ריקאגו
----------
אתה מיתישב על הספסל אתה מרגיש את חום השמש מחמם אותך אתה שקועה במחשבות על הטיול שלך.
אתה שומעה את המונית מצפצפת גאיה אומרת לך "אתה בא המונית הגיע".
לן
---
היא אומרת לך ללכת אתיה לבית שלה והיא מגיעה לבית ענקי ויפה יש מיחוץ לבית גדר ענקי ושחורה ויש שער גדול בכניסה אתה רואה שני שומרים לבושים שחור ויש להם כלבי שמירה.
יש המן עצים גדולים וירוקים והבית בעל חמש קומות וניראה כמו הבתים הגדולים מהסרטים.
היא אומרת לשומרים ליפתוח את הדלת והם לוחצים על מתג שפותח את השער אתה מרגיש כמו מישהוא חשוב מאוד היא ניכנסת לבית ופותחת את הדלת הבית ניראה ענקי ויפה יש המון מדרגות סלון ענקי מיטבח גדול ומעלית.
הבית שומם וריק ואין רעשים והיא אומרת לך "בו נעלה במעלית".
ניב
-----
הוא אומר לך "בסדר אחי רק על תתעצבן" ואומר לרוחות שלו "אני ניכנס לישון עם עוד פעם אחת אתם תילחמו נגד מישהוא שלא רצה ליתקוף אתם תמותו שוב" הוא אומר וניכנס לארון הקבורה כשהוא ניכנס הם אומרים "בי בי לוזר" ונעלמים אין שום רוח בסביבה ואתה מתחיל להיתעצבן.
אופיר
-------
אתה ממשיך במיסדרון יש המון מדפים ועליהם ספרים אתה ממשיך וממשיך עד שאתה רואה שלט *תשובות לכול השאלות B+*.
נ.ב
מצטער שלא הגבתי לא הייתי בבית.