תאריך לידה:
17.08.75
מגורים:
תל-אביב
עיסוק:
שחקן, דוגמן
נחשף לראשונה:
בלהקת הבנים 4U
רזומה:
גיא אריאלי נולד וגדל ברמלה. כמו רבים מעמיתיו, כבר בצעירותו ידע שבמה היא עתידו.
את הקריירה שלו התחיל בצוותי הוואי ובידור בבתי המלון באילת. ב- 1998 השתתף כרקדן אלמוני בפסטיגל. כששב לתל אביב, לוהק ללהקת הבנים 4U. למרות העתיד הוורוד שניבאו לחברי הלהקה, היא לא זכתה להכרה והתפרקה במהרה. ב- 1999 ל- 2003 השתתף בסדרה "החבר'ה הטובים".
למרות כמה שנות בעולם הבידור, הפריצה הגדולה שלו הגיעה רק 2003, עם ליהוקו לטלנובלה "משחק החיים".
בהמשך הנחה את זאפ. טי. וי בערוץ הראשון, השתתף בפסטיגל נוסף, רק הפעם בתור גיא אריאלי ולא רקדן אלמוני, שיחק בסדרות טלוויזיה, ביניהן "כנפיים", "הפרקליטים", "פרנקו וספקטור" ועוד.
ב- 2006 השתתף בטלנובלה של מוזיקה 24 "ילדות רעות", ובעונה השנייה של "רוקדים עם כוכבים", בה רקד עם מאשה טרויאנסקי. השניים הגיעו למקום הראשון. באותה השנה השתתף בטלנובלה סלולרית של סלקום. בסוף 2009, אחרי תקופה של שקט, אריאלי חזר למסך הטלוויזיה עם טלנובלה "נשות הטייסים" ותפקיד מנחה הריאליטי "הרווק" - שתי התכניות משודרות בערוץ 10.
בין היתר, השתתף בהצגות חנוכה ומחזות זמר, ביניו "טרזן וג'יין", "הנסיכה והעדשה", הוביל קמפיין של רנגלר במשך כמה עונות, והשתתף בפרסומות, ביניהן מילקי לצד בר רפאלי, פלאפון, ברק 013 ועוד.
ב- 6 ביוני 2008 נישא לנעמה גבעתי, זוגתו בשנים האחרונות ואחותה של שרי גבעתי. ב- 28.12.2009 נולדה בתם הבכורה - ניר.
סלב ממליץ! :
"בשעות הפנאי שלי אני מאוד אוהב לנגן. יש לי מערכת תופים, קלידים וגיטרות שזו האהבה הכי גדולה שלי. אף פעם לא למדתי באופן מקצועי, הכל לבד או עם חבר שלי, גיא מזיד מהדורבנים, שנותן לי טיפים. זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם".