קיבלתי איווי במשחק לב זהב ואני לא יודע למי כדאי לפתח אותו: לוופוריון,פלראון,אמבראון,אספאון או ג'ולטאון? :P (ואם אפשר אז גם סטים טובים)
מי שאר הפוקימונים שלך? תפתח אותו לפוקימון שהסוג שלו חסר לשישייה שלך
הפוקימונים שלי הם: הו-הו טייפלוז'ן אמפרוס פיג'יוט גרידוס דרגונייר איווי לא כזה נחוץ אבל אני רוצה אותו.. אז מי כדאי לי? :P
עשב... אם אצה צריך אחד כזה למרות שלפי דעתי לא צריך את האיווי בכלל
Originally posted by IBen@Dec 25 2009, 07:09 PM עשב... אם אצה צריך אחד כזה למרות שלפי דעתי לא צריך את האיווי בכלל מה אתה אומר על השישייה שלי אני צריך לשנות משהו?
כן, הו-או אובר...ופוריאון נחשב לטוב מכל ההתפתחויות של איווי, וגם מושי ביחד עם גלאסאון ואספאון 3>...
Originally posted by ColdEye@Dec 25 2009, 10:07 PM כן, הו-או אובר...ופוריאון נחשב לטוב מכל ההתפתחויות של איווי, וגם מושי ביחד עם גלאסאון ואספאון 3>... לא הבנתי אותך אח חחח
שישיה לא טובה בכלל... תעיף את הואו ואת פידג'יוט וקח את ליפיאון. [עשב]
אני לא חושב שאפשר להשיג את ליפיאון במשחק אם אני לא טועה הוא צריך לעלות רמה בטווח ראייה של סלע מיוחד שקיים רק בסינו כדי להתפתח אליו
אז פשוט מעבירים ממשחקי סינו... והו-או Uber, מה קשה להבין?
אמבראון
אני מציע לך לפתח לאש,כי זה הכי חזק(לחבר שלי היה איווי והיה לו אבן אש ועוד מלא אבנים אז אמרתי לו לפתח לאש כי זה חזק)(מטומטם ברמות הא?)
NYO HO HO BITCH
למה מטומטם חחח אני לא צריך אש כי יש לי את טייפלוז'ן ואת הו-הו
תוציא את הגרדיוס אדום ושים לאיווי אבן מים, הוא אחד החזקים ויש לו מלא חיים
אחי שיניתי תשישייה שלי עכשיו יש לי את: טייפלוז'ן זפדוס ארטיקונו סנורלקס דרגונייט הו-הו ועוד שאלה שלא קשורה למישהו יש מושג כמה עולה פוקימון כולסאום והאם זה מתאים לסוני 2
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום