Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. Professional Design

בית הספר לציור ממוחשב

שיעור מס' 3 - צביעות מחדש

בעבר במשחקי הפוקימון היו ספרייטים ישנים מאוד ולא כל כך יפים , פעם התלהבנו מזה שהיינו קטנים אבל עכשיו שאנחנו רואים את הגרפיקה של המשחקים הישנים אנחנו נגעלים וסוגרים את התמונה או המשחק .
    כאשר נולדה אומנות הציור הממוחשב החליטו להפוך את הספרייטים המגעילים והמכוערים לספרייטים קצת יותר יפים וחשבו אפילו לשלב אותם במשחק ישן ולהחליף את הספרייטים כך הגרפיקה תהיה משופרת וישמחו לשחק במשחקים האלה , אבל מאוחר יותר גם בנו משחקים חדשים יותר והיום יש חידושים למשחקים הישנים . בכל מקרה , אני רוצה ללמד אותכם איך לצבוע ולהצליל מחדש ספרייטים ישנים , זה יעזור לכם בהמשך במיוחד בתחום הפייקים שבו אתם מציירים דמות , צובעים ומצלילים אותה כרצונכם .
    לפני קריאת המדריך , מי שלא קרא עדיין את המדריכים הקודמים לא יוכל לעשות את המדריך הזה, לשם כך כנסו לאשכול הרשמי של בית הספר וקראו את המדריכים שפורסמו בהודעה הראשונה בתחתיתה .

את הספרייטים אפשר למצוא באתר הזה :
    http://www.freewebs.com/pikapichu/Silver%20Sprites.PNG
    זאת דוגמא לספרייטים ישנים מהמשחקים הישנים , במקרה הזה הספרייטים נלקחו מהמשחק סילבר .
    אפשר למצוא ספרייטים יותר ישנים או אולי גם שונים פשוט כתבו בגוגל X Sprite כאשר X הוא שם המשחק הישן .
    הנה כמה דוגמאות לצביעות מחדש והסברים .
    פותחים את הצייר ובוחרים פוקימון לצביעה כאשר מול הפוקימון הישן שימו ספרייט חדש של אותו הפוקימון .

אתחיל מהספרייטים התחתונים , הפוקימון הוורוד ששמו צ'נסי (אם אני לא טועה) .
    מוציאים את הצבעים , שימו לב שלצ'נסי הישנה יש מספר מצומצם של צבעים
    ואילו לחדשה יש הרבה צבעים , חילקתי את הצבעים לפי חלקי הגוף וזהו הזכר קטן לשיעור הקודים .

עכשיו נשתמש בשיטת המחק או שיטת הדלי ונצבע את צ'נסי .

שימו לב שהספרייט נישאר מכוער , וזה מפני שההצללה מאוד לא טובה
    אין הצללה אחידה אלא הצבע העיקרי מופיע בכל הגוף והגוונים האחרים מופיעים בתור פיקסלים~פיקסלים
    שזהו דבר שמכער את הפוקימון ועכשיו נשתמש בעזרת העיפרון , הדלי , או כל חפץ אחר שיעזור לכם

ונתקן את הספרייט כדי שההצללה תהיה אחידה .

לא רק השלמתי את ההצללה אלא גם תיקנתי את קווי המתאר ועוד כמה חלקים בגוף שהיו צבועים ומצויירים לא טוב .

עכשיו נעבור לצביעה השנייה .

גם כאן מספר הצבעים של ג'ולטיאון הישן דל מאוד ואפילו יותר מצבעיה של צ'נסי .
    ברגע שאתם נתקלים בבעיה כלשהי בצביעה עברו למדריך השני של בית הספר הוא יעזור לכם .
    עם זאת אפשר גם להשתמש בעיפרון או בדלתי לתקלות טכניות בסיסיות .

נצבע לפי שיטת המחק או שיטת הדלי .

אני בטוח שניתקלתם בכמה בעיות , שימו לב כאן שהצבע של ג'ולטיאון הוא לא הצבע שיש בספרייט החדש , זה בגלל שהצבע הכהה הוא השולט כאן ולכן אנחנו צריכים לעשות תיקון
    שימו לב לתיקון שלי :

אצבע גם את קווי המתאר

ועכשיו מה שצריך זה תיקון של ההצללה , הנה תיקון הצללה יפה :

זהו , עד כאן להיום .
    -
    -
    -
    -
    שיעורי הבית לתלמידים שלי יהיו פשוטים - קחו ספרייט ישן וצבעו אותו מחדש .

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

ארואדקטיל,
    השמאלי זה הפוקימון שנצבע.
    סליחה אם הימני שזה הספרייט יצא קצת מעפן זה לא אני עיצבתי אותו ככה הצייר הרס אותו.
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. Professional Design
    צבעת אותו יפה מאוד אבל הבעיה שיש יותר מידי קווי מיתאר שחורים , תחזור על הפעולות האחרונות בצביעה בהם משנים את ההצללה גם של קווי המתאר (השחורים) .

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •