אופיר
-------
אתה מגיע לשער ואתה רואה המון ילדים מביטים בך.
אתה שומעה את הקול "אתה מוכן לקרב שלך" הקול אומר בטון נמוך.
אתה רואה ילד בגיל שלך בערך עומד עם חרב קטאנה,בעלת להב חד ובוהק.
"הילד אומר זה היריב שלי חחח" :lol: .
אופיר
-------
"אל תמעיט בערכי מי שאתה לא מכיר! " אומר לילד בכעסOriginally posted by the-l@Jan 8 2010, 04:05 PM
אופיר
-------
ואאחוזר בחוזקה בחרבות שלי
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אופיר
--------
"חחח" הוא אומר ומחזיק בחרבו.
אתה שומעה את הקול שוב "מוכנים תתחילו בקרב" וליפני שאתה סם לב אתה רואה שהילד רץ אליך במהירות רבה.
אקפוץ לגובה מעל הילד ואתחיל לנפנף בחרבותיי לכיוון ראשוOriginally posted by the-l@Jan 8 2010, 04:12 PM
אופיר
--------
"חחח" הוא אומר ומחזיק בחרבו.
אתה שומעה את הקול שוב "מוכנים תתחילו בקרב" וליפני שאתה סם לב אתה רואה שהילד רץ אליך במהירות רבה.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>
אופיר
--------
אתה קופץ באוור והילד מאחוריך.
הוא מתקדם אליך במהירות רבה,והוא מניף את חרבו.
אתה מניף את חרבך הימנית ופוגע בחרבו.
הוא נופל על האדמה ופוגעה באבן שהיתה מאחורב.
הוא שוכב על האדמה ואתה נוחת לידו.
אתחיל להתקדם לעברו במהירות, אנסה לשסף לו את הידיים כדי שלא יוכל להחזיק בחרבו יותרOriginally posted by the-l@Jan 8 2010, 04:30 PM
אופיר
--------
אתה קופץ באוור והילד מאחוריך.
הוא מתקדם אליך במהירות רבה,והוא מניף את חרבו.
אתה מניף את חרבך הימנית ופוגע בחרבו.
הוא נופל על האדמה ופוגעה באבן שהיתה מאחורב.
הוא שוכב על האדמה ואתה נוחת לידו.
כשיש שני אנשים עם חרב שנלחמים ואני לא מכיר אף אחד מהם, תשתמש במראה שלהם או במראה של החרב שלהם כדי ליצור הבדלה בניהםOriginally posted by the-l@Jan 8 2010, 02:44 PM
ניב
-----
אתה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני.
הראשון בעל חרב עץ ארוכה.
<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון (זה בעל חרב העץ) רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ.
הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו של הילד השני כאשר הילד הראשון פוגע בחרבו של הילד השני,הילד השני ניגרר ועף לאחור הילד מפיל את חרבו והוא נופל על האדמה.</span>
והחלק האחרון שהילד נופל, הוא ממש לא ברור. בכללי די קשה להבין את התגובה, אבל את החלק האחרון אני פשוט לא מסוגל להבין
ואני נאלץ להעיר לך שוב, אל תגיב רק לשחקן אחד, תחכה שלפחות שניים יגיבו
ניב
------
הראשון בעל חרב עץ ארוכה יש לו שער ארוך וחום,והוא גובה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים) יש לו שער קצר ובלונדיני,והוא בגובה ממוצע.
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הילד בעל השער החום רץ לעבר הילד השני.
כשהילד בעל השער החום מתקרב לילד בעל השער הבלונדיני.
הילד בעל השער הבלונדיני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הגובה מניף את חרבו לעבר הילד הבלונדיני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו,כאשר הילד הגובה פוגע בחרבו של הילד הבלונדיני,הילד הבלונדיני ניגרר ועף לאחור הוא מפיל את חרבו ונופל על האדמה.
אופיר
--------
אתה רץ לעברו והוא מנסה לקום.
אתה רץ ופוגע בו,אתה מעיף אותו והוא שוב נופל על הגב .
מרים את הרואש ואומר לך"זה כול מה שיש לך"הוא מלה סימנים וחתכים אך הוא מצליח לקום.
ארוץ אליו במהירות ואנופף את החרב הירוקה מלמעלה למטה ואת החרב השחורה מימין לשמאל כדי ליצור מיצן צורת תקיפה של צלב שתחתוך אותוOriginally posted by the-l@Jan 8 2010, 05:09 PM
אופיר
--------
אתה רץ לעברו והוא מנסה לקום.
אתה רץ ופוגע בו,אתה מעיף אותו והוא שוב נופל על הגב .
מרים את הרואש ואומר לך"זה כול מה שיש לך"הוא מלה סימנים וחתכים אך הוא מצליח לקום.
אני ממשיך לצפות בקרב מסוקרן, וכשהוא נגמר ניגש לאדם קרוב ושואל אותו "מה קורה פה?"Originally posted by the-l@Jan 8 2010, 05:09 PM
ניב
------
הראשון בעל חרב עץ ארוכה יש לו שער ארוך וחום,והוא גובה.
והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים) יש לו שער קצר ובלונדיני,והוא בגובה ממוצע.
המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הילד בעל השער החום רץ לעבר הילד השני.
כשהילד בעל השער החום מתקרב לילד בעל השער הבלונדיני.
הילד בעל השער הבלונדיני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
הילד הגובה מניף את חרבו לעבר הילד הבלונדיני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו,כאשר הילד הגובה פוגע בחרבו של הילד הבלונדיני,הילד הבלונדיני ניגרר ועף לאחור הוא מפיל את חרבו ונופל על האדמה.
1 /=Originally posted by the-l@Jan 8 2010, 02:44 PM
לן
מה המיספר?
---
אתה מחזיק את החרב ואתה מרגי שיוצה מהחרב כוח עצום, אתה מניף את החרב והכוח הזה ניכנס לתוך גופחה.
אלקס אומרת לך "אנחנו צריחים למהר עוד מאת 12:00 בוא"ומיתקדמת לעבר המעלית.
----
''אוקיי.'' אומר ואחזיר את החרב לנדן שלה, אקח את הנדן איתי ואלך אחריי אלקס.
תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:
קרדיט לנאור על הבאנר (:
"צודקת" אומר ואשאל אותה "תוך כמה זמן את חושבת שנגיע למיאמי?"Originally posted by the-l@Jan 8 2010, 03:55 PM
ריקאגו
---------
היא צוחקת ואומרת לך "מה זה משנה,אנחנו עומדים להיות במיאמי בבית חוף ענקי".
מיצתער אבל השבועה אני לא יגיב במשחק.-------
ריקאגו
---------
היא עונה לך "לפי דעתי בערך בעוד 13 שעות,אבל אל תידאג יש מה לעשות במטוס הזה"ומחיכת חיוך קטן.
לן
----
אתה מכניס את החרב לנידון וסם אותו על הגב.
אתה ואלקס ניכנסים למעלית ושם היא שואלת אותך "איזה רוח אתה רוצה?".
ליפני שאתה עונה המעלית ניפתחת ואלקס יוצת מימנה היא אומרת "אתה ממש איטי".
ניב
-----
ילד אומר לך "זה אחד מקרבות היכולת בהם כול שאמן מציג את יכולת הקרב שלו".
"אתה גם שאמן?" הילד שואל בסקרנות.
אופיר
---------
אתה רץ אל הילד במהירות רבה והילד מתקדם אליך,אתה סם לב שהוא צולעה ולא זז כול כך מהר.
אתה מתקרב אלו והוא מנסה לפגוע בך עם חרבו.
הוא לא מצליח ליפגוע ואתה מנצל את ההזדמנות וחותך אותו.
הוא נופל על הריצפה ומקבל מכה רצינית מן האדמה וכולו מלה דם.
רוצה להקפיא אותו?Originally posted by the-l@Jan 10 2010, 03:52 PM
מיצתער אבל השבועה אני לא יגיב במשחק.-------
ניב
-----
ילד אומר לך "זה אחד מקרבות היכולת בהם כול שאמן מציג את יכולת הקרב שלו".
"אתה גם שאמן?" הילד שואל בסקרנות.
אלך לעמוד מעליו ואכוון את החרבות שלי לגרונוOriginally posted by the-l@Jan 10 2010, 03:52 PM
אופיר
---------
אתה רץ אל הילד במהירות רבה והילד מתקדם אליך,אתה סם לב שהוא צולעה ולא זז כול כך מהר.
אתה מתקרב אלו והוא מנסה לפגוע בך עם חרבו.
הוא לא מצליח ליפגוע ואתה מנצל את ההזדמנות וחותך אותו.
הוא נופל על הריצפה ומקבל מכה רצינית מן האדמה וכולו מלה דם.
"אני מניח שזה ניצחון טכני? "
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)