אביב למה אתה קורה לו נוב!?
אתה יודע שזה נגד החוקים?
מתי קראתה אותם לאחרונה??
אביב למה אתה קורה לו נוב!?
אתה יודע שזה נגד החוקים?
מתי קראתה אותם לאחרונה??
מי כאן?
בברכה, ליאור!
מנהל פורום חתימות לשעבר!
ליאור אני פה
קרדיט לניצן על הזיוף
גמאני פה :]
הממוצע הודועת שלי רק הולך וגדל D:
סמל אישי חדששש :]
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
טוב אני זז לראות סמולוויל אני יהיה כאן עוד שעה :]
ביי לכם!
איזה סמל חמודOriginally posted by EreZ =]@Dec 5 2007, 11:16 AM
סמל אישי חדששש :]
אני עוד מעט שם סמל אבל אני לא בטוח אם כדאי לי או לא
יש לי סמל שהכנתי
קרדיט לניצן על הזיוף
היי גאארה
תזכיר לך שאתה חי
טוב אני עוד 20 דקות הולך
קרדיט לניצן על הזיוף
שים זה עדיף מכלום D:Originally posted by Spark@Dec 5 2007, 09:17 AM
איזה סמל חמוד
אני עוד מעט שם סמל אבל אני לא בטוח אם כדאי לי או לא
יש לי סמל שהכנתי
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
טוב אני רוצה אבל שתגידו לי מה אתם חושבים עליוOriginally posted by EreZ =]@Dec 5 2007, 11:21 AM
שים זה עדיף מכלום D:
קרדיט לניצן על הזיוף
חחחח מסכןןן
לא עבר את הקו זה היה כזה קרוב D:
[סוגד]אביב[/סוגד]
אביב/רותם(גאארה)
למה אני לא מצליח להעלות את הסמל האישי שלי מהמחשב?
עריכה:לא משנה העליתי את זה מimageshack
קרדיט לניצן על הזיוף
מה רשום שם? ס:Originally posted by Spark@Dec 5 2007, 09:28 AM
אביב/רותם(גאארה)
למה אני לא מצליח להעלות את הסמל האישי שלי מהמחשב?
עריכה:לא משנה העליתי את זה מimageshack
[סוגד]אביב[/סוגד]
תגידו..
מי פותח את הנו"ד הבא?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)