ארז אני מדווח עלייך לאביב :ם
כתוב בחוקים שחור על גבי לבן!
שמותר רק 3 סימנים!!
ואתה עשיתה מיליון אני מקווה שירחיקו אותך לאביב שנים!!
סעמק היום אני מתקשר לבצפר אומרים לי ההורים משביתים בהרצליה
אז אם אני רוצה לבוא אם לא לא..
סבבה פתאום אמא שלי באה אומרת לי שאני חייב ללכת לבצפר \=
אני יהיה היחיד שם נשבע לכםם..
עכשיו ללמוד עד 11 למי יש כוח =\
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
חיחיחי
תבריז עם חבר...
לך אליו או משו...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
החבר שאמור ללכת איתי גם בא (לא לא גמבה!@# זה כבר לא מצחיק יואו@$&!*)Originally posted by Omer הקטן@Dec 5 2007, 11:21 PM
חיחיחי
תבריז עם חבר...
לך אליו או משו...
כנראה ניהיה איזה כמה תלמידים X:
עריכה: עכשיו חזרתי לא היה בצפר בכלל ._.
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
סתם צוחקים מה אתה לוקח קשה ס:Originally posted by DragonFang@Dec 6 2007, 01:24 AM
ארז מה שאמרתי לך על אביב באמת העליב אותך או שאתה סתם שונא אותי?
חוץ מזה פעם הבאה הודעה בנוד למה זה ספאם פה ס:
חחח גם אצלי זה ככהטוב זה כבר לא נורא אתה בסוף לא לומד אמרת
וגם אמא שלי אותו דבר
מכריחה
נגיד לא קשור לשביתה היה שנה שעברה לילד מהכיתה שלי בר מצווה וחזרתי מאוחר
בבוקר הייתי עייפה כמו לא יודעת מה כי אמא שלי הכריחה אותי ללכת לבי"ס
פעם שעברה הלכתי מבר מצווה ב-11 כדי לישון \=
[סוגד]אביב[/סוגד]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)