Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 79 מתוך 79

נושא: Yin World

1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Jan 31 2010, 02:13 PM
    יוסי אזולאי
    הילד אומר "אתה צוחק נכון?" ונראה כאילו מתאמץ כדי לא להתפקע מצחוק. הוא אומר "אתה לא באמת יודע להילחם נכון? לא יותר מהקצת ניסיון של ללכתך מכות בין חברים בכיתה, הא? טוב, כאן זה עובד אחרת לגמרי, ואם לומר אתת האמת, כמו שזה נראה בקרב אמיתי יהרגו אותך בשניה. קודם אתה צריך ללמוד צורות שונות לשימוש באנרגיה ואחרי זה לבנות צורת לחימה משלך."
    ''לעזאזאל, אז מה אתה רוצה שאני אעשה בחור המשעמם הזה?!'' אומר בכעס ואפנה אליו.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

2. משתמש מנוסה
    יוסי אזולאי
    "בנתיים הבאתי אותך הנה כדי שתאמין לי וכדי שנדבר. בקרוב תלך למ" לפתע הדלת נפתחת, באמצע המשפט של ניב. אתה לא מצליח לראות מי עומד שם בגלל אור אדיר שבוקע ממנה, אבל אתה שומע קול לחוץ "הם כאן! הם באו לתפוס אותן!" הילד שהביא אותך לחדר אומר "תישאר כאן. אנחנו יוצאים לעצור אותם, בנתיים אתה חייב להישאר כאן, אלה אם אתה רוצה למות, אז אני אעשה את זה עכשיו ואמנע מהין להשיג עוד כוח!" ומתקדם במהירות לעבר היציאה מהחדר.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Konoha Shinobi@Feb 1 2010, 05:32 PM
    ליעד בר לב
    אתה קם כשמיכל אומרת לך בכעס "ליעד שב עכשיו, אלה אם אתה רוצה שהעונש שלך ימשיך לגדול" ואז פונה לילד שנכנס ואומרת "תרד למקלט, ניב נמצא שם עם חדש. אני מניחה שהוא המטרה שלהם, אחרי שהם הבינו שאתם חזקים מדי"
    אומר לה "טוב בסדר למה את עצבנית"אחזור למקום שלי ואנסה להיתקשר לחברה שלי.

4. משתמש מנוסה
    <div align="Center">המשחק ננעל בגלל שכמות הרשומים ירדה מתחת לשלושה רשומים</div>

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •