Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 14 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ----------
    אתה מיתישב על הספסל אתה מרגיש את חום השמש מחמם אותך אתה שקועה במחשבות על הטיול שלך.
    אתה שומעה את המונית מצפצפת גאיה אומרת לך "אתה בא המונית הגיע".

לן
    ---
    היא אומרת לך ללכת אתיה לבית שלה והיא מגיעה לבית ענקי ויפה יש מיחוץ לבית גדר ענקי ושחורה ויש שער גדול בכניסה אתה רואה שני שומרים לבושים שחור ויש להם כלבי שמירה.
    יש המן עצים גדולים וירוקים והבית בעל חמש קומות וניראה כמו הבתים הגדולים מהסרטים.
    היא אומרת לשומרים ליפתוח את הדלת והם לוחצים על מתג שפותח את השער אתה מרגיש כמו מישהוא חשוב מאוד היא ניכנסת לבית ופותחת את הדלת הבית ניראה ענקי ויפה יש המון מדרגות סלון ענקי מיטבח גדול ומעלית.
    הבית שומם וריק ואין רעשים והיא אומרת לך "בו נעלה במעלית".

ניב
    -----
    הוא אומר לך "בסדר אחי רק על תתעצבן" ואומר לרוחות שלו "אני ניכנס לישון עם עוד פעם אחת אתם תילחמו נגד מישהוא שלא רצה ליתקוף אתם תמותו שוב" הוא אומר וניכנס לארון הקבורה כשהוא ניכנס הם אומרים "בי בי לוזר" ונעלמים אין שום רוח בסביבה ואתה מתחיל להיתעצבן.

אופיר
    -------
    אתה ממשיך במיסדרון יש המון מדפים ועליהם ספרים אתה ממשיך וממשיך עד שאתה רואה שלט *תשובות לכול השאלות B+*.

נ.ב
    מצטער שלא הגבתי לא הייתי בבית.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Jan 1 2010, 11:10 PM
    לן
    ---
    היא אומרת לך ללכת אתיה לבית שלה והיא מגיעה לבית ענקי ויפה יש מיחוץ לבית גדר ענקי ושחורה ויש שער גדול בכניסה אתה רואה שני שומרים לבושים שחור ויש להם כלבי שמירה.
    יש המן עצים גדולים וירוקים והבית בעל חמש קומות וניראה כמו הבתים הגדולים מהסרטים.
    היא אומרת לשומרים ליפתוח את הדלת והם לוחצים על מתג שפותח את השער אתה מרגיש כמו מישהוא חשוב מאוד היא ניכנסת לבית ופותחת את הדלת הבית ניראה ענקי ויפה יש המון מדרגות סלון ענקי מיטבח גדול ומעלית.
    הבית שומם וריק ואין רעשים והיא אומרת לך "בו נעלה במעלית".
    ''אוקיי.'' אומר ואלך איתה למעלית ולאיפה שהיא תלך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. משתמש מנוסה
    ניב
    -----
    הוא אומר לך "בסדר אחי רק על תתעצבן" ואומר לרוחות שלו "אני ניכנס לישון עם עוד פעם אחת אתם תילחמו נגד מישהוא שלא רצה ליתקוף אתם תמותו שוב" הוא אומר וניכנס לארון הקבורה כשהוא ניכנס הם אומרים "בי בי לוזר" ונעלמים אין שום רוח בסביבה ואתה מתחיל להיתעצבן.
    צורח "תחזרו לכאן! תגידו לי איפה הרוחות!"

4. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ----------
    אתה מיתישב על הספסל אתה מרגיש את חום השמש מחמם אותך אתה שקועה במחשבות על הטיול שלך.
    אתה שומעה את המונית מצפצפת גאיה אומרת לך "אתה בא המונית הגיע".

סליחה שלא הגבתי אתמול לא הייתי אל המחשב...
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

אני ממהר ונכנס למונית בעודי חושב לאן אני עומד לנסוע.

5. משתמש מנוסה
    אופיר
    -------
    אתה ממשיך במיסדרון יש המון מדפים ועליהם ספרים אתה ממשיך וממשיך עד שאתה רואה שלט *תשובות לכול השאלות B+*.

אסתכל על המדף הזה ואחפש ספר שנראה לי מעניין ואשב לקרוא אותו

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. משתמש מנוסה
    אופיר
    --------
    אתה ניכנס לחלק של *תשובות לכול השאלות* אתה רואה שני ילדים קוראים ספרים.
    אתה סם לב גם לאיש שעומד בצד ומביט בחלון הוא ניראה די גבוה יש לו בגדים שחורים ומקל גדול וארוך.

ריקאגו
    ---------
    אתה ניכנס למונית והנהג אומר "הנסיעה תיכך בערך 20 דקות" הוא אומר זות ומתחיל ליסועה.
    גאיה מוציאה את המחשב נייד שלה וניכנסת לאינטרנט.

ניב
    -----
    אתה מרגיש רוח חזקה העצים זזים ואתה רואה שלאט לאט הרוחות חוזררות לבסוף אתה רואה שיש יותר רוחות ממה שהיו קודם.

לן
    ----
    אתם עולים במעלית.
    כשאתם יוצאים משם אתם ניכנסים לחד רגול היא מדליקה את האור ואתה רואה חדר עם מלה ספרים רובם ניראים ישנים ושחוקים.
    היא אומרת לך לשבת והולכת להביא כמה ספרים.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 2 2010, 03:24 PM
    אופיר
    --------
    אתה ניכנס לחלק של *תשובות לכול השאלות* אתה רואה שני ילדים קוראים ספרים.
    אתה סם לב גם לאיש שעומד בצד ומביט בחלון הוא ניראה די גבוה יש לו בגדים שחורים ומקל גדול וארוך.

אתעלם מהאנשים הללו ואתחיל לקרוא את הספר בשקט

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

8. משתמש מנוסה
    לן
    ----
    אתם עולים במעלית.
    כשאתם יוצאים משם אתם ניכנסים לחד רגול היא מדליקה את האור ואתה רואה חדר עם מלה ספרים רובם ניראים ישנים ושחוקים.
    היא אומרת לך לשבת והולכת להביא כמה ספרים.
    אני יושב ומחכה שאלקס תביא את הספרים, &#39;&#39;מה אלה הספרים האלה?&#39;&#39; אומר ואפנה אליה.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

9. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    אתה ניכנס למונית והנהג אומר "הנסיעה תיכך בערך 20 דקות" הוא אומר זות ומתחיל ליסועה.
    גאיה מוציאה את המחשב נייד שלה וניכנסת לאינטרנט.
    אני מסתכל על גאיה ושואל אותה לאיזו ארץ אנחנו טסים.

10. משתמש מנוסה
    ניב
    -----
    אתה מרגיש רוח חזקה העצים זזים ואתה רואה שלאט לאט הרוחות חוזררות לבסוף אתה רואה שיש יותר רוחות ממה שהיו קודם.
    "כל-כך הרבה רוחות. טוב, טוב לראות שהקהילה כאן פורחת. עכשיו, איפה אמא ואבא?"
    אני מתחיל להתהלך באיזור ולחפש את הרוחות של ההורים שלי

11. משתמש מנוסה
    ניב
    -----
    אתה צועק "אמא אבא איפו אתם" אתה שומעה את קולו של אביך "אנחנו כאן ניב" ומוסיף "יש לי בשורות בישבילך,כול הרוחות הגיעו לאניגמה כדאי לקבל מידע על טורניר השאמנים שיכול בחודש הקרוב,היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות השונים והמרוכזים בכול עיר הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך".

ריקאגו
    ---------
    גאיה אומרת לך את "אל תהיה כול כך לחוץ אני ותן לך רמז, היא ארץ בעלת חופים מדהימים" ומחיכת חיוך גדול.

לן
    ---
    "הספרים האילה הם סיפרי שאמנים" היא אומרת ומוסיפה "אני רוצה שתסתכל בהם ואני יסביר לך את הכול,אני רוצה שתבין מה כרה בבית שלך" והיא ממשיך לחפש ספרים.

אופיר
    --------
    אתה פותח את הספר ורואה דברים מדהימים כאילו אתה בחלום.
    אתה סם לב לשני לוחמים אחד בעל שני חרבות שבוערות באש סגולה אדומה,יש ללוחם שער די אוך שמגיע עד לאוזניים ומחסה אותם וחולצה של סמוראי לבנה.
    לשני יש מוט בעל להב חד וגדול בקצה הוא העל שער בלונדיני וחולצה קצרה,יש לו גם קעקועה מוזר על הגב.
    אתה שומע כול אומר "ילד תקום ילד ילד קום.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 3 2010, 09:12 PM

אופיר
    --------
    אתה פותח את הספר ורואה דברים מדהימים כאילו אתה בחלום.
    אתה סם לב לשני לוחמים אחד בעל שני חרבות שבוערות באש סגולה אדומה,יש ללוחם שער די אוך שמגיע עד לאוזניים ומחסה אותם וחולצה של סמוראי לבנה.
    לשני יש מוט בעל להב חד וגדול בקצה הוא העל שער בלונדיני וחולצה קצרה,יש לו גם קעקועה מוזר על הגב.
    אתה שומע כול אומר "ילד תקום ילד ילד קום.
    אקפוץ מהר ממושבי
    ואתחיל להסתכל בלחץ מסביב כדי לראות מי זה היה שקרא לי לעמוד

*התמונה לא עובדת*

13. משתמש מנוסה
    לן
    ---
    "הספרים האילה הם סיפרי שאמנים" היא אומרת ומוסיפה "אני רוצה שתסתכל בהם ואני יסביר לך את הכול,אני רוצה שתבין מה כרה בבית שלך" והיא ממשיך לחפש ספרים.
    &#39;&#39;אוקיי, אז תחפשי ושתמצאי אני אקרא אותם.&#39;&#39; אומר ואסתכל מהחלון בנתיים.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    ניב
    -----
    אתה צועק "אמא אבא איפו אתם" אתה שומעה את קולו של אביך "אנחנו כאן ניב" ומוסיף "יש לי בשורות בישבילך,כול הרוחות הגיעו לאניגמה כדאי לקבל מידע על טורניר השאמנים שיכול בחודש הקרוב,היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות השונים והמרוכזים בכול עיר הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך".
    "טורניר השאמנים? למה לי בכלל לצאת לטורניר הזה? אחרי הכל החיים שלי טובים פה, ביחד איתך ועם כל הרוחות. ועדיין לא הבנתי, למה הגיעו הנה כל-כך הרבה רוחות, רק בגלל הטורניר הדפוק הזה?"

15. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    גאיה אומרת לך את "אל תהיה כול כך לחוץ אני ותן לך רמז, היא ארץ בעלת חופים מדהימים" ומחיכת חיוך גדול.
    "אוקי" אומר לה ואחכה עד שנגיע לשדה תעופה

עמוד 6 מתוך 14 ראשוןראשון ... 45678 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •