Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 62
  1. מורחקים
    שם: ליאור
    דרגון בול Z- אגדת הלוחמים

הקדמה-
    ברחבי היקום, בכוכבי הלכת השונים גדלים יצורים עם כוחות שבני האדם מחשיבים לכוחות על. היצורים האלה נקראים על ידי בני האדם "חייזרים" למרות שחלקם דומים מאוד לבני אדם במראה החיצוני ובכלל. ה"יצורים" האלו נמנים לגזעים. חלק מהגזעים לא גילו את שמם וחלקם כן. אבל אם הזמן, התפתחה מלחמה אדירה בין הגזעים. הם בנו צבאות ונלחמו, כרתו בריתות עם גזעים אחרים כדי שהם יעזרו להם לתקוף את האויב וניסו לכבוש ולהשמיד כוכבים.
    חלקם שלחו "סיירים" כדי שיבדקו את השטחים בכוכבים מסויימים כדי לדעת אם הם ראויים להשמדה.
    חלק מהצבאות חוסלו והניצולים ברחו לחלל ותיכננו נקמה.
    ומחלק מהגזעים, פרשו לוחמים והקימו צבאות משלהם כדי להשתלט על היקום כולו או להשמידו!
    חלקם חיים חיים רגילים עד כמה שהם יכולים עקב כוחותיהם. הם לא ניצולים/סיירים או דיקטטורים אלה נורמליים עד כמה שאפשר להיות נורמלי במצבם.
    אתם משחקים דמות מאחד הגזעים האלו!!! מטרתכם היא להיות הלוחמים החחזקים ביותר ביקום!

מטרה-
    מטרתכם היא להיות הלוחמים החזקים ביותר.
    איך עושים את זה?
    ובכן, כולכם מתחילים את המשחק עם עוצמה 1000. אתם צריכים להתאמן, להלחם בקרבות, ללמוד התקפות חדשות, לגלות שינוי צורה וכו'... כדי לברר מה העוצמה העדכנית שלכם, תוכלו לשאול אותי בתוספת לתגובתכם

דמויות לבחירה-

1. גוקו (Goku)
    התקפות בהתחלה-
    א. קאמהמה (Kamehameha)
    ב. פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- סאיין
    יכולות מיוחדות- אין בהתחלה
    סוג לוחם- סייר לשעבר

2. מקיטה (Vegeta)
    התקפות בהתחלה-
    1. תותח גאליק (Galick gun)
    2. פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- סאיין
    יכולות מיוחדות- בהתחלה- הפיכה לאזורו
    סוג לוחם- ניצול

3. פאריז (Frieza)
    התקפות בהתחלה-
    קרן מוות (Death beam)
    פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- ???
    יכולות מיוחדות בהתחלה- שינוי לצורה 2
    סוג לוחם- דיקטטור

4. קרילין (Krillin)
    התקפות בהתחלה-
    קאמהמה (Kamehameha)
    פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- ???
    יכולות מיוחדות- אין
    סוג לוחם- נורמלי

5. גוהאן (Gohan)
    התקפות בהתחלה-
    מסנקו (Masenko)
    פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- חצי סאיין
    יכולות מיוחדות בהתחלה- הפיכה לאזורו
    סוג לוחם- נורמלי

6. פיקולו (Piccolo)
    התקפות בהתחלה-
    קרן שטן (Special beam cannon)
    פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע- נאמקי
    סוג לוחם- דיקטטור לשעבר

7. טראנקס העתידי (Future trunks)
    התקפות בהתחלה-
    מתקפת שריפה (Burning attack)
    פיצוץ קאי (Kai blast)
    גזע-חצי סאיין
    סוג לוחם- נורמלי

נ.ב.-אמנם הדמויות מבוססות על הסדרה אבל אל תטעו! זה לא אומר שמי שיבחר את גוקו יהיה הכי חזק!

מקומות חשובים

1. כדור הארץ- שם מתרחשת רוב העלילה, האימונים ואף חלק מהקרבות. שם אתם תתאמנו ותמצאו שותפים למסע/אוייבים או אחד את השני.
    מקומות חשובים בכדוה"א-
    א. המדבר- במדבר תמצאו סלעים ופושעים כדי להתאמן נגדם. הפושעים יכולים להיות בני אדם או חוצנים. אם בחרתם להיות מקיטה, תתחילו שם את המשחק.
    ב.דרך 439- הבית של גוקו. שם תתחילו את המשחק אם בחרתם להיות גוקו או גוהאן.
    ג. הבית של רושי- ביתו של המאסטר שלכם. שם תוכלו ללמוד מתקפות או שיטות לחימה אחרות. אם בחרתם להיות קרילין, תתחילו שם את המשחק.
    ד. היער- מלא חיות פרא, עצים ועוד דברים שאפשר להתאמן עליהם. אם בחרתם להיות פאריז או פיקולו, תתחילו שם את המשחק.
    ה. המקדש של קאמי שנמצא בחלק המערבי של כדוה"א. אתם תוכלו ללכת לשם, ולהתאמן בחדר הזמן והנשמה שעה של העולם האמיתי אבל חצי שנה של החדר עצמו! בנוסף שם מתגורר יג'רובה, שיתן לכם שעויות קסם בכל פעם שלא יהיו לכם 3 לפחות
    ~עוד מקומות יחשפו בהמשך המשחק~

2. נאמק- שם יתנהל הקרב הגדול הראשון. פרטים עליו יחשפו בהמשך וכעת הם בגדר הפתעה XD
    כמוכן גם המקומות החשובים בו יחשפו רק בהמשך

עוד מקומות יחשפו בהמשך

חוקים

.1 כל חוקי הפורום תקפים
    2. כל חוקי פורום חת"מ תקפים

טופס הרשמה-

שם בפורום-
    דמות-
    רקע-
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-

יש מקום בהתחלה רק ל-7 אנשים! בהמשך יהיה עוד מקום!

הרעיון הכללי הוא לפי הסדרה DBZ+DBGT
    © הזכויות שמורות! אין להעתיק בלי אישור!

2. מורחקים
    רשומים 1-7

1. שם בפורום-DAStyle
    דמות-גוהאן
    רקע-גוהאן הוא הבן של גוקו וצ'יצ'י. גוהאן היה התלמיד של פיקורו ואהב אותו כאילו היה הבן שלו.
    יום אחד, גוהאן הפך להיות קוף ענק בגלל הזנב שהיה לו. הוא הישתולל והרס הרים גדולים עד שפיקולו בא במהירות.
    פיקולו נילחם בגוהאן הקוף חתך את זנבו וכך גואהן חזר להיות בן אדם.
    יום אחד רדיץ' אחיו של גוקו חטף את גוהאן וכדי להציל את גוהאן היה גוקו חייב למות.
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-ויג'יטה.

2. שם בפורום- konoha shinobi
    דמות- פאריז
    רקע- פאריז הרס לא מעט עולמות. הוא היה אחד מהדיקטטורים, השולטים בצבאות, והרס כוכבים וגזעים שלמים. הוא השמיד כמעט את כל גזע הסייאנים, הרס כוכבים רבים והשתלט על רבים אחרים. אף אחד לא חשב על לעמוד נגדו ונגד הצבא שלו ולהתנגד לו. מסע ההרס שלו הביא לטיול ברחבי העולם ושליחת אנשים רבים, או יותר נכון חייזרים רבים, כדי להרוס עוד ועוד כוחבים ולהשיג עוד ועוד עבדים. על מה שהוא חשב עליו היה להשיג עוד כוח. רק כוח עיניין אותו, מה שגרם לו להתרכז רק בכוח הגדול שעומד מולו, ולפספס תינוק סאייני שברח כשהוא השמיד את כל הגזע הסאייני. אותו תינוק הגיע לכדור הארץ, אותו כוכב קטן שפאריז מתכנן לתקוף עכשיו. התינוק נשלח לשם במטרה להרוס, ולבסוף פאריז גילה את התינוק שברח, כשהוא הגן על כדור הארץ מפני פריז וכוחותיו
    דמות אוייבת- גוקו (זה די מתבקש)

3. שם בפורום-niv414
    דמות-מקיטה
    רקע-מקיטה הוא מגזע הסאיינים.
    מקיטה נולד כנסיך הסאיינים למלך מקיטה ואימנו אותו מגיל צעיר להיות לוחם אכזרי. מקיטה, שגדל עם המורשת שלו, הפך להיות אדם של כבוד בעל גאווה בגזע שלו. מקיטה הגיע לבסוף לכדור הארץ להתעמת עם גוקו, שלהפתעתו שכח את המשימה שלו ורצה להישאר.
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-סון גוקו

4. שם בפורום- FriendShip
    דמות-גוקו
    רקע-גוקו הוא מגזע הסאיינים
    גוקו הוא בעלה של צ'יצ'י ויש לו בן ששמו גואהן.
    גוקו מאוד חזק והוא אמיץ מאוד ,הוא אוכל הרבה וכתוצאה מכך הוא מתחזק ויש לו מצב רוח
    סון גוקו הוא הבן של בארדק אשר נלחם בעברו הרחוק בפאריז ונרצח בקרב נגדו
    סון גוקו מאוד נחוש לנצח ,אך עם זאת להנות מקרבות טובים.
    דמות אוייבת -פאריז.

5. שם בפורום- yossi
    דמות- טראנקס העתידי
    רקע- טראנקס העתידי הוא הבן של מקיטה, נסיך הסאיינים, אימו של טראנקס היא בולמה, אישה מאוד עשירה בכדור הארץ. לכן, הגזע של טראנקס הוא חצי סאייני.
    טראנקס מאוד מעריץ ואוהב את אביו, מקיטה, ויעשה הכל כדי לעמוד לצידו, גם אם זה אומר לעמוד מול גוקו וגוהאן.
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)- גוהאן

אפשר להגיב!!!

3. משתמש מנוסה
    שם בפורום-DAStyle
    דמות-גוהאן
    רקע-גוהאן הוא הבן של גוקו וצ'יצ'י. גוהאן היה התלמיד של פיקורו ואהב אותו כאילו היה הבן שלו.
    יום אחד, גוהאן הפך להיות קוף ענק בגלל הזנב שהיה לו. הוא הישתולל והרס הרים גדולים עד שפיקולו בא במהירות.
    פיקולו נילחם בגוהאן הקוף חתך את זנבו וכך גואהן חזר להיות בן אדם.
    יום אחד רדיץ' אחיו של גוקו חטף את גוהאן וכדי להציל את גוהאן היה גוקו חייב למות.
    דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-ויג'יטה.

אין לי כוח להמשיך את הרקע, אני חלוד.
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    שם בפורום- konoha shinobi
    דמות- פאריז
    רקע- פאריז הרס לא מעט עולמות. הוא היה אחד מהדיקטטורים, השולטים בצבאות, והרס כוכבים וגזעים שלמים. הוא השמיד כמעט את כל גזע הסייאנים, הרס כוכבים רבים והשתלט על רבים אחרים. אף אחד לא חשב על לעמוד נגדו ונגד הצבא שלו ולהתנגד לו. מסע ההרס שלו הביא לטיול ברחבי העולם ושליחת אנשים רבים, או יותר נכון חייזרים רבים, כדי להרוס עוד ועוד כוחבים ולהשיג עוד ועוד עבדים. על מה שהוא חשב עליו היה להשיג עוד כוח. רק כוח עיניין אותו, מה שגרם לו להתרכז רק בכוח הגדול שעומד מולו, ולפספס תינוק סאייני שברח כשהוא השמיד את כל הגזע הסאייני. אותו תינוק הגיע לכדור הארץ, אותו כוכב קטן שפאריז מתכנן לתקוף עכשיו. התינוק נשלח לשם במטרה להרוס, ולבסוף פאריז גילה את התינוק שברח, כשהוא הגן על כדור הארץ מפני פריז וכוחותיו
    דמות אוייבת- גוקו (זה די מתבקש)

5. מורחקים
    רשומים.

הנה ההתחלות-

גוהאן
    אתה יוצא מביתך שנמצא בדרך 439 ורואה שהיום יום יפה, שמים כחולים ובלי עננים בכלל. לפתע אתה שומע סנאים ביער הקררוב ובגלל שאתה ילד קטן, זה נורא מלהיב אותך אבל אתה מהסס- אמך, צ'י-צ'י אמרה לך לא להתרחק הרבה מהבית...

פאריז
    אתה נכנס לחללית בחלל החיצון ויוצא למסע לכדור הארץ.
    כשאתה מתעורר, אתה מוצא שהחללית ביער בכדור הארץ. אתה יוצא ממנה ורואה כמה בני אדם שלא שמו לב לעובדה שנחתת. בגלל ההרגל שלך להרוג, אתה מתקרב אליהם. מה תעשה כעת?

6. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    שם בפורום- FriendShip
    דמות-גוקו
    רקע-גוקו הוא מגזע הסאיינים
    כשגילה את כוחו להפוך לסופר סאייה הוא גילה אדם אחר שנמצא בנשמתו שלו
    גוקו הוא בעלה של צ'יצ'י ויש לו בן ששמו גואהן ואחד קטן ששמו גוטן.
    גוקו מאוד חזק והוא אמיץ מאוד ,הוא אוכל הרבה וכתוצאה מכך הוא מתחזק ויש לו מצב רוח
    סון גוקו הוא הבן של בארדק אשר נלחם בעברו הרחוק בפאריז ונרצח בקרב נגדו
    סון גוקו מאוד נחוש לנצח ,אך עם זאת להנות מקרבות טובים.
    דמות אוייבת -פאריז.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

7. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שם בפורום-niv414
    דמות-מקיטה
    רקע-מקיטה הוא מגזע הסאיינים.
    מקיטה נולד כנסיך הסאיינים למלך מקיטה ואימנו אותו מגיל צעיר להיות לוחם אכזרי. מקיטה, שגדל עם המורשת שלו, הפך להיות אדם של כבוד בעל גאווה בגזע שלו. מקיטה הגיע לבסוף לכדור הארץ להתעמת עם גוקו, שלהפתעתו שכח את המשימה שלו ורצה להישאר.
    מקיטה התחתן עם מדענית,בורמה,בתו של דוקטור בריף, ויש לו בן בשם טראנקס.

דמות אוייבת (בחרו את אחת הדמויות בתור האויבת שלכם ואז תלחמו בה מספר פעמים במשחק)-סון גוקו

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 07:28 PM
    רשומים.

הנה ההתחלות-

גוהאן
    אתה יוצא מביתך שנמצא בדרך 439 ורואה שהיום יום יפה, שמים כחולים ובלי עננים בכלל. לפתע אתה שומע סנאים ביער הקררוב ובגלל שאתה ילד קטן, זה נורא מלהיב אותך אבל אתה מהסס- אמך, צ'י-צ'י אמרה לך לא להתרחק הרבה מהבית...
    אני גוהאן הקטן נכון !? שהוא היה בן חמש ?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני טס לשם ומנסה להקשיב להם.
    בברכה, דודי

9. מורחקים
    ארווין ו-niv414- רשומים אבל-
    ארווין- אתה עדיין לא יכול להפוך לסופפר סאייה ובינתיים יש לך רק בן אחד- גוהאן כשהוא היה ילד קטן (דודי במשחק)
    niv414- אתה עדיין לא מכיר את בורמה.
    אז את הקטעים האלו אני יוריד מהרקעים.
    התחלות לשניכם-

גוקו
    אתה יוצא מביתך שבדרך 439 ומרגיש רענן ושמח. אתה רואה שאין אף ענן באופק. אתה חושב לעצמך שזה יום מצויין לאימונים ולפתע רואה את בינך, גוהאן בן ה-5 טס לכיוון היער כדי להתאמן. מה תעשה?

מקיטה
    אתה נוחת במדבר בכדוה"א לאחר שנה של טיסה בחללית. את יוצא מהחללית ורואה שהמדבר שומם. אתה מפעיל את הסקוטאר שלך ומבחין באנרגיה 5. 'כנראה בן אנוש' אתה חושב לעצמך וטס לעבר מקור האנרגיה בעוד נטייתך הטבעית לאכזריות בוערת בך.

גוהאן
    אתה טס ביער ולפתע רואה מולך סלע גדול. אתה רוצה לשבור אותו כדי להתאמן ואתה מתקרב אליו. לרוע מזלך, אתה לא מבחין בענף ונתקל בו בעוצמה. אתה נוחת על הקרקע ובאינסטינקט טבעי מתחיל לבכות. מה תעשה כעת?

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:25 PM

מקיטה
    אתה נוחת במדבר בכדוה"א לאחר שנה של טיסה בחללית. את יוצא מהחללית ורואה שהמדבר שומם. אתה מפעיל את הסקוטאר שלך ומבחין באנרגיה 5. 'כנראה בן אנוש' אתה חושב לעצמך וטס לעבר מקור האנרגיה בעוד נטייתך הטבעית לאכזריות בוערת בך.

אני ממשיך לטוס לעבר בן האנוש הזה,
    'כוכב הלכת הנחות הזה,אני לא יודע למה אני מבזבז את זמני על בני האנוש העלובים האלה' אני חושב בעצבנות ובאותו זמן מגביר את מהירותי.

11. מורחקים
    מקיטה
    אתה מגיע אל בן האנוש ורואה שהוא סתם מטפס הרים. אתה עומד להרוג אותו בפיצוץ קאי אבל לפתע מבחין בעוצמה אדירה יחסית לכדוה"א בסקאוטר שלך- עוצמה 1000. 'כנראה זה קאקרוט' אתה חושב לעצמך. מצד אחד אתה להוט להלחם בגוקו כמה שיותר מהר, מצד שני, נטייתך האכזרית גורמת לך לרצות לחסל בני אנוש. מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:25 PM
    גוהאן
    אתה טס ביער ולפתע רואה מולך סלע גדול. אתה רוצה לשבור אותו כדי להתאמן ואתה מתקרב אליו. לרוע מזלך, אתה לא מבחין בענף ונתקל בו בעוצמה. אתה נוחת על הקרקע ובאינסטינקט טבעי מתחיל לבכות. מה תעשה כעת?
    אני צורח:
    " אבא !!, אבא !!! "
    ואז מנסה לקום וללכת.
    בברכה, דודי

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:32 PM
    מקיטה
    אתה מגיע אל בן האנוש ורואה שהוא סתם מטפס הרים. אתה עומד להרוג אותו בפיצוץ קאי אבל לפתע מבחין בעוצמה אדירה יחסית לכדוה"א בסקאוטר שלך- עוצמה 1000. 'כנראה זה קאקרוט' אתה חושב לעצמך. מצד אחד אתה להוט להלחם בגוקו כמה שיותר מהר, מצד שני, נטייתך האכזרית גורמת לך לרצות לחסל בני אנוש. מה תעשה?
    אני בוהה בבן האנוש במשך כמה שניות וחושב,
    'טוב,אני לא אבזבז את זמני על בן האנוש הזה,אני צריך לשמור אנרגיה לגוקו'אני חושב בהנאה,משנה כיוון תעופה וטס בכל המהירות לעבר גוקו,
    "אני בא אליך קאקרוט!" אני צועק בטירוף לאוויר.

14. מורחקים
    גוהאן
    אתה רואה את אביך גוקו מגיע אליך. את רץ אליו והוא מרים אותך. אתה בוכה על כתפו ומצביע על הפצע שקיבלת בראשך. "די, גוהאן. אני בטוח שאמא תוכל לטפל בך ולתת לך את העוגיות שאתה אוהב!" והוא מדגדג אותך בבטן. אתה מתפקע מצחוק.

מקיטה
    אתה יוצא מתחומי המדבר ומגיע לאזורכפרי בשם דרך 438. הסקאוטר מראה לך שהעוצמה מגיעה מהיער שמחבר את דרך 438 ודרך 439. אתה קולט עוד עוצמה של 1000 שנמצאת ממש ליד העוצמה הראשונה שאיתרת ואתה נעצר. איך תוכל להלחם בשתי עוצמות כאלו? ועוד לבדך? אתה תהיה חייב להתאמן! לפתע את נזכר שאביך פעם אמר לך- "בני מקיטה זכור- לפעמים, הרס של כפר שלם יכול להשתוות למלחמה באוייב רב עוצמה". ואתה ענית לו "אני אזכור אבא! יום יבוא ואהיה מלך כמוך ואזכור תמיד את זה!". אתה מביט בכפר שתחתיך ורואה שהוא די גדול ומלא בבני אנוש. חיוך קל עולה על שפתיך.

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by The Spaceman@Feb 3 2010, 08:55 PM
    גוהאן
    אתה רואה את אביך גוקו מגיע אליך. את רץ אליו והוא מרים אותך. אתה בוכה על כתפו ומצביע על הפצע שקיבלת בראשך. "די, גוהאן. אני בטוח שאמא תוכל לטפל בך ולתת לך את העוגיות שאתה אוהב!" והוא מדגדג אותך בבטן. אתה מתפקע מצחוק.
    אני אומר לו:
    "אבא סאיינים ! יש פה ! "
    בקול תינוקי >.<
    בברכה, דודי

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •