Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    אתה נאנח ועוצם את עינך אתה חושב מחשבות על טורניר השאמנים,על הרוחות,ועל איך תראה הרוח המלווה שלך.
    אתה מעלה בדימיונך המון דמויות,והמון נשקים,עולה בדימיונך גם גאיה.
    אתה רואה אגם גדול והמון עצים ואת גאיה יושבת לה על ספת האדם בבקיני אדום ומפתה,ומזמינה אותך לשבת לידה.

ניב
    -----
    "אל תדבר שטויות אתה יודע עד כמה הטורניר חשוב לנו הרוחות בזכותו יש לנו חיים טובים ונטולי דאגות" הוא אומר לך ומחיך "אתה מקודש ביכולות כול כך טובות ומיוחדות ואתה לא רוצה להישתמש בהם?,אך זות ההחלתה שלך ואני רק מסרתי לך את המידע".

אופיר
    --------
    אתה רואה אדם זקן ונמוך יש לו שער לבן וקמטים על פנו.
    הןא אומר לך "ילד הסיפריה ניסגרה ליפני שעה אתה צריך לחזור הביתה השעה כבר 9:40".

לן
    ---
    היא מרימה שני ספרים גדולים אחד שחור בעל פס זהב והשני לבן.
    היא אומרת לך "הינה הספרים" ומניחה את שניהם על השולחן.
    היא אומרת "זה ספר הרוחות" ומצביעה על הספר השחור "יש בו את כול המידעה על טורניר השאמנים,הרוחות,עולם הרוחות,השאמנים והדברים החשובים שאתה צריך לדעת".
    "וזה הספר של משפחתי כן כול המידע עלי מופיעה וגם כול המידע על משפחתי"ומצביע על הספר השני.

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Jan 4 2010, 06:46 PM

אופיר
    --------
    אתה רואה אדם זקן ונמוך יש לו שער לבן וקמטים על פנו.
    הןא אומר לך "ילד הסיפריה ניסגרה ליפני שעה אתה צריך לחזור הביתה השעה כבר 9:40".
    "אני מצטער אדוני" אומר בבושה
    וארוץ משם במהירות חזרה אל ביתי,
    אחליף בגדים, ואתחיל ללכת למקום בו קבעתי להיפגש עם אנה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 06:46 PM
    ניב
    -----
    "אל תדבר שטויות אתה יודע עד כמה הטורניר חשוב לנו הרוחות בזכותו יש לנו חיים טובים ונטולי דאגות" הוא אומר לך ומחיך "אתה מקודש ביכולות כול כך טובות ומיוחדות ואתה לא רוצה להישתמש בהם?,אך זות ההחלתה שלך ואני רק מסרתי לך את המידע".
    "הכוחות הטובים האלה הכניסו אותי לחיים האלה כאן. אם אני אלך עכשיו, אני אעבד את כל מי שאני מכיר ואוהב. למה לי לעזוב את המקום שבו אני משתלב? כדי לחזור לעוד מקום שבו אני אראה כמו פריק? אני חי כמוכם ומתנהג כמוכם, המקום שלי הוא לא בין החיים. אני פשוט לא יכול לחיות עם אנשים שלא רואים רוחות"

4. משתמש מנוסה
    ניב
    -----
    "בטורניר כולם רואים רוחות ומדברים איתם אתה לא תיראה שונה אלה להפך אתה תישתלב מצוין שם ותכיר רוחות חדשות ושאמנים חדשים".

אופיר
    --------
    אתה ניכנס לבית שלך ורואה את אחיך הוא אומר לך "איפו היתה אני מחפש אותך בכול מקום?"

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 06:57 PM
    ניב
    -----
    "בטורניר כולם רואים רוחות ומדברים איתם אתה לא תיראה שונה אלה להפך אתה תישתלב מצוין שם ותכיר רוחות חדשות ושאמנים חדשים".
    "אם זה ככה אני מניח שכדי לי לנסות ולהתקדם בתחרות." אני מחזיק את החרב בכל כוחי, מביט עליה ואומר "אני אצטרך נשק נכון? עד שאני אשיג נשק נורמלי, אני אשתמש בחרב העץ הזו"

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 06:57 PM

אופיר
    --------
    אתה ניכנס לבית שלך ורואה את אחיך הוא אומר לך "איפו היתה אני מחפש אותך בכול מקום?"
    "אני?&#33;"
    "לאן אתה נעלמת?&#33; " אשאל בזעם
    "אתה לא יודע כמה נלחצתי&#33; אתה פשוט התפוררת ולא ראיתי אותך יותר&#33; "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    ניב
    ------
    "אני כול כך שמח בני" אביך אומר בחיוך ומוסיף "אני מציע לך להיתאמן, היום בערב אתה תדע מדוע אמרתי לך את זה".

אופיר
    --------
    אני הלכתי לכנס של הרוחות המון רוחות הגיעו לשם,
    אני יסביר לך את הכול".
    היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות המרוכזים בכול עיר,הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך"..

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 07:06 PM
    ניב
    ------
    "אני כול כך שמח בני" אביך אומר בחיוך ומוסיף "אני מציע לך להיתאמן, היום בערב אתה תדע מדוע אמרתי לך את זה".
    כבר ביקשתי ממך, בבקשה אל תגיב רק לשחקן אחד. בנוסף לכך, הפעילות שלי תהיה נמוכה עד יום רביעי שבוע הבא. במקרה יש לי זמן פנוי עכשיו
    __________________________________________________ _______________
    אומר בלחץ ובבלבול "להתאמן? בלי רוח? ועל מה אני צריך להתאמן? אף פעם לא התעמקתי בעניין תחרות השאמנים הזאת."

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 07:06 PM

אופיר
    --------
    אני אלכתי לכנס של הרוחות המון רוחות הגיעו לשם,
    אני יסביר לך את הכול".
    היום לכול השאמנים המתחילים יש הזדמנות לימצו רוח מלווה,היום בבתי הקברות המרוכזים בכול עיר,הרוחות נאספות לשעה שבה הם ימצאו את השאמן שלהם,והיום בירח המלה ב 12:00 עד 1:00 אתה יכול לימצוא את הרווח שתהיה שלך"..
    "אני פגשתי ילדה היום בשם אנה, שמסוגלת לזמן רוחות "
    "והיא אמרה לי לפגוש אותה ב11 בבית הקברות כדי שהיא תוכל לעזור לי למצוא רוח מלווה "
    "ובתמורה אני צריך לקחת אותה איתי אל טורניר השאמנים"

10. משתמש מנוסה
    אופיר
    -------
    אחיך אומר "או נחמד תהיה לך חברה שתלווה אותך ותעזור לך".
    "אבל אם הפגישה שלך ב 11:00 מה אתה עושה פו עכשיו השעה כבר 10:30".

ניב
    -----
    "יש המון אפשרויות תתחיל לרוץ תילמד לישלוט בחרב תתאמן בזריזות ובכושר שלך"הוא אומר ומוסיף "החשך יורדת כדאי שתתחיל עכשיו".

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 07:22 PM
    אופיר
    -------
    אחיך אומר "או נחמד תהיה לך חברה שתלווה אותך ותעזור לך".
    "אבל אם הפגישה שלך ב 11:00 מה אתה עושה פו עכשיו השעה כבר 10:30".

"באתי רק להחליף בגדים" אומר לאחי
    אלך ללבוש סווטצ&#39;רט וג&#39;ינס
    "טוב, אני אספר לך איך הלך כשאני יחזור "
    ואצא בריצה מביתי לעבר בית הקברות

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 4 2010, 07:22 PM
    ניב
    -----
    "יש המון אפשרויות תתחיל לרוץ תילמד לישלוט בחרב תתאמן בזריזות ובכושר שלך"הוא אומר ומוסיף "החשך יורדת כדאי שתתחיל עכשיו".
    אבצע כמה כפיפות בטן שאני יכול, לאחר מכן אקיף את בית הקברות 3 פעמים ואז אעשה כמה שכיבות שמיכה שאני יכול.

13. משתמש מנוסה
    לן
    ---
    היא מרימה שני ספרים גדולים אחד שחור בעל פס זהב והשני לבן.
    היא אומרת לך "הינה הספרים" ומניחה את שניהם על השולחן.
    היא אומרת "זה ספר הרוחות" ומצביעה על הספר השחור "יש בו את כול המידעה על טורניר השאמנים,הרוחות,עולם הרוחות,השאמנים והדברים החשובים שאתה צריך לדעת".
    "וזה הספר של משפחתי כן כול המידע עלי מופיעה וגם כול המידע על משפחתי"ומצביע על הספר השני.
    אני אקרא ברצינות וכל מילה ומילה בשני הספרים, כשאסיים אחזיר לאלקס את שני הספרים ואומר תודה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

14. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    אתה נאנח ועוצם את עינך אתה חושב מחשבות על טורניר השאמנים,על הרוחות,ועל איך תראה הרוח המלווה שלך.
    אתה מעלה בדימיונך המון דמויות,והמון נשקים,עולה בדימיונך גם גאיה.
    אתה רואה אגם גדול והמון עצים ואת גאיה יושבת לה על ספת האדם בבקיני אדום ומפתה,ומזמינה אותך לשבת לידה.
    אני פוקח מהר את עיני ומנסה לצאת מפנטזיות על בת דודתי ומחכה כבר שהנסיעה תסתיים.

15. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ----------
    אתה רואה את גאיה נירדמת עליך.
    אתה שומעה את כולו של הנהג "עוד חמש דקות אנחנו מגיעים".

לן
    ---
    היא אומרת לך "עכשו אתה מבין את כול העינין של השאמנים".
    ומוסיפה "יש לי רעיון אולי היום אני יעזור לך לימצו רוח בגלל כול מה שעשיתי לך,משהוא כמו פיצוי".

ניב
    -----
    אביך אומר "טוב מאוד עכשו צריך רק לימצו לך נשק איכותי וחזק אני ילך לימצו לך נשק בזמן שתיצפה בקרבות" הוא אומר לך ונעלם.

אופיר
    ---------
    אופיר אתה רץ מהר לבית הקברות.
    כשאתה מגיע לבית הקברות אתה רואה עוד מאות ילדים נוחכים במקום.
    לכול ילד יש נשק ביד והנשקים שונים ומגוונים,אך בכול זות המון נשקים הם חרבות.

עמוד 7 מתוך 14 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •