Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 202
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Jan 8 2010, 12:05 AM
    ניב
    ------
    היא אומרת מיצתערת וממשיך ללכת.
    התה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני הראשון בעל חרב עץ ארוכה.
    והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).
    המון ילדים נימצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה,הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בהילד השני.
    לא הבנתי מי אוחז באיזה נשק אז ואת מהלך הקרב.
    תוכל להסביר שוב בבקשה?
    ואני לא יכול לומר לך שעה מסויימת, אני לא אהיה פעיל בצורה רצינית עד יום רביעי הבא כולל.
    המספר שאני בוחר הוא 5

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by the-l@Jan 8 2010, 11:23 AM
    הודעה חשובה לכולם כולם בהודעה הבאה לירשום מיספר בין 1-100, בדף מ'ס 1 ההיה רשום הקרבות של כול אחד (לפי שעה כול מי שלא יכול שישלך לי בפרטי את הבקשה שלו לשעה מסוימת).
    ----------

אופיר
    --------
    כשאתה מחזיק את החרבות אתה מרגיש הרגשה מדהימה הגוף שלך נעסה קל ואתה מרגיש שליטה בחרב שלך.
    אנה אומרת לך "בו אנחנו צריכים למהר להרשם לתחרות" ומוסיפה "בו אחרי".
    אלך אחריה, אמשיך לאחוז בחרבות בחוזקה
    "אס מה עם הרוח המלווה שלי?" אשאל אותה תוך כדי הליכה

*המספר שאני בוחר 88*

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 12:05 AM
    לן
    ---
    אתה ניכנס לחדר הסמוך לסיפרייה,היא מדליקה את האור ואתה רואה המון חרבות ונשקים.
    היא אומרת לך "יש לי נשק שממש מתאים לך,הוא נשק חזק גדול מיוחד ויפה" ומתקדמת לעבר הקיר,היא מורידה בד גדול ואתה רואה נשק יפיפה זה חרב ענקית היא מוסיפה "אתה רוצה אותה".http://img232.imageshack.us/img232/2...ord2900ii1.png
    היה לי קרב אחד.
    ----
    אני מחזיק את החרב, &#39;&#39;וואו, איזה חרב יפה, אני ממש רוצה אותה.&#39;&#39; אומר בחיוך ואז אוריד אותה, &#39;&#39;תודה..&#39;&#39; אומר ואסתכל עליה.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 12:05 AM

ריקאגו
    ----------
    גאיה מתקדמת לעבר הכניסה לסדה התעופה הכניסה מרשימה ויש לצידה פסלים של מטוסים.
    היא עוברת את השער ואתה אחריה המון אנשים נימצאים בלובי ומחכים טיסותיהם.
    גאיה אומרת "תחפש טיסה a5sd8 למיאמי".

אני הולך ושואל את העובדים שם מתי יוצאת הטיסה הבאה a5sd8 למיאמי.

- - - - - -
    אם גם אני קשור אז אני בוחר במספר 3

5. משתמש מנוסה
    לן
    מה המיספר?
    ---
    אתה מחזיק את החרב ואתה מרגי שיוצה מהחרב כוח עצום, אתה מניף את החרב והכוח הזה ניכנס לתוך גופחה.
    אלקס אומרת לך "אנחנו צריחים למהר עוד מאת 12:00 בוא"ומיתקדמת לעבר המעלית.

ריקאגו
    אתה קשור אבל עוד לא הגעתה לחלק של האוונט. :P
    ---------
    שני עובדים גדולים ומפחידים אומרים "תילך למעבר 5 כול הטיסות למיאמי עוברות משם" גאיה צועקת "בו למעבר 5 הטיסה עוד חצי שעה".

ניב
    -----
    אתה סם לב לשני ילדים שנילחמים אחד בשני.
    הראשון בעל חרב עץ ארוכה.

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>והשני בעל חרב ברזל גדולה (כמו של אבירים).

המון ילדים נמצאים סביב הילדים הם צועקים "קדימה רן אתה יכול להצליח" וגם "עומר אתה קורע לו את הצורה" הראשון (זה בעל חרב העץ) רץ לעבר השני כאשר הוא מתקרב לעברו הוא קופץ.
    הילד השני מניף את חרבו ומגן על גופו בעזרתה.
    הילד הראשון מניף את חרבו לעבר הילד השני,ומנסה ליפגיעה בחוזקה בחרבו של הילד השני כאשר הילד הראשון פוגע בחרבו של הילד השני,הילד השני ניגרר ועף לאחור הילד מפיל את חרבו והוא נופל על האדמה.</span>

אופיר
    --------
    "את זה נגלה ב אחד בלילה" אנה אומרת לך וממשיכה ללכת עד שהיא מגיע לספר שמונך על קבר.
    היא אומרת לך "אתה איך אתה רוצה שיקראו לך (כינוי שם מלא או את שמך במשחק) ופותחת את הספר.

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 02:44 PM

אופיר
    --------
    "את זה נגלה ב אחד בלילה" אנה אומרת לך וממשיכה ללכת עד שהיא מגיע לספר שמונך על קבר.
    היא אומרת לך "אתה איך אתה רוצה שיקראו לך (כינוי שם מלא או את שמך במשחק) ופותחת את הספר.
    "אופיר...פשוט אופיר " אומר לאנה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 02:44 PM
    ריקאגו
    אתה קשור אבל עוד לא הגעתה לחלק של האוונט. :P
    ---------
    שני עובדים גדולים ומפחידים אומרים "תילך למעבר 5 כול הטיסות למיאמי עוברות משם" גאיה צועקת "בו למעבר 5 הטיסה עוד חצי שעה".

אני הולך אם גאיה לכיוון מעבר 5

8. משתמש מנוסה
    אופיר
    -------
    "אתה מ&#39;ס 88 זה המספר שלך כול פעם שההיה רשום מ"ס 88 אתה תדע שזה אתה" היא אומרת לך ומוסיפה "הרוח אתה צריך להילחם טוב כדאי שרוח חזקה תיבחר אותך ואתה תיבחר בה" ;) .

ריקאגו
    ----------
    אתה ניגש למעבר 5 והפקידה אומרת לך "שלום טיסה a5sd8 כמעת מלאה חיכינו לכם הרבא מאוד זמן" היא אומרת בחיוך.
    גאיה עונה לה "הינה הכרטיסים והמיזוודות" והפקידה מוסיפה "אוקי בוא אחרי" אתה וגאיה עוקבים אחריה וניכנסים למטוס המטוס גדול ומרובך ואתם ניכנסים למושבי v.i.p הכול ניראה כמו חדר של ראשי ממשלה,הכול מרופד וכול החדר ניראה כול כך גדול יש לכם טלויזיה ענקית 72 אינץ מחשב ומיטה גדולה.
    גאיה אומרת לך "אתה יכול לישתות מה שאתה רוצה,ולעסות מה שאתה רוצה".

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 03:02 PM
    אופיר
    -------
    "אתה מ&#39;ס 88 זה המספר שלך כול פעם שההיה רשום מ"ס 88 אתה תדע שזה אתה" היא אומרת לך ומוסיפה "הרוח אתה צריך להילחם טוב כדאי שרוח חזקה תיבחר אותך ואתה תיבחר בה" ;) .

"אוקיי אין בעיה " אומר לאנה
    ואתחיל לנופך בחרבות שלי כדי להתרגל אליהן

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 03:02 PM

ריקאגו
    ----------
    אתה ניגש למעבר 5 והפקידה אומרת לך "שלום טיסה a5sd8 כמעת מלאה חיכינו לכם הרבא מאוד זמן" היא אומרת בחיוך.
    גאיה עונה לה "הינה הכרטיסים והמיזוודות" והפקידה מוסיפה "אוקי בוא אחרי" אתה וגאיה עוקבים אחריה וניכנסים למטוס המטוס גדול ומרובך ואתם ניכנסים למושבי v.i.p הכול ניראה כמו חדר של ראשי ממשלה,הכול מרופד וכול החדר ניראה כול כך גדול יש לכם טלויזיה ענקית 72 אינץ מחשב ומיטה גדולה.
    גאיה אומרת לך "אתה יכול לישתות מה שאתה רוצה,ולעסות מה שאתה רוצה".
    "תודה" אומר לה בעודי מחייך אני הולך ומדליק את המחשב ושואל אותה "גאיה, איך זה שאנחנו במושב v.i.p זה לא עולה המון כסף?"

11. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    גאיה אומרת לך "כסף זה לא הבעיה אני ממש עשירה אז להורים שלי לא אכפת כמה אני מוציאה בכול מצב באותו יום אבא שלי יכבל פי חמש,אז אנחנו יכולים להוצי כמה כסף שבא לנו".

אופיר
    סים לב בעמוד הראשון יש הודעה חשובה בשבילך
    ---------
    האנה אומרת לך אני הולכת לחפש מידע על מ&#39;ס 47 בינתיים תעשה משהו.

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 03:22 PM
    ריקאגו
    ---------
    גאיה אומרת לך "כסף זה לא הבעיה אני ממש עשירה אז להורים שלי לא אכפת כמה אני מוציאה בכול מצב באותו יום אבא שלי יכבל פי חמש,אז אנחנו יכולים להוצי כמה כסף שבא לנו".

"ואו יש לך חיים ממש טובים" אומר ואחייך "בטח יש לך אחוזה ובה כל מה שאת רוצה".

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 03:22 PM

אופיר
    סים לב בעמוד הראשון יש הודעה חשובה בשבילך
    ---------
    האנה אומרת לך אני הולכת לחפש מידע על מ&#39;ס 47 בינתיים תעשה משהו.
    אלך לצד לפינה שקטה ואתאמן שם עם החרבות שלי

14. משתמש מנוסה
    ריקאגו
    ---------
    היא צוחקת ואומרת לך "מה זה משנה,אנחנו עומדים להיות במיאמי בבית חוף ענקי".

אופיר
    --------
    אתה מצליח להיתרגל לחרבות ואתה שומע "88 הקרב שלך מתחיל עוד מאת,תגיע לשער הכניסה ".

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by the&#045;l@Jan 8 2010, 03:55 PM

אופיר
    --------
    אתה מצליח להיתרגל לחרבות ואתה שומע "88 הקרב שלך מתחיל עוד מאת,תגיע לשער הכניסה ".
    אקח את החרבות ואתחיל לרוץ במהירות לעבר שער הכניסה

עמוד 9 מתוך 14 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •