יאמאטו:לא... טוב מה נעשה? נצוד כפר או שד?Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 05:49 AM
"לא ואתה"אני שואל את יאמאטו
יאמאטו:לא... טוב מה נעשה? נצוד כפר או שד?Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 05:49 AM
"לא ואתה"אני שואל את יאמאטו
And If You Don't Know, Now You Know
"אולי נחפש כפר שיש בו שד"אני שואל את יאמאטוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 07:50 AM
יאמאטו:לא... טוב מה נעשה? נצוד כפר או שד?
יאמאטו:סתכל במפה באיזה כפר יש שד?Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 05:53 AM
"אולי נחפש כפר שיש בו שד"אני שואל את יאמאטו
מיקום השדים בהודעה ראשונה
"שמעתי אגדה על שד בכפר שלי אבל חשבתי שזה סתם מעשיה"אני אומר ליאמאטוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 07:54 AM
יאמאטו:סתכל במפה באיזה כפר יש שד?
מיקום השדים בהודעה ראשונה
יאמאטו:מי? קיובי?Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 05:57 AM
"שמעתי אגדה על שד בכפר שלי אבל חשבתי שזה סתם מעשיה"אני אומר ליאמאטו
"כן איך אתה יודע עליו"אני שואל אותוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 08:01 AM
יאמאטו:מי? קיובי?
יאמאטו:נו באמת? הוא אומר וממשיך:Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 06:02 AM
"כן איך אתה יודע עליו"אני שואל אותו
טוב אתה רוצה ללכת לכפר החול (שם נמצא שוקאקו)? או לצוד כפר?
"כפר החול לפי מה ששמעתי יש שם שד חלש"אני אומר ליאמאטוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 08:14 AM
יאמאטו:נו באמת? הוא אומר וממשיך:
טוב אתה רוצה ללכת לכפר החול (שם נמצא שוקאקו)? או לצוד כפר?
אני ממשיך עם הג'וטסו ועולה על הטורנדו.Originally posted by ranma@Dec 18 2007, 05:11 PM
ליאור
הוא יוצר חומה מאדמה
מה תעשה? (תזכור שיש לך גם חרב)
לאחר שאני עולה אני קופץ ללמעלה וזורק לידי 4 שוריקנים.
שהם באוויר אני ישר זורק אותם (כמו המקל במשחק בייסבול) לכיוון הנינג'ה ואז מתקרב אליך עם החרב.
ליאור
הוא חוסם שוב
מה תעשה?
ברנדון
יאמאטו:אז נלך לשם?
"כן בוא"אני אומיר ליאמאטו ומתחיל ללכת לכיון כפר החולOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 08:22 AM
ברנדון
יאמאטו:אז נלך לשם?
יאמאטו:אבל כפר החול רחוק.... צריך להעבור מדבר
מה תגיד/תעשה?
"אתה מכיר עוד כפרים עם שדים"אני שואל את יאמאטוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 08:40 AM
יאמאטו:אבל כפר החול רחוק.... צריך להעבור מדבר
מה תגיד/תעשה?
יאמאטו:קונוהא קיובי (זהו בנתיים יש עוד שדים אבל זה רק עם קראת את המנגה....)Originally posted by rilman@Dec 20 2007, 06:43 AM
"אתה מכיר עוד כפרים עם שדים"אני שואל את יאמאטו
"הכי קרוב וחזק הוא קיובי הכי רחוק וחלש נמצא בכפר החול מה נעשה"אני אומר ליאמאטוOriginally posted by ranma@Dec 20 2007, 08:50 AM
יאמאטו:קונוהא קיובי (זהו בנתיים יש עוד שדים אבל זה רק עם קראת את המנגה....)
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)