הקרב על החומוס: באבו גוש שברה היום את שיא גינס, שנקבע רק לפני חודשיים בלבנון, והגישו את מנת החומוס הגדולה בעולם. כמעט כל התושבים בכפר נרתמו למשימה להכין 4 טונות חומוס - וזה הצליח. מנהל המסעדה: "נראה ללבנונים למי יש יותר גדול".
יש לנו שיא גינס ישראלי חדש: מומחי החומוס הגדולים באבו גוש התכנסו היום למשימה אחת: שבירת שיא גינס בהכנת צלחת החומוס הגדולה בעולם - והצליחו בגדול.
אלפי אנשים, בהם תושבי אבו-גוש ומבקרים מרחבי הארץ הגיעו לכפר כדי להשתתף בחגיגה. הם שרו ורקדו ומזג האוויר האביבי הוסיף למצב הרוח. השדרן זוהיר בהלול הנחה את הטקס ופליטת כוכב נולד, מרים טוקאן שרה והרימה את המורל של הקהל הנרגש גם כך. אבל כוכב האירוע היה ג'אוודאת איברהים ממסעדת "אבו גוש" שהרים את הכפפה וגרם להכל לקרות. "אבו גוש על המפה", אמרו שם.
קרדיט לMako.