Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7
  1. משתמש מנוסה
    אז לסיקור השני שלי בחרתי במאנגה Code Breaker של שונן

ז'אנר: פעולה, על טבעי, חיי בית ספר
    יוצר: אקימינה קאמיג'יו
    מגזין: שונן שבועי
    יצא לאור: 9 ליוני 2008

עלילה:
    באמצע הנסיעה על האוטובוס הציבורי בדרכה הביתה, סאקורה סאקוראקוג'י מביטה מחוץ לחלון ורואה אנשים נשרפים בעודם חיים על ידי אש כחולה, ומעליהם נעבר בגילה עומד בלי אף שריטה. היא חוזרת לאתר המקרה למחרת ומגלה להתפעתה שאין שום זכר לתרחיש, לא גופות ולא כלום, רק מה שנראה כמו שאריות של מדורה. להפתעתה היא פוגשת בכיתתה תלמיד חדש שנראה בדיוק כמו הנער שראתה עם כפפה שחורה ומסתורית על ידו השמאלית.

דמויות:

סאקורה סאקוראקוג'י: סאקורה נחשבת כילדה תמימה ועדינה שלא יכולה לשמור על עצמה ולכן זקוקה לגברים שיגנו עליה, אבל בעצם היא אלופה באומנויות לחימה והיא מסרבת לכל גבר שמזמין אותה לצאת איתו. סאקורה פוגשת בנער המסתורי אוגמי ומגלה שהוא שייך לארגון סודי של הממשלה שתפקידו לעצור פושעים בכל דרך אפשרית, גם אם זה אומר להרוג אותם. סאקורה מנסה לעצור את אוגמי מלהרוג פושעים ומנסה לשנות אותו ואת שאר חבריו לארגון.

ריי אוגמי(מספר 6): ריי הוא הילד המסתורי שסאקורה ראתה בפארק, והוא הילד החדש שעבר לבית ספרה. ריי הוא חלק מארגון סודי של הממשלה שפותר בעיות של פשע בכל דרך אפשרית. לריי יש כוח מיוחד(כמו כל חבר בארגון) והוא מסוגל להפיק להבה כחולה מידו ולשרוף בעזרתה כל דבר וכל מי שירצה. ריי מסתתר מאחורי תדמית של ילד חדש וחביב לכולם, למורת רוחה של סאקורה שחושבת שהוא דו פרצופי. ריי שונא פושעים ומבחינתו להרוג אותם זו הדרך המהירה והיעילה ביותר.

מאסומי הייקה(מספר 2): מאסומי הוא גם בכיתתה של סאקורה והוא מזכיר מועצת התלמידים. מאסומי הוא גם חלק מהארגון הסודי של הממשלה. הוא בחור אלגנטי ושקט, שמעריץ יופי וסדר. הוא שולט באור והוא משתמש בשוט שעשוי מאור כדי לחסל את יריבו.

יוקי טנפוין(מספר 3): יוקי הוא בצורה נורא מפתיעה גם חלק מהארגון הסודי. הוא מתנהג כמו ילד קטן רוב הזמן וכשפוגשים אותו לראשונה בסדרה הוא שכח איפה הוא גר והוא לא אכל שלושה ימים. יוקי שולט בקול, הוא יכול להפיק גלי קול חזקים שיעיפו את יריבו והוא גם מסוגל לנוע במהירות הקול. למרות שהוא מתנהג כמו ילד קטן יוקי הוא לוחם חזק ואימתני.

טוקי פוג'יווארה(מספר 4): טוקי הוא גם חלק מהארגון הסודי, והוא רואה את עצמו כיריבו של אוגמי. טוקי שולט במתכות והוא מסוגל להעיף מתכות באוויר, לשנות את צורתן ואף להוציא את הברזל מהדם של יריבו. למרות שהוא בגילם של סאקורה וריי הוא תמיד מנסה להראות יותר מבוגר ואחראי, בין אם זה כשהו מעשן או כשהוא מנסה לקחת את כל האחריות על עצמו.

סיכום שלי: המאנגה הזאת היא באמת מוצלחת ומעניינת, נורא כיף לקרוא אותה ויש בה הרבה חלקים שמושכים את הקורא לעקוב אחריה בציפייה. ואני באמת מחכה כל שבוע לפרק חדש שיצא. אם אתם אוהבים מאנגות יותר מסתוריות אבל שכוללות דברים על טבעיים וכוחות על אנושיים אז אני באמת ממליץ על המאנגה הזאת.

הדמויות בסדרה, מימין לשמאל:
    יוקי, ריי, טוקי, סאקורה, מאסומי

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    סיקור מעולה.
    לדעתי זה מבלבל ששם הדמות ביחד עם הסיכום עליה
    ההצעה שלי היא שתגדיל את הפונט שלה או שתצבע אותה בצבע אחר או משהו
    סך הכל סיקור סבבה
    10|10
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה על הביקורת
    ערכתי בהתאמה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. suicide,the real pain!!!
    שם: פרטי לא?
    סיקור מצויין שמסביר את העלילה,רק אם תוסיף תמונות זה יהיה נחמד D:
    עריכה:גם זה סוג של תמונה זה יותר טוב D:
    לא לבעלי לב חלש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
    suicide,the real pain

5. משתמש מנוסה
    תודה רבה,
    הוספה תמונה

6. ~TyLeR~
    Guest
    ואאהה נראה משגע&#33;&#33;&#33;

אני אקרא את זה ביום חמישי הזה כשאחזור מהצבא מיאו D:

מנגה מדהימה&#33;&#33;&#33; D:

• משתמש מנוסה
    אחלה סיקור, ונראה שזאת באמת מנגה טובה.
    קבל ח&#39;&#39;ח.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •