Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 105
  1. משתמש מנוסה
    <div align="Center">עליית הכוכב הסגול</div>

פרקים
    הקדמה:
    רעש מילא את היער כשהם עברו שם. חבורה של ארבעה אנשים, שיצאו להשמיד אותם. המישה מסוכנת, אבל הם לא יכולים להרשות לעצמם לוותר. הם התפצלו לקבוצות של שני אנשים. אחת הקבוצות ירדה במורד הנהר, והשניה התחילה לטפס על ההרים. בנתיים על ראש אחד ההרים, עמד אדם המכוסה בברדס כחול, עם מספר כוכבים סגולים עליו, ולא יכלו לראות תו אחד מפניו או מגופו. הוא עמד שם, לכוד בתוך הברדס, ושלף את קשתו, מתכונן לקרב על החיים שלו.
    שני האנשים הנמוכים שרצו במורד הנהר הגיעו למפל, לא נראה שם חי נוסף להם. שניהם היו לבושים במכנסי עור קשיחים ושחורים וחולצות חומות קשיחות וארוכות שמכסות את כל ידיים, עם כובע המסתיר את הפנים. לגבוה מבניהם הייתה חרב ענקית על הגב, והנמוך לא החזיק נשק. למרות כל הציוד הקשיח הזה, האדם הגבוה מבין השניים זז בקלילות וקפץ על כמה סלעים שהיו ממוקמים בתוך המפל. כשהגיע לאמצע המפל הביט לתחתית שלו וקרא "אין סיכוי שהוא יקפוץ מכזה גובה. הוא חייב להיות בהר. צריך לעלות לשם ומהר&#33;" אבל קולו בקושי נשמע, ורק כשחזר את הדרך חזרה ליד חברו ואמר לו זאת בשנית, שניהם יצאו לדרך, לחוצים ממה שעלול לקרות לחברים שלהם.
    באותו הזמן, שני החברים שלהם הגיעו לשביל ישר העולה עד ראש ההר, ובמרחק של כמה מטרים ראו את האדם החבוי בגלימה. הוא אמר "אורי ואיתי, לא יכולתם לתת לחברים שלכם לבוא הנה? הם לפחות היו אתגר בשבילי" וסרק את גופם בלי שניתן היה לשים לב. שניהם היו לבושים באותם בגדים של החברים שלהם. לאחד מהם היית חנית על הגב, והוא מיהר לשלוף אותה ולעמוד מוכן לקרב. השני, גדול מימדים, החזיק שתי קאטנות, אחת בכל יד, וצעק תוך כדי הסתערות קדימה.
    האדם הגלימה הרים במהירות את הקשת שלו ואמר "שני חצים. שני חצים יהרגו אתכם. אני לא אזדקק ליותר משני חצים" וירה שני חצים, שעפו לכיוון אורי ואיתי במהירות גבוהה, מכוונים לליבם. במהירות אורי חתך את החץ שעף לכיוונו עם אחת הקאטנות, ועם השניה הסיט את החלק החד הצידה. איתי ריסק את החץ לריצפה עם החנית שלו במכה מסובבת. שניהם הביטו מרוצים אחד בשני, כשלפתע החצים התפוצצו, כשהם במרחק של כמה סנטימטרים מאורי ואיתי.
    כששני ההרפאתקנים הנוספים הגיעו להר, נשמע הפיצוץ. הקטן מבניהם סינן "ניב, איחרנו. הוא תפס אותם" וצעד בפחד צעד אחורה. ניב אמר "אל תדאג שון, הם לא מתו. יש לנו עוד זמן" כשרעש נשמע מכיוון העצים שמשמאלם. מתוך העצים יצא אדם בברדס כחול עם מס&#39; כוכבים סגולים, עם חרב שלופה בידו ואמר "נראה שרומה עומד להשתעמם. אני מניח שהפיצוץ הרג את החברים שלכם, אבל לכם לא יהיה מזל לזכות למוות מהיר כזה" ורץ לכיוונם עם החרב שלופה, כששניהם רחוקים מלשלוף נשק. זיעה כיסתה את פניו של שון, הוא היה בטוח שזה הסוף, שהוא עומד למות, כשהאדם בברדס הרים את חרבו, ועמד לחתוך אותו לשניים. שתי שניות אחרי זה, דם כיסה את כל המקום.
    פרק 1- פיצוץ סגול
    פרק 2- קריאה מן העבר&#33; חלק א&#39;
    פרק מס&#39; 3- הלוחם בעל הפיגיון
    סאגת קרב הטירות הגדול
    פרקים 4 ו5- קריאה&#33; שמונת האומנים מפזרי העלתה הסגולה
    פרק 6- עבר חסר
    פרק 7- היום שלפני הסוף
    פרק 8- ריצה אל הסוף&#33; השמש העולה מביאת החורבן
    פרק 9-אורות אחרונים של חיים
    פרקים 10 ו11- קריאה מן העבר&#33; חלק ב&#39; ואורות אחרונים מאירי הכישלון
    פרק 12- הגיע העת לנקום
    פרק 13- חברות שוקעת&#33; התגשמות הנבואה האחרונה
    ספיישל מג הפרא&#33;
    פרק א&#39;- מג פרא חדש נולד
    פרק ב&#39;- אחד על אחד&#33; מג הפרא מתפרץ ביערות האדומים

מדריך דמויות
    יתווסף ברגע שקורא יתנדב לכתוב אותו

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אני זה זה עם החרב או הקשת??
    וסיפור מעולה נהנתי לקרוא אותו תמשיך כך=]
    נ.ב. שלא תחשוב שאני סתם אחד אני קורא מלא אז יש מוסג בדברים האלה=]

3. משתמש מנוסה
    מתוך העצים יצא אדם בברדס כחול עם מס&#39; כוכבים סגולים, עם חרב שלופה בידו ואמר "נראה שרומה עומד להשתעמם...
    זה אומר שהאיש ההוא דיבר על רומה, שעמד על ההר.
    אתה הוא זה עם הקשת.
    תודה על התגובה, אני כבר עובד על פרק 1

4. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    עשית אותי קטן ופחדן כזה שזה לא ממש מתאים לי
    אבל בגלל שזה לפי מה שאתה חושב אז בסדר
    בכל מקרה זה נראה סיפור נחמד ומותח מאוד
    אני אחכה להמשך ואראה איך זה מתפתח

5. משתמש מנוסה
    שון אל תדאג, זה רק ההתחלה ולא ראו את האופי של הדמויות, חוץ מהאופי של גיא ומהאופי של ניב קצת מאוד. ותודה על התגובה

6. the bitch is back
    נישמע נחמד~ (:
    מחכה להמשך ^^
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    איזה סיפור נדיר הבאת &#33;
    קאטאנות זה סבבה, ואהבתי את "גדול מימדים" >_<
    Hello, I'm Yellow !

8. משתמש מנוסה
    תודה רבה לשניכם.
    פרק 1 יפורסם מחר, ואין בו דמויות חדשות, לכל מי שמצפה שהדמות שלו תופיע

9. with great power comes great responsibility
    הגזמת עם התיאורים,אני לא מבין בזה אבל מהנקודת מבט שלי הייתי מוריד קצת תיאורים כי משעמם לקרוא את הסיפור..

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    תודה על התגובה.
    יש הרבה תיאורים כי אני צריך לתאר את כל הדמויות או שלא יהיה לך מושג איך הן נראות ומה הן עושות במהשך הסיפור. כל הרעיון זה שבפעם הראשונה שפוגשים דמות צריך לתאר אותה תיאור יסודי ומפורט, ועכשיו יהיו הרבה פחות תיאורים

11. משתמש מנוסה
    פרק 1- פיצוץ סגול

אבנים רבות נפלו מההר בעיקבות הפיצוצים, ומפולת שלמה איימה להיווצר. רומה צחק וצעק "הם גמורים. ידעתי שלאפסים כמוהם אין סיכוי מולי." ושמע לפתע צליל "אתה באמת חושב שתהרוג אותנו עם שני חצים?" העשן התפזר, ואורי עמד שם שלם, את איתי לא ראו. אורי צעק "עכשיו אתה גמור. זיידל, מתקפת פתע&#33;" ורומה הביט בו מופתע, אבל זה היה מאוחר מדי, איתי כבר היה מאחוריו עם החנית מוכנה לדקור את רומה מאחור, לשבור חוליה או שתיים של הגב שלו. החנית נכנסה עמוק לתוך הגלימה הגדולה ויצאה מהצד השני, אבל לא נראה טיפה אחת קטנה של דם, ורומה נראה כאילו הוא לא נפגע.
    מתחתית ההר נשמעה צעקה. ציפור, חתוכה לשלושה חלקים, נפלה על הריצפה. הדם שלה כיסה את כל האיזור. ניב ושון עמדו ליד הגופה שלה, וליד האדם בברדס. הוא אמר "מזל שהציפור הזאת עברה כאן. שכחתי לספר לכם. קוראים לי גיא, ואני עומד להרוג אתכם עכשיו&#33;" הוא הרים את חרבו והוריד אותה במהירות, אבל שון כבר שלף את חרבו, וחסם את החרב של גיא במהירות. גיא התחיל לתת מכות מהצדדים בלי סוף, ושון חסם עם החלק הכהה של הלהב פעם אחר פעם. ניב עמד בצד וצפה, ראה איך זה מתקדם וחשב. שון הזיז בקלילות את המכה הישירה של גיא הצידה, ואז חתך לו את היד. היד נפלה על הריצפה, אבל לא ירד דם, וגיא פשוט צחק שם, ונעלם.
    הגלימה עפה מעל רומה, השאירה אותו לבוש בברדס המתאים למידותיו. לידו הייתה החנית של איתי, חץ תקוע בה. רומה קפץ במהירות כשהחץ התפוצץ, ושבר לחתיכות קטנות את החנית. אורי אמר בלחש "לעזאזל. אולי איתי במצב טוב, אבל אין לו נשק, ואני לא יכול לנצח אויב שתוקף ממרחק לבד. מה אני עושה?" והביט לרומה בעיניים. רומה אמר "אתה חושב שאתה חזק, אבל, אין לך סיכוי" וירה עוד שלוש חצים לכיוון אורי.
    אורי העיף שניים מהם בקלות, אבל השלישי התפוצץ חול הבטן שלו, מעיף אותו לאחור לתוך אבן. האבן התנפצה לרסיסים, ואורי קם ממנה, מלא בחתכים בכל הגוף. הוא אמר "אין לי סיכוי, אתה פשוט חזק מדי" בקול ציני ומלגלג ורץ במהירות קדימה, עם חרב אחת בכל יד רומה ירה במהירות חצים ואורי העיף את כולם הצידה, מגיע ליד רומה וחותך אותו ביד. רומה בעט באורי לאחור, ואז תוך כדי קפיצה גדולה אחורה שלף חץ סגול וגדול במיוחד. הוא אמר "אני לא יכול לבטוח הגיא שיהרוג את ניב ושון, אז אני אפוצץ אתכם ואצור מפולת שתחסל את שניהם." הוא טען את הקשת וירה את החץ על הדרך, ואז רץ במהירות קפץ מראש ההר. אורי ואיתי לא יכלו לראות לאיפה הוא קפץ. איתי רץ במהירות לכיוון הקצה של ההר, וכשהוא עבר ליד החץ, החץ זהר באור סגול. אורי צעק לאיתי "תסתובב ותברח&#33; מהר&#33;" והסתובב בעצמו, אבל לא עברו שתי שניות לפני שפיצוץ ענק נוצר, יוצר מפולת עצומה.
    למטה ניב ושון חיכו מבולבלים, כשגיא קפץ עליהם שוב. שון חתך אותו בקלות, בפעם החמישית, ושוב לא ירד דם, והוא פשוט התאדה. לפתע הפיצוץ הגדול שאג, ושניהם הביטו על ראש ההר בבהלה. הם ראו מפולת ענק ואת כל ההר קורס לכיוונם, ובנתיים גיא תקף אותם שוב מאחורה, והפעם גם פגע במתקפת דקירה ישירה.
    כף היד של ניב היית מלאה בדם, אבל לו זה לא הפריעה. הוא תפס את החרב ומשך ותה מהיד של גיא, ואז חתך אותו לשניים. החרב התאדתה בידיים שלו ביחד עם גיא. שון צעק "חייבים לברוח מפה&#33; המפולת עוד תלכוד אותנו&#33;" ושניהם התחילו לרוץ. הם ראו מרחוק את הגשר שמחבר בין שני צדדים של צוק, ובצד השני את העיר. הם ידעו שהם עובדים להינצל. הם התחילו לרוץ על הגשר במהירות, וכשהגיעו לקצה שלו האבנים פגעו בו והרסו אותו. ברגע האחרון ניב קפץ לצד השני ושון תפס בבגשר בחוזקה. האבנים לא התקרבו לשון, שהתחיל לטפס למעלה. במרחק של כמה שלבים מהיד של ניב, שון תפס בשלב, והשלב נשבר. הוא איבד שיווי משקל ונשען לאחור, מחזיק את עצמו רק עם יד אחת ושתי הרגליים, כשגם השלב של הרגליים נשבר. עם יד אחת מחזיקה בשלב אחד הוא התנופף באויר, בקושי מחזיק את עצמו במקום. הוא ניסה לתקוף בשלב אחר עם היד אבל לא הצליח. הוא ניסה לשלוח את הרגליים שלו לאחד שלבים וגם לא הצליח. הוא לא הצליח לעלות. השלב שבו הוא אחז התחיל להישבר, וניב צעק "הצילו&#33; תעזרו לנו&#33; חבר שלי מחזיק בגשר ההרוס ועוד מעט הוא יפול&#33; אני לא מסוגל להגיע אליו&#33;" אבל לא קיבל תשובה מין העיר. שקט, דממה, בצהריי היום, ושון בקושי מחזיק מעמד. ניב ניסה לשלוח את היד שלו פעם נוספת ולא הצליח להגיע לשון. שון תפס עם היד החופשיה את החרב והושיט אותצה למעלה. ניב אמר "אני לא אתן לך למות. אין טעם שתיתן לי את החרב שלך, גם אם אין לי נשק." ושון אמר בתגובה "אני לא מתכוון למות. תנסה למשוך אותי בעזרת החרב."
    ניב תפס את החרב בשתי ידיו ומשך את שון למעלה. הידיים שלו נכחתו והתמלאו בדם, לא יכלו לראות את הנזק שנגרם. הם רצו לעיר כדי לטפל בפצע של ניב, כשהם בטוחים שהחברים שלהם נהרגו במפולת.
    באותו זמן ביער, שני אנשים רצו במהירות. גיא ורומה רדפו אחריהם. גיא צעק "אני לא אפשל כמו רומה. החברים שלכם בטח מתו במפולת, ואולי אתם ברחתם, אבל אני אדאג לכך שתחוסלו באופן אישי. אף אחד לא יעצור את הכוכב הסגול&#33;"
    אחד משני הנרדפים חתך ענף גדול של עץ תוך כדי הריצה, ענף של עץ המאופיין בכך שענפיו הם נשק מצוין באופן טבעי. חברו תפס את הענף, ואז שניהם הסתובבו, מפתיעים את הרודפים שלהם, ומתכוננים לקרב הקשה ביותר שלהם עד אותו היום.
    באותו זמן בעיר חבשו את שתי הידיים של ניב, שאמר "שניהם מתו, אני לא מאמין. מה נעשה עכשיו?" ויצא מהבית. שון ישב שם ובכה, תוך כדי זה הוא אמר "למה אין שלום? למה אנשים חייבים להיפגע? למה חברים חייבים למות? הכוכב הסגול, ארורים תהיו&#33;"
    ניב יצא ועמד ליד התהום, בעוד אומר "אני מצטער שנתתי לכם למות. לא היינו צריכים להתפצל." כשפיצוץ גדול נראה מהצד השני של התהום, איפה שפעם היה ההר.

12. Trust me i'm the doctor
    שם: גיא
    איזה חזק אני מתאדה.

13. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    מגניב..
    חבל שאני לא מופיע שם.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

14. משתמש מנוסה
    שם: תל-אביב
    פרק ממש יפה
    הייתי במתח ענק כל הזמן
    מחכה להמשך

15. משתמש מנוסה
    סיפור יפה .
    תמשיך אותו : )
    בברכה, דודי
    מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).

עמוד 1 מתוך 7 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •