למה אתם לא מתקדמים מערכת, אי אפשר לפתוח פה סיקור נורמלי בלי שכל הקודים יתבלבו וגם המערכת הזאת דפוקה רצח
למה אתם לא מתקדמים מערכת, אי אפשר לפתוח פה סיקור נורמלי בלי שכל הקודים יתבלבו וגם המערכת הזאת דפוקה רצח
תתקדמו מערכת גאד דאמיט.
כמו של אייאל או פוקימון אורג' והשאר
המערכת פה מצוינת
לדעתי לא זקוק לשיפורים
חוץ מתיקון קודים
תכלס לי זה עובד
סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
אחרי 5 סיפורים מצליחים :
לכודים בזמן
אסון הזמן
עולם אחר
החולם
אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש
ועכשיו !
בפורום ספרות !
"פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!
פרשי התקווה !
http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134
המערכה החדשה באמת די נוחה כשמתרגלים-אבל היא ריקנית ומגעילה.
ודבר יפה, אנחנו לא משרתים שלך שתתייחס אלינו ככה-יש המון פורומים שלא מתקדמים מערכת רק בגלל אי נוחותה, ואני מסכים איתם. רק מעטים התקדמו.
שי|DeathShiNe|כיתה ט'|14.5|והמשתמש הכי אהוב בפורום (8
קרדיט לניר
---------------------
בשביל להתקדם צריך כסף,המערכת פה דיי נורמלית ואני לא חושב שצריך לקדם אותה פה...
בעל הפורום הוא לא מיליונר,אם כל כך רע לך פה תגיד במה רע לך ואולי נעזור לך במשהו...
לא שרע לי, אבל המערכת הזאת מציקה...אני רגיל למערכות שיותר מתקדמות מזאת.
אני לא יכול לפתוח פה סיקור נורמלי...כל הקודים מתבלבלים...לי ואני צריך ללכת לפורום אחר כדי לצטט תגובה של מישהו ולהדביק אותה פה בפורום.
וזאת לא בעייה לגייס כסף,אפשר ללחוץ על פרסומות למעלה ועל כל קליק הבעלים מקבל כסף.
דבר ראשון תרגיע
דבר שני, זאת המערכת ויש לה מלא שיפורים לא כמו ה3.1.1 שיש בפורומים אחרים
וכמו שאלכס אמר מערכת 3.1.1 עולה הרבה כסף, למרות שלהתקין את העורך טקסט החדש לא יזיק.
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
זה לא קטע של מליונר או לא מליונר , לדעתי מערכת יותר מתקדמת מזאת זה מותרות ולא צריך את זה.Originally posted by Jusuf@Dec 31 2009, 06:43 PM
לא שרע לי, אבל המערכת הזאת מציקה...אני רגיל למערכות שיותר מתקדמות מזאת.
אני לא יכול לפתוח פה סיקור נורמלי...כל הקודים מתבלבלים...לי ואני צריך ללכת לפורום אחר כדי לצטט תגובה של מישהו ולהדביק אותה פה בפורום.
וזאת לא בעייה לגייס כסף,אפשר ללחוץ על פרסומות למעלה ועל כל קליק הבעלים מקבל כסף.
נעול.
(ואין טעם לבקש לפתוח כי זה לא נושא שנתון לדיון)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)