Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Dec 30 2009, 07:32 PM
    ניב
    ------
    אתה רואה שהרוח עם הקילשון עוצרת אתה שומעה את הקול של הרוח הגבוה אומרת בשקט "לא אמרנו לך שיש לך הרבה שאלות!? אבל יודע מה אנחנו נגיד לך את התשובה רק ביגלל שאתה מצחיק"הוא מדבר בכול חלש וצוחק מאת "אנחנו רוצים אותך בגלל..."אתה שומעה את קולו נקטע ועד קול נישמע לך ברקע" עוד פעם אתם מציקים לשאמנים חדשים" אתה רואה את שלושת הרוחות משתחווים לבן אדם שיצה מארון הקבורה (זה ארון הקבורה שהיה על גבו של הרוח השלישית) לא אדוני הוא התחיל.
    "הא? התחלתי מה? מה כבר עשיתי, שכבתי כאן? עכשיו בבקשה תלכו מפה, החיים שלי היו טובים מאוד לפני שבאתם, אז בבקשה, לכו מפה ופנו את המקום לרוחות שחיו כאן"

2. משתמש מנוסה
    ניב
    ------
    בן האדם אומר לך "אחי מיצתער על כול הבלגן שהיה פו שמי מליאון ואני שאמן,שלושת הרוחות האילה הם הרוחות המלוות שלי בעיקרון רק "הק" הוא הרוח המלווה שלי (והוא מצביע על הרוח הגובה) אבל הוא הביא איתו גם את האחים שלו",הוא שואל את הק "ואיפו כול הרוחות רוח מטומטמת".

3. משתמש מנוסה
    שם: ריקאגו
    שם משתמש: YUST
    רקע:
    ריקאגו תמיד היה ילד נחמד ובעל הרבה חברים, יום אחד גילה ריקאגו שהוא יכול לראות רוחות דבר זה השפיע רבות על חייו והתחיל לדבר אל רוחות אם חבריולכיתה, על פי תגובות חבריו הבין שנושא זה אינו מעניין אותם ושהם בטח לא רואים רוחות כמוהו. ריקאגו החליט לשמור נושא זה בסוד ולא סיפר זאת לאף אחד בהמשך חייו ריקאגו ניסה להכחיש שהוא רואה רוחות ולחשוב שהם אינם קיימים אך לא הצליח להפסיק לראות אותן. ימים אחרי ימים חשב לעצמו שהוא משוגע אך יום אחד הלך על הרוחות והתחיל לדבר עליהן. ריקאגו למד הרבה דברים חדשים כמו על עולם הרוחות וטורניר השאמנים ולבסוף החליט שהוא רוצה להיות שאמן בעצמו. הוריו של ריקאגו ראו שריקאגו מסתיר משהו אך ריקאגו לא סיפר להם מה לריקאגו יש אח גדול אשר תמיד הציק לו וצחק אליו אך תמיד עזר לו ובא לקראתו.
    רוח: x
    חברים: x
    נשקים: x

4. משתמש מנוסה
    ריקאגו.
    ----------
    ההתחלה.
    אתה קם ורואה שהשעה כבר 13:36 אתה מרגיש בחילה צמרמורות וכאבים בכול הגוף,אתה יורד לאט לאט במדרגות ורואה את אמא שלך יושבת עם ילדה בגילך בסלון אמא שלך אומרת לך "ריקאגו בוקר טוב תכיר את גיאה היא בת דודתך אתם ניפגשתם פעם כשהיתם קטנים"היא מחיכת חיוך גדול וממשיכה לספר לך "אתה וגאיה תיצאו ביחד לחופש גאיה בחרה את המקום והיא תספר לך את הכול כשתעלו למטוס" אתה מביט בגאיה ורואה ילדה רזה יפה יש לה עניים חומות,שער שחור חלק, וחזה נאה ופנים יפות היא אומרת לך "אולי נעלה לארגן לך את הציוד לטיסה צריך למהר הטיסה עוד חמש שעות" היא מחיכת חיוך קטן ורגיש והיא מסמיקה מעת.

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Dec 30 2009, 08:55 PM
    ריקאגו
    אני חושב שהרקע לא כול כך מפורט,אבל הרקע שונה מהרקע של האחרים והוא יצירתי אם תוכל להוסיף מידע על המישפחה או עוד מידע בכללי אבל אתה רשום.

----------
    ההתחלה.
    אתה קם ורואה שהשעה כבר 13:36 אתה מרגיש בחילה צמרמורות וכאבים בכול הגוף,אתה יורד לאט לאט במדרגות ורואה את אמא שלך יושבת עם ילדה בגילך בסלון אמא שלך אומרת לך "ריקאגו בוקר טוב תכיר את גיאה היא בת דודתך אתם ניפגשתם פעם כשהיתם קטנים"היא מחיכת חיוך גדול וממשיכה לספר לך "אתה וגאיה תיצאו ביחד לחופש גאיה בחרה את המקום והיא תספר לך את הכול כשתעלו למטוס" אתה מביט בגאיה ורואה ילדה רזה יפה יש לה עניים חומות,שער שחור חלק, וחזה נאה ופנים יפות היא אומרת לך "אולי נעלה לארגן לך את הציוד לטיסה צריך למהר הטיסה עוד חמש שעות" היא מחיכת חיוך קטן ורגיש והיא מסמיקה מעת.
    הוספתי עוד קצת
    - - - - - - - - - -

אני אומר לאמא שלי ולגיאה "אוקיי אני כבר הולך לארגן את התיק" מנסה לתעלם מכאבי הבטן והולך לחדר ובדרך אני חושב לעצמי 'מעניין למה אמא שלי לא סיפרה לי על זה קודם'.

6. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    סבבה ראתי
    -----------------
    אתה עולה לחדר שלך אתה מרגיש את כאבי הבטן נירגעים ואתה מרגיש שלווה.
    אתה מסדר את הבגדים שלך ולפתע נישמעה דפיקה בדלת "ריקאגו אפשר להיכנס" גאיה אומרת זות בקול שקט ורגוע.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Dec 30 2009, 09:23 PM
    ריקאגו
    סבבה ראתי
    -----------------
    אתה עולה לחדר שלך אתה מרגיש את כאבי הבטן נירגעים ואתה מרגיש שלווה.
    אתה מסדר את הבגדים שלך ולפתע נישמעה דפיקה בדלת "ריקאגו אפשר להיכנס" גאיה אומרת זות בקול שקט ורגוע.
    יופי
    - - - - - -
    "כן בטח היכנסי" אצעק לגיאה בעודי שמח שהכאבים הפסיקו.

8. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    -----------
    היא ניכנסת בחיוך ושואלת אותך "אתה צריך עזרה?" היא מיתישבת בעדינות על המיטה שלך ומחכה לתשובתך.

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Dec 30 2009, 07:32 PM
    אופיר
    --------
    "אין לך רוח מלווה אתה יודע שהשנה טורניר השאמנים יפתח"היא אומרת לך בלחץ ומוסיפה "יודע מה אני יעזור לך למצוא רוח מלווה ביתנאי שאתה תיכח אותי לטורניר השאמנים"היא מחיחת חיוך קטן.
    "באמת?! וואו אני אשמח !! זה מדהים! " אומר בהתרגשות ואקפוץ מהספה
    "וואו את לא יודעת באיזה לחץ הייתי שאין לי רוח מלווה! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Dec 30 2009, 09:31 PM
    ריקאגו
    -----------
    היא ניכנסת בחיוך ושואלת אותך "אתה צריך עזרה?" היא מיתישבת בעדינות על המיטה שלך ומחכה לתשובתך.
    "לא, תודה אבל אני מסתדר" ומסיים לארוז את חפציי.

11. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ----------
    היא אומרת לך "ריקאגו תוריד את הדברים שלך למטה אני יתקשר למונית" היא יוצת מין החדר ומתקשרת למונית אתה סם לב שיש לה n98 אתה מתפלא ליראות טלפון כזה,אתה מוריד את הציוד ואתה שומע את אח שלך אומר "ריקאגו ימכוער לאן אתה נוסע".

אופיר
    ---------
    היא אומרת לך "היום ב 23:00 אנחנו ניפגש בבית הקברות אני יביא ציוד שישמש אותך" היא מתרוממת ואומרת לך "אני צריך ללכת עכשו ניפגש בערב" לאחר מיכן היא שולחת לך נשיקה באוויר ויוצת החוצה.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Dec 30 2009, 09:50 PM
    ריקאגו
    ----------
    היא אומרת לך "ריקאגו תוריד את הדברים שלך למטה אני יתקשר למונית" היא יוצת מין החדר ומתקשרת למונית אתה סם לב שיש לה n98 אתה מתפלא ליראות טלפון כזה,אתה מוריד את הציוד ואתה שומע את אח שלך אומר "ריקאגו ימכוער לאן אתה נוסע".
    "אני נוסע אם גיאה לחוץ לארץ ואני לא לוקח אותך" אומר לו ויורד מהר למטה.
    - - - - - -
    צריך לסגור בעיי

13. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    -----------
    אח שלך אומר לך "יילד קטן אתה נוסע עם בת דודה שלך ולא עם חברים חחח"הוא צוחוק ומוסיף"או נכון שכחתי שאין לך חברים אתה ממש חנון" אתה יצאה החוצה ורואה את גאיה ישבת על ספסל היא אומרת "ריקאגו המונית בדרך בוא תישב לצידי" ומחיכת את חיוך הכובש.

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Dec 30 2009, 04:08 PM
    לן
    -----
    אלקס אומרת לך "תילך אחורה ואל תזוז מישם" אתה רואה שהיא מרימה את המיכנס שלה עד שרואים לה את הירך אתה סם לב שהיא פותחת מין נרתיק שיש בו קלפים עם אותיות ב סינית והיא מוציאה שניים מן הכלפים,היא אומרת לו "סדריק תעוף מכאן&#33;&#33;&#33; אני לא רצה אתך".
    אני מביט באלקס ובאיש ומחכה להתפתחויות כאשר אני מוכן לקפוץ עליו אם הוא יקפוץ על אלקס.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Dec 30 2009, 09:50 PM
    אופיר
    ---------
    היא אומרת לך "היום ב 23:00 אנחנו ניפגש בבית הקברות אני יביא ציוד שישמש אותך" היא מתרוממת ואומרת לך "אני צריך ללכת עכשו ניפגש בערב" לאחר מיכן היא שולחת לך נשיקה באוויר ויוצת החוצה.
    אשכב חזרה על הספה ואנסה לישון כדי להעביר את הזמן עד הערב וכדי שיהיה לי כוח למה שמצפה לי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

עמוד 4 מתוך 14 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •