתה אומר שתי מתקפות קרח, טוב זה די הגיוני עם הרסיס קרח כי גם ככה אין הרבה מה לעשות עם הsuperpower.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)