Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. מנכ"ל לשעבר.
    <div align="Center">
    שלום לכל גולשי הפורומים.
    ההנהלה שמה לב לכך שבפורומים מתחילים להתפחת הפעיליות. כלומר הוא מתייבש.
    לכן, ההנהלה החליטה לפתוח בסדרה של אתגרים ופעיליות שונות ומגוונות בפורומים השונים.

רשימת האתגרים תרשם בהמשך.
    האתגרים יכללו פרסים מאוד משמעותיים, יתכן שאפילו ווינר לחודש או יותר. פרסים כגון תוכנות או עזרים בלעדיים ונדירים בהתאם לנושא האתגר.

אנו מבקשים ממכם, לעזור לנו ולהתחיל לפעול או להשקיע, ולשתף פעולה, להגיב ולהשתתף באתגרים/ הפעיליות השונות כי זכרו- אתם אלו שתרוויחו מזה.
    ~יתכנו העלאת מנהלים חדשים עקב ההשקעה של המשתמש אם ההנהלה תראה בכך לנכון~

בברכה.
    ההנהלה.
    </div>

2. משתמש מנוסה
    שם: שגיא
    יוסי אמרתי את לך כבר.
    אני זקוק לשותף שיעזור לי להכין אתגרים לתרבות ובידור.
    שיתנו לי רעיונות עזרים משו.. כל דבר יעזור לי..
    עמית לא פעילה וזה לא עוזר לי. כל משתמש שחושב שיכול לתרום מוזמן לפנות אליי בפרטי.
    תודה,שגיא.

3. משתמש מנוסה
    אני חושב שזה לא העניין שאין פעילויות אלא שפשוט לי לפחות בגלל בית ספר אין הרבה זמן חופשי

4. היכל התהילה
    מה שאתם מנסים לעשות זה טוב וזה מבורך, אבל זה לא הפתרון.
    אני חושב שלהיזכר בדברים כאלה רק כאשר המצב נהיה יבש, זה לא בדיוק דרך הטיפול. מה שאני חושב שיהיה נכון זה לצ&#39;פר בזמן אמת את גולשים שתורמים, דבר שמצד אחד יתגמל התנהגות של השקעה בזמן אמת, וידרבן אנשים חדשים להשקיע בהתאם מצד שני.

לדוגמא - כשיש פעילות שוטפת בפורום משחקי תפקידים, אני יודע מניסיון אישי שאנשים "מתחרים" על מנת להפיק את המשחק הכי טוב שהם יכולים, דבר שיוצר השקעה ותפוקה גבוהה.
    דוגמא נוספת - בפורום בידור אני יודע שבזמן שאני הייתי אחראי שם, כל מה שעשיתי זה לנווט את הגולשים האחרים בעשייה שלהם, והיום מה שקורה שם, זה בעיקר שמנהלי הפורום עושים את רוב העבודה. דבר שלא עוזר לפריחה.
    דוגמא אחרונה - נכנסתי לפורום &#39;הוספת דפי מידע&#39; ונתקלתי בגולש - TheDragonair. עכשיו יש לו רק 17 הודעות. אבל בכל ה-17 האלה נראה לי שהוא ניסה לתרום. אם ניקח גולשים כאלה, וניתן להם ווינר לשבוע או פרס אחר (אבל בלי תחרות, ובלי אתגרים) סתם כי הם ראויים לזה, זה יראה שההנהלה רואה לנכון גם לצ&#39;פר אנשים על ההשקעה שלהם.

לחשוב על עשיית פעילות רק כשהפורום נהיה יבש, ולחשוב על צ&#39;יפור רק כאשר יש אתגרים, זה לא הפתרון.

5. מורחקים
    שם: עידוס
    אולי תצרפו לנושא כמה קישורים של אתגרים?
    אשמח להשתתף באחד&#33;

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Hit Man@Jan 16 2010, 08:19 PM
    אני חושב שלהיזכר בדברים כאלה רק כאשר המצב נהיה יבש, זה לא בדיוק דרך הטיפול. מה שאני חושב שיהיה נכון זה לצ&#39;פר בזמן אמת את גולשים שתורמים, דבר שמצד אחד יתגמל התנהגות של השקעה בזמן אמת, וידרבן אנשים חדשים להשקיע בהתאם מצד שני.

לדוגמא - כשיש פעילות שוטפת בפורום משחקי תפקידים, אני יודע מניסיון אישי שאנשים "מתחרים" על מנת להפיק את המשחק הכי טוב שהם יכולים, דבר שיוצר השקעה ותפוקה גבוהה.
    דוגמא נוספת - בפורום בידור אני יודע שבזמן שאני הייתי אחראי שם, כל מה שעשיתי זה לנווט את הגולשים האחרים בעשייה שלהם, והיום מה שקורה שם, זה בעיקר שמנהלי הפורום עושים את רוב העבודה. דבר שלא עוזר לפריחה.
    דוגמא אחרונה - נכנסתי לפורום &#39;הוספת דפי מידע&#39; ונתקלתי בגולש - TheDragonair. עכשיו יש לו רק 17 הודעות. אבל בכל ה-17 האלה נראה לי שהוא ניסה לתרום. אם ניקח גולשים כאלה, וניתן להם ווינר לשבוע או פרס אחר (אבל בלי תחרות, ובלי אתגרים) סתם כי הם ראויים לזה, זה יראה שההנהלה רואה לנכון גם לצ&#39;פר אנשים על ההשקעה שלהם.

לחשוב על עשיית פעילות רק כשהפורום נהיה יבש, ולחשוב על צ&#39;יפור רק כאשר יש אתגרים, זה לא הפתרון.
    אתה צודק בזה שלא צריך לחשוב על עשיית פעילות רק כאשר הוא יבש.
    אבל, פורום הוספת דפי מידע לאתר לא יתן פעילות לפורום, רק השקעה לאתר.
    בפורום בידור אפשר לעשות המון פעילויות, ואני מאמין שיעשו.
    ובפורום חת&#39;&#39;מ, יש מספיק פעילות, ועוד מעט גם עיתון חת&#39;&#39;מ יוצא לדרך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. מנכ&quot;ל לשעבר.
    Originally posted by Hit Man@Jan 16 2010, 08:19 PM

ברור שגם דברים כאלה יקרו.

idos005- כאשר יפתחו אתגרים אני אשים קישורים+פירוט על האתגר.

8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    בתור אחד שעזב כשהפורום היה מאוד פעיל וחזר עכשיו, אני חושב שאני יודע מה הבעיה. לא הייתי בערך שלושה חודשים כאן, אני שם לב לשינויים, והדבר שהכי בולט חוץ מזה שחלק מהפורומים הם פורומי רפאים, זה היחס של ההנהלה. עכשיו יכול להיות שהייתה איזו מתקפת ספאם אדירה בזמן שלא הייתי, וזה מה שגרם לשינוי, אבל התחושה שלי, כמשתמש בפורום, היא שאני נטל או מפריע למנהלים בצורה כלשהי.
    לדוגמא: אם תכנסו לפורום הסדרה והסרטים , תראו שרוב הנושאים נעולים, אבל לאו דוקא בגלל איזה ספאם או קללות או משהו כזה. מישהו פתח דיון, ובמקום להמשיך את הדיון, המנהל מתייחס אליו כאל שאלה, עונה ונועל. למי שמכיר, זו גישה שנמצאת הרבה בFXP, ומצד אחד חוסמת ספאם, ומצד שני גורמת לתחושה שזה לא פורום, אלא סוג של תמיכה טכנית. כמובן שגם את בעיית הספאם זה לא פותר, כשמשתמשים רוצים לשאול עוד בנושא, ובגלל שהוא סגור הם פותחים אחד חדש... כמובן שזו דוגמא אחת... אולי זה רק אני... אבל זאת התחושה שלי מאז שחזרתי

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

9. ~TyLeR~
    Guest
    הבעיה כאן היא שמנהלים לוקחים דוגמה ממנהל שעשה טעויות בניהול שלו ולדעתם מעשיו נכונים ומוצדקים זה הבעיה שמי שמעליי מתכוון אליה.אותם מנהלים מנהלים לפי השיטה שבה המנהל שעשה טעויות בניהול שלו שיכול להיות שלא בפורום הזה גם ויכול להיות גם בפורום הזה ומנהלים כמו שהוא מנהל.

היטמן צודק.צריך כאן יותר מאתגרים.נושאים של השקעה לאתר תמשוך גם כן משתמשים.

• מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    Originally posted by ~TyLeR~@Mar 3 2010, 05:04 PM
    הבעיה כאן היא שמנהלים לוקחים דוגמה ממנהל שעשה טעויות בניהול שלו ולדעתם מעשיו נכונים ומוצדקים זה הבעיה שמי שמעליי מתכוון אליה.אותם מנהלים מנהלים לפי השיטה שבה המנהל שעשה טעויות בניהול שלו שיכול להיות שלא בפורום הזה גם ויכול להיות גם בפורום הזה ומנהלים כמו שהוא מנהל.

היטמן צודק.צריך כאן יותר מאתגרים.נושאים של השקעה לאתר תמשוך גם כן משתמשים.
    לא, הדבר היחיד שאני מתכוון אליו זה הדבר שאני כתבתי. אם משהו ממה שכתבתי לא ברור, אני אסביר שוב, אבל אין לי מושג על איזה מנהל אתה מדבר...

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

• מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
    • אתה לא יכול לפרסם תגובות
    • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
    • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
    •