אני עכשיו בליגה המאמנת האחרונה ויש לה גארצ'אמפ (ההתפתחות של ההתפתחות שגיבל)
ואני לא מצליח לנצח אותו איזה מתקפות טובות עליו?
קודם כל, קרח.
פוקימון קרח יכול לגמור אותו במכה, גג שתיים.
אני ממליץ לך לקחת פוקימון מים אם יש לך וללמד אותו קרן קרח ומולו אתה מסודר.
אם הפוקימון מים שלך איטי יותר מגרצ'ומפ ולא שורד מתקפה תתן לו quick claw וככה הוא אולי יתקוף ראשון. אתה יכול גם לתת לו focus sash וככה הוא ישרוד עם נקודת חיים אחת.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
----------------------------
קרדיט לרומה על החתימה! D =D =D=
קרדיט לגיל! יחי א.נ.מ.ס.!
מתקפות קרח יעזרו כי הוא מסוג דרקון,מה השישיה שלך?
אני זוכר ששמתי לאיזה פוקימון שהיה לי בליזארד וניצחתי אותו במכה או שתיים אבל זה היה מזמן...
הוא לא שורד ואין לי את שני החפצייםOriginally posted by togeBEAM@Dec 31 2009, 06:16 PM
קודם כל, קרח.
פוקימון קרח יכול לגמור אותו במכה, גג שתיים.
אני ממליץ לך לקחת פוקימון מים אם יש לך וללמד אותו קרן קרח ומולו אתה מסודר.
אם הפוקימון מים שלך איטי יותר מגרצ'ומפ ולא שורד מתקפה תתן לו quick claw וככה הוא אולי יתקוף ראשון. אתה יכול גם לתת לו focus sash וככה הוא ישרוד עם נקודת חיים אחת.
איזה פוקימון מים יש לך?
את החפץ הראשון אתה משיג בעיר ג'ובילייף אני לא בטוח איפה, תדבר עם משהו ואת החפץ השני אתה משיג בחנות הימורים בעיר ויילסטון ואתה צריך לקנות נקודות או לזכות בהן ואז תוכל לקנות את החפץ. תוכל לקנות שמה גם קרן קרח אבל זה תלוי בתקציב שלך.
ומה השישיה שלך? אולי עוד משהו יכול ללמוד קרן קרח.
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>בברכה, מתן</span></span>
מה השישה שלך? אולי עוד משהו יכול ללמוד.
ואין פלא שהוא לא שורד. הוא חלש לרעידת אדמה.
תנסה להשיג את החפצים שאמרתי.
לא אמרת שהפסדת לו?Originally posted by amit132@Dec 31 2009, 06:45 PM
איך אני ישיג אני באמצה הליגה
ומה השישה שלך?
היה לי גם מקרה כזה.
כשהייתי עם אמפוליון וידעתי שהוא יתקוף רעידת אדמה החלפתי לגירטינה ששורד רעידת אדמה.
ואז החלפתי לאמפוליון כי ידעתי שהוא יעשה dragon rush שיחסל (אולי) את גירטינה.
עשיתי ככה עד שנמרו לו שתי המתקפות האלה ואז קרעתי אותו עם צפורן דרקון של גירטינה.
זה קצת מסובך אבל אפשר לנסות.
ותזכור שיש לך את גירטינה ואם קורה משהו לאמפוליון תוציא אותו ותתקוף בציפורן דרקון, זה גם חזק עליו.
ממה שאני זוכר גירטינה שרד 2-3 רעידות אדמה ואמפוליון שורד בערך אותו דבר את מתקפת הדרקון הזאת.
אם זה לא מצליח לך אז תפסיד ואז תשיג את מה שאמרתי ותאמן אותם קצת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)