סיפור מזעזע
לאון בן ה-7 נרצח ב-1.1.2010 על ידי שניי אחים פודפילים.
גופתו נמצאה בדירה של השניים, מתחת למיטה.
ההורים זועקים "החיוך שלו זעק לשמיים. " בהלוויה - האבא הספיק לומר קדיש ופרץ בבכי - האב בוכה בכל רגע שניתן.
לאון למד בבית הספר "אופק." המנהלת והמורה שלו באו להלוויה. "אני זוכרת איזה עוגה ההורים שלך הכינו ליום הולדתך..." אמרה המורה בהלוויה.
פרס ובינימין נתניהו התייחסו לנושא - "אני מבקש להביע זעזוע על רצח הילד והפעוטה", אמר נתניהו בפתח ישיבת הממשלה. "אנחנו נקים היום צוות שרים בראשות שר המשפטים יעקב נאמן בהשתתפות השר לביטחון הפנים יצחק אהרונוביץ ושר הרווחה יצחק הרצוג ונבחן צעדים נוספים בנוסף לקיימים על מנת להבטיח את ביטחון הילדים מזוועות כאלה", אמר.גם נשיא המדינה שמעון פרס הצטרף לשורת המגנים את מעשי הרצח במהלך סוף השבוע. "כאזרח מדינת ישראל אני רוצה להביע זעזוע עמוק ממקרי הרצח הנוראיים של שני ילדים חפים מפשע – פרומה ולאון . אזרחי ישראל קמו היום לבוקר של חדשות קשות ואיננו יכולים להשלים עם האירועים האלו. הפעם כל העם צריך להתגייס איש איש - חובה על כולנו יחד להיות מזועזעים ולהפיק את הלקחים הנדרשים כדי שילדינו ירגישו ויגדלו בסביבה בטוחה".
---
האירוע קשה לתאור... אבל לי .. זה קשה עוד יותר. סבא וסבתא שלי גרים בבני הע"ש - אני נוסעת לשם כמעט כל יום שבת או שישי. יש לי שם דוד, דודה - שניי בניי דודים. לקטן קוראים מיכה, מיכאל. אני יוצאת לטייל איתו, או לייתר דיוק - יצאתי לטייל איתו וראיתי את הילד הזה מתנדנד על נדנדה, צוחק ונהנה עם חברים שלו. עכשיו, אני צריכה לקלוט שהילד שראיתי על הנדנדה ההיא מת, בקבר.
ושסבא וסבתא שלי גרו ליד רוצחים. אתם לא מבינים....