Stereopony

שם הלהקה: Stereopony
שמות נוספים: ステレオポニー, Sutereoponī
ז'אנר: J-Rock
מוצא הלהקה: אוקינאווה, יפן.
שנת הקמת הלהקה: 2007
חברת תקליטים: gr8! Records, Sony Music Japan
האתר הרשמי: http://www.stereopony.com/
סיקור:
Stereopony, היא להקת בנות יפנית, שמנגנת בעיקר ג'י רוק. הלהקה נוסדה בשנת 2007 בעיירה אוקינאווה (Okinawa) שביפן.
חברי הלהקה הם: איימי (Aimi) שהיא הגיטריסטית הראשית והזמרת הראשית בלהקה, נוהאנא (Nohana) שהיא גיטריסטית באס, ושיהו (Shiho) שהיא המתופפת.
הלהקה נרשמה לסטודיו הלהקות Sony Music Japan וחתמה חוזה הקלטות עם ג'י רקורדס.
הלהקה החלה את דרכה בשידורי רדיו בתוכנית הנקראת School of Lock! ושם הם השמיעו את הסינגל הראשון שלהם Hitohira no Hanabira ששימש כסיומת ה-17 של האנימה בליץ'.
הסינגל הראשון שלהם שוחרר ב-5 לנובמבר 2008, וזכה במקום ה-25 במצעד השירים היפני באוריקון.
בנוסף הם הוציאו את הסינגל השני שלהם "Namida no Mukō" ששימש כפתיחה ה-2 של העונה ה-2 של האנימה גאנדם 00 שזכה במקום ה-2 במצעד השירים היפני באוריקון.
בנוסף הם הוציאו סינגל משותף עם הזמרת YUI שנקרא I Do it.
אלבומה הראשון של הלהקה שוחרר ב17 ליוני 2009 ושמו היה Hydrangea ga Saiteiru.
הסינגל האחרון שהוציאו הוא Tsukiakari no Michishirube ששימש כפתיחה לעונה ה-2 של האנימה דארקר דן בלאק: ריוסיי נו ג'מיני, ודורג במקום ה-8 במצעד המוזיקה היפני באוריקון.
תמונות:
סינגלים:
* "Hitohira no Hanabira" (ヒトヒラのハナビラ, A Single Flower Petal?) (November 5, 2008) - (Bleach ending 17)
* "Namida no Mukō" (泪のムコウ, Across the Tears?) (February 11, 2009) - (Gundam 00 season 2 opening 2) #2 (60,096 copies sold)
* "I do it" - collaboration effort with YUI. (April 22, 2009) #13 (9,603 copies sold)
* "Smilife" - (August 19, 2009) - (Yatterman theme song) #20 (5,665 copies sold)
* "Tsukiakari no Michishirube" (ツキアカリのミチシルベ, Signpost of the Moonlight?) (November 4, 2009) - (Darker Than Black Season 2 Opening) #8 (11, 906 copies sold)
אלבומים:
Hydrangea ga Saiteiru (ハイド.ランジアが咲いている, A hydrangea blooms?) (June 17, 2009) #7 (22,879 copies sold)
סרטונים ושירים:
Stereopony - Tsukiakari no Michishirube
Stereo Pony - Hitohira no Hanabira
Stereo Pony - Namida No Mukou
דעה אישית:
אני פשוט מת על הלהקה הזאת.
התמכרתי לשירים שלהם בטירוף, השיר הכי אהוב עליי הוא כמובן Tsukiakari no Michishirube, מחמם לי את הלב ומקפיץ אותי בכל פעם שאני שומע אותו.
אני כבר יודע את המילים של רוב השירים שלהם בע"פ.
את הסיומת של בליץ' לא ממש אהבתי \: אבל השיר מדהים בהחלט.
גם נאמידה נו מוקו שיר ממש טוב, רק חבל שהוא נוצר לאנימה גרועה D:
טוב מקווה שתהנו מהסיקור ממני יוסף ;)