קודם כל:
הסיפור התחיל בתור בדיחה שלי ושל ארווין, בסוף מימשתי אותו. כל מי שרוצה פרטים לגבי "פרק 0" שידבר איתי במסן או בפרטי.
הקדמה:
2012, תצחקו או לא אך באמת זה נהיה שנה בה התחיל "סוף העולם". יום אחד, באותה שנה, קם לו בחור בשם ג'יימס. ג'יימס היה בחור בעל גוף חסון, נבון, היה לא עיניים כחולות בוהקות ושיער שחור ארוך. אם הייתם חיים באותה תקופה לא הייתם מצפים... מצפיםשהוא יהיה האיש שיביא פחד ויאוש לעולם. לא ידוע למה, אך ג'יימס השיג כוחות עצומים, ולבד השמיד מדינות, כבש שטחים והרג מיליוני אנשים-זה סוף העולם האמיתי. אחרי הרבה שנים בשלטונו של ג'יימס יום אחד קם לו בחור זקן, אלכס שמו, אלכס סיפר שקיבל הארה בה סופר לו על מושיע-המושיע יהיה עוצמתי וחכם, מוכשר ביותר, הוא יחזיק בנשק החזק בעולם אך איתו יביא רק שלום, באותם ימים איש לא האמין לו. מאה שנות סבל נוספות עברו, ג'יימס עדיין נשאר חזר ועוצמתי, לאנשים נשאר רק דבר אחד לעשות... להאמין, להאמין שהמושיע שאלכס דיבר עליו אז באמת יגיע, וכעת כל העולם מחכה לו! לגיבור אשר שנלחם בנשק השלום!
מילים שלי...
כפי שניתן להבין, הסיפור יעקוב אחרי המושיע, אשר יגמור את שנות הסבל. בסיפור שלי דמויות ראשיות יקראו על שמות חברי D: