Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 90

נושא: The Lost Land-City

1. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    ichimaru gin
    "מה מלמלת שם לעמך, גברת צעירה?" היא אומרת. ומושכת אותך לקום. היא שמה בידך סל קניות ואמרת: "ג'יין, אני רוצה שתלכי לקנות מצרכים בשוק. אני צריכה 100 גרם אצות, שלושה מלפפוני ים וטונה ואמנון אחד. תעשי את זה מהר כי יש לך שיעורי העשרה במכניקה פיסיקלית"
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 07:37 PM
    ichimaru gin
    "מה מלמלת שם לעמך, גברת צעירה?" היא אומרת. ומושכת אותך לקום. היא שמה בידך סל קניות ואמרת: "ג'יין, אני רוצה שתלכי לקנות מצרכים בשוק. אני צריכה 100 גרם אצות, שלושה מלפפוני ים וטונה ואמנון אחד. תעשי את זה מהר כי יש לך שיעורי העשרה במכניקה פיסיקלית"
    אני משפילה מבט והולכת לשוק לקנות את מה שהיא רוצה "אבל רגע,אין לי כסף"

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 10:53 AM
    טוב יודעים מה? אני מקבל את שלושתכם.

התחלה
    הים גלי במעט באותו בוקר, מה שגורם להיטלטלות קלה ברחבי כפר הציפה וסר, אבל זה דבר שבשיגרה. את\ה יושב על המזח של הבית, טובל\ת רגליים במי הים הקרירים, נותן\ת לרוח הים לעבור בשיער ומחייך\ת לעצמך תוך הקשבה לקולות עופות המים המרחפים מלמעלה. אין כל כך מה לעשות היום, מזג אוויר גלי לא כל כך מתאים להתרחקות מהבית ובכלל יש לך הרבה מה להכין לקראת היציאה למסע בעקבות החלום. את\ה נשכב\ת לאחור ועוצם\ת את העיניים, נהנה\ית מקרני השמש ולפתע את\ה שומע קול צעדים מאחוריך.
    אסתובב ואשאל :
    " מי זה ? " בקול חלש
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

4. משתמש מנוסה
    ichimaru gin
    את פותחת את סל הקניות ומוצאת שם שטר של 50$. את הולכת לכיוון השוק ברחובות הצרים המתנדנדים מגלי הים שמתחת לכפר. את מגיעה לשוק וריח הים מתחזק ויחד אליו מצטרפים "ניחוחות" של דגים. את מסתובבת בשוק וקונה את המצרכים בשביל אימך וכשאת מגיעה לאחד מדוכני ירקות הים. "מה תרצי, ג'יין?" שואל המוכר. את מרימה את עינייך מהמלפפונים המתפתלים לראות מי זה ואיך הוא מכיר את שמך ואז את רואה לפנייך נער כבן גילך, חייכן בעל עיניים קורנות והשמש גורמת לאורו הג'ינג'י לזהור. זה היה ידיד שלך מהמזח שבאזור המגורים שלך, ויל.
    "אז מה, ג'יין," הוא שואל בחיוך, "סיפרת לאמא שלך?"

MoonShiNe
    "זאת אני, אוליביה." אומרת נערה בגובה ממוצע בעלת שיער חום קלוע בצמה ארוכה שמונחת על כתפה השמאלית ועינים ירוקות. היא לבשה חולצה ירוקה ומכנסי שלושת רבעי בצבע בז'.
    "מה שלומך, ג'ונסון?" היא שואלת, מתיישבת לידך ומניחה את ידה על רגלך מה שגורם לך מעט להסמיק.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 08:13 PM
    ichimaru gin
    את פותחת את סל הקניות ומוצאת שם שטר של 50$. את הולכת לכיוון השוק ברחובות הצרים המתנדנדים מגלי הים שמתחת לכפר. את מגיעה לשוק וריח הים מתחזק ויחד אליו מצטרפים "ניחוחות" של דגים. את מסתובבת בשוק וקונה את המצרכים בשביל אימך וכשאת מגיעה לאחד מדוכני ירקות הים. "מה תרצי, ג'יין?" שואל המוכר. את מרימה את עינייך מהמלפפונים המתפתלים לראות מי זה ואיך הוא מכיר את שמך ואז את רואה לפנייך נער כבן גילך, חייכן בעל עיניים קורנות והשמש גורמת לאורו הג'ינג'י לזהור. זה היה ידיד שלך מהמזח שבאזור המגורים שלך, ויל.
    "אז מה, ג'יין," הוא שואל בחיוך, "סיפרת לאמא שלך?"

"האמת שעוד לא כל כך יצא לי" אני אומרת ומשפילה מבט ,אבל אני אנסה להגיד לה כשיהיה לה מצב רוח טוב יותר. אבל עזוב את זה, מה שלומך ויל?"

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 08:13 PM
    MoonShiNe
    "זאת אני, אוליביה." אומרת נערה בגובה ממוצע בעלת שיער חום קלוע בצמה ארוכה שמונחת על כתפה השמאלית ועינים ירוקות. היא לבשה חולצה ירוקה ומכנסי שלושת רבעי בצבע בז'.
    "מה שלומך, ג'ונסון?" היא שואלת, מתיישבת לידך ומניחה את ידה על רגלך מה שגורם לך מעט להסמיק.
    " ב...בסדר " אני אומר בקול חלש ומתבייש.
    " מה איתך ? " אומר לה
    בברכה, דודי

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 06:54 PM
    yossi
    אתה רואה שלידך עומד אדם מבוגר בגובה בינוני לבוש בג'ינס קצר וגופיה מוכתמת שמתחתיה מציצה כרסו. השמש נוצצת בזיעה שעל קרחתו ומאירה בזוהר קל את זיפי פניו. זה היה קורט, בעל המסבאה שבאזור הזה של הכפר, מקום העבודה שלך עד להיום מאז מות אמך.
    "אדוארד, אני יודע שהתפטרת." הוא אמר, "אבל לדעתי אתה צריך לשקול את המעשה הזה."
    אני משפיל את פניי ואומר, ''התפטרתי בגלל שאימי נפטרה ובגלל מות אבי בידיי פיראטים ארורים.'' אומר ואז אביט בחזרה אליו, ''אתה באמת רוצה עובד כמוני? לא מרוכז, דיכאוני? חוץ מזה..אני מעדיף למלא אחר המשאלה של אבי ולצאת לים, לחיפוש המגילות.'' אוסיף.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    ichimaru gin
    "אני בסדר." הוא עונה בחיוך. "אז מה את צריכה?"
    "שלושה מלפפוני ים." את עונה. ויל מוציא שקית מתחת לדוכן, בוחר לך שלושה מלפפונים יפים, אורז אותם, מקבל ממך את התשלום ומושיט לך את השקית.
    "תקשיבי, ג'יין," הוא אומר וחובש לראשו קסקט מרופט, "חשבתי, אולי את צריכה עזרה עם ההכנות ליציאה, מה את אומרת?"

MoonShiNe
    "אני בסדר." היא עונה בחיוך. "תגיד, מה ששמעתי נכון? אתה יוצא לשיט, מחר?"

yossi
    "אדורארד, אתה?! עובד לא מרוכז?! אתה הברמן הכי טוב שהיה אצלי בשנים האחרונות. ואני יודע שקשה לך עם המוות של אמא שלך אבל זה היה מזמן ואם אני לא טועה, אתה עובד אצלי מאז שהיא נפטרה." הוא אומר, "תקשיב לקורט הזקן, עזוב את החלומות השטותיים של ארץ אבודה ותחזור לעבודה, למה שבטוח."
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 08:56 PM
    yossi
    "אדורארד, אתה?! עובד לא מרוכז?! אתה הברמן הכי טוב שהיה אצלי בשנים האחרונות. ואני יודע שקשה לך עם המוות של אמא שלך אבל זה היה מזמן ואם אני לא טועה, אתה עובד אצלי מאז שהיא נפטרה." הוא אומר, "תקשיב לקורט הזקן, עזוב את החלומות השטותיים של ארץ אבודה ותחזור לעבודה, למה שבטוח."
    ''מצטער קורט, אבל לא.. אני יוצא למסע הזה, ואני בטוח שהארץ האבודה קיימת.'' אומר ואטפח על שכמו, ''אל תדאג, אני בטוח שתמצא מחליף טוב שיימלא את תפקידי.'' אוסיף ואחייך.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 08:56 PM
    MoonShiNe
    "אני בסדר." היא עונה בחיוך. "תגיד, מה ששמעתי נכון? אתה יוצא לשיט, מחר?"
    " כן, כניראה שהיום זה היום האחרון שאראה אותך.... " אני אומר ומשפיל את מבטי
    בברכה, דודי

11. משתמש מנוסה
    yossi
    "טוב, איך שתרצה." אומר קורט, "אבל, לאות סיום של תקופה ארוכה אני רוצה להזמין אותך לאיזו ארוחת צהריים טובה במסבאה היקרה שלנו, כלב הים הזקן. מה אתה אומר?"

MoonShiNe
    "יום אחרון?! ולא חשבת אפילו לספר לי?" היא תוקפת אותך ואתה שומע בקולה כעס שמרתיע אותך.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 09:28 PM
    yossi
    "טוב, איך שתרצה." אומר קורט, "אבל, לאות סיום של תקופה ארוכה אני רוצה להזמין אותך לאיזו ארוחת צהריים טובה במסבאה היקרה שלנו, כלב הים הזקן. מה אתה אומר?"
    ''אשמח לאכול איתך ארוחת צהריים קורט, העונג כולו שלי.'' אומר בחיוך ואלך איתו למסבאה שלו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 09:28 PM
    MoonShiNe
    "יום אחרון?! ולא חשבת אפילו לספר לי?" היא תוקפת אותך ואתה שומע בקולה כעס שמרתיע אותך.
    " מצתער " אומר לה ואשפיל את מבטי
    " לפחות יהיה לנו עוד יום אחד, אלה עם תיצתרפי אלי, זה יהיה המסע שלי ושלך ! " אומר לה בשימחה
    בברכה, דודי

14. משתמש מנוסה
    yossi
    אתם שניכם הולכים, מתנדנדים מהרחוב המתנדנד באפקט גלי הים ומגיעים אל המסבאה, נכנסים פנימה והמקום נראה אפלולי. אתם מתיישבים לאכול וקורט הולך למטבח להביא ממורדוך הטבח שתי קערות של נזיד שרימפי. כשקורט חוזר עם שתי הקערות הוא אומר: "אי אפשר לאכול נזיד שרימפי של מורדוך בלי כוס ג'ין." ומיד הוא ניגש אל ארון המשקאות ושולף בקבוק ג'ין שקוף מלא עד לחציו. הוא ממלא שתי כוסיות ואומר: "קדימה, אדוארד, תאכל. מורדוך לא ישמח אם לא תאכל..."

MoonShiNe
    "אתה בטוח שאני לא אפריע?" היא שואלת בחשדנות ומיד בלי לחכות לתשובה היא קופצת עליך ואומרת: "ידעתי שתגיד את זה! אני מתה עליך, גונסי!" ומנשקת אותך.
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by zuran@Dec 31 2009, 10:20 PM
    MoonShiNe
    "אתה בטוח שאני לא אפריע?" היא שואלת בחשדנות ומיד בלי לחכות לתשובה היא קופצת עליך ואומרת: "ידעתי שתגיד את זה! אני מתה עליך, גונסי!" ומנשקת אותך.
    אני מצחקק מעט ומביא לה חיבוק ואומר :
    " קדימה, רוצי מהר לארוז את כל הדברים שיש לך !, אנחנו יוצאים מחר ! "
    בברכה, דודי

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •