Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910
מציג תוצאות 136 עד 145 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 9 2010, 11:01 AM
    רועי-
    סינדקוויל פותח את פיו ומשחרר משם מסך עשן כבר ושחור לכל עבר. אתה מבחין לפני שהעשן מכסה את האזור את סנטרט מבולבל מהעשן. לבסוף האזור כולו מכוסה בעשן סמיך מאוד ואז אתה שומע צרחה של סנטרט וכעבור שניות ספורות העשן מתפזרוסינדקוויל עומד מעל סנטרט המעולף.
    אני מסתכל בחיוך ענקי על סנטרט המעולף.
    'אוקיי, זה הרגע' אני אומר לעצמי, אני מוציא פוקדור וזורק אותו על סנטרט.

2. the bitch is back
    אופיר-
    פיצ'ו מישתמשת במהירות במכת ברק בדיוק שווינגול שולח אקדח מים חזק במיוחד. מכת הברק בשילושב המכת ברק הופך בשניות למטען חשמלי עצום הפוגע בווינגול ומעלף אותו.
    "אוי לא ווינגול!" קורא מנהיג המכון ומחזיר אותו לפוקדור ואז מחייך שרואה שגם פיצ'ו ניפגעה דיי חזק "פיצ'ו הוא פוקימון החמשל מבין היחידים שמחשמלים את עצמם כשהם מישתמשים בממתקפות חשמל" אומר בחיוך למראה הפיצ'ו הפגועה שלך "בכל מקרה צא סוואבלו!" הוא קורא וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון קטן, המזכיר ענן קטן "בוא תתחיל עם שירה ואז רדיפה!" הוא קורא ואז סוואבלו מתחיל לשיר בקול מדהים הוגרם לך להרגיש עייפות ואושר אתה מבחין שפיצ'ו מתחילה להיות מנומנמת ונישכבת על הריצפה ומתחילה לנמנם. סוואבלו אז יוצא עם רדיפה לעבר פיצ'ו.

ניב-
    האמת הם יכולים אבל סבבה ם:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    טריקו בעודה באוויר מתאפסת ושולחת עלי קסם לעבר מריל ובאותו זמן פוצ'יאנה מישתמש בניב ברק ומשלב אותם עם העלי קסם של טריקו. המראה של העלי קסם המחושמלים מדהים ביופיו והמתקפה פוגעת ישירות במריל הניפגע חזק מהמתקפה. טריקו, לאחר מכן יוצאת עם חבטה ומעיפה את מריל על האדמה בכוח רב ופוצ'יאנה נוחט על מריל בעוצמה חזקה מאוד.
    מריל מתעלף על המקום. שני הפוקימונים שלך מאושרים מניצחונם.
    לפתע אתה שומע מחיאות כפיים.אתה מיסתובב ורואה את מייקל מוחא כפיים "שילוב מתקפות נהדר אבל הישלוב הזה לא הכי משהו" הוא אומר "לדעבוני לא אמרת לפרופסור בירץ' שאני מחפש אותו וכל מה שנישאר לי זה טורצ'יק" הוא אומר בכעס ומוציא את טורצ'יק מהפוקדור. לפניך עומד אפרוח קטן וחמוד למדי .
    "אני אסלח לך הפעם אבל פעם הבאה לא אהיה כזה סלחן" הוא אומר ואז זורק פוקדור על טנטקול המעולף וכולא אותו בפנים "ניתראה" הוא אומר והולך משם.

רועי-
    אתה זורק פוקדור על סנטרט המעולף וכעבור כמה שניות הפוקדור נעצר.
    סנטרט נלכד.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 12 2010, 12:13 PM
    אופיר-
    פיצ'ו מישתמשת במהירות במכת ברק בדיוק שווינגול שולח אקדח מים חזק במיוחד. מכת הברק בשילושב המכת ברק הופך בשניות למטען חשמלי עצום הפוגע בווינגול ומעלף אותו.
    "אוי לא ווינגול!" קורא מנהיג המכון ומחזיר אותו לפוקדור ואז מחייך שרואה שגם פיצ'ו ניפגעה דיי חזק "פיצ'ו הוא פוקימון החמשל מבין היחידים שמחשמלים את עצמם כשהם מישתמשים בממתקפות חשמל" אומר בחיוך למראה הפיצ'ו הפגועה שלך "בכל מקרה צא סוואבלו!" הוא קורא וזורק פוקדור לאוויר. מתוכו יוצא פוקימון קטן, המזכיר ענן קטן "בוא תתחיל עם שירה ואז רדיפה!" הוא קורא ואז סוואבלו מתחיל לשיר בקול מדהים הוגרם לך להרגיש עייפות ואושר אתה מבחין שפיצ'ו מתחילה להיות מנומנמת ונישכבת על הריצפה ומתחילה לנמנם. סוואבלו אז יוצא עם רדיפה לעבר פיצ'ו.

אכניס את פיצקו במהירות לפוכדור
    "פיצ'ו אם את עייפה אז כדאי שתנוחי, היית מעולה "
    ואשחרר החוצה את צ'רמנדר
    "אוקיי צ'רמנדר תתחמק מהרדיפה ותתקוף בגחלת! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שם בפורום: אבי ביטר המלך
    שם במשחק: לוק וול
    מחוז: מה שפנוי
    ציוד: 5 פוקודורים,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה, 1200&#036;,בקבוק מים.
    תיאור:שזוף קלות,בעל נמשים,שיער ג&#39;ינגי,גבוה,180 ס"מ,ושוקל 56 ק"ג,רזה מאוד,חיוך שובב ומצחיק,הולך עם בגדים קרועים ושחוקים.
    רקע: לוק נולד בעיר פאלט שבמחוז קנטו.המשפחה של לוק קטנה מאוד,אמו,אביו,הוא עצמו ואחיו התאום.ללוק ואחיו התאום יש קשר חזק מאוד,הם עושים הכל ביחד,ישנים ביחד,אוכלים ביחד,משחקים ביחד,משתוללים ביחד,הם לעולם לא נפרדו וקיוו שגם לא יעשו כך בעתיד,בסך הכל לוק ואחיו התאום נולדו עם כפית זהב בפה.בגיל 7.5 לוק ואחיו התאום החלו ללמוד בביה"ס,הם נרשמו באיחור מכיוון שלא היו מוכנים לכך,אך כעת הם תלמידים ככל השאר.לוק לא הסתדר בביה"ס,הוא היה תלמיד שגורם בעיות ומעורב בכל מיני מעשי קונדס,ואילו אחיו התאום היה ההפך הגמור הוא היה תלמיד שקט בעל ציונים מעולים.לוק ואחיו לא למדו באותה כיתה,ולאט לאט הם החלו להתרחק אחד מהשני,הם עשו פחות דברים ביחד,הם נפגשו יותר עם חברים,הפסיקו לישון ביחד,הקשר שלהם הלך ונחלש.עברו כמה שנים ולוק ואחיו עברו לתיכון.בתיכון היה ללוק קשה עוד יותר לשרוד,הוא לא הצליח לקבל עובר באף מבחן,הוא התחיל להבריז מביה"ס לעתים קרובות עד שיום אחד קרה דבר ששבר אותו,לאחר תאונה כלשהי שהייתה בה נעצים וכיסאו של המורה,הושעה לוק מן בי"הס לצמיתות.הוריו של לוק לא האמינו,איך ילדם גדל להיות כזה נוראי,לוק לא סבל את הוריו,הם פשוט לא מבינים אותו&#33;,הוא החליט לברוח מהבית,כך יהיה טוב יותר לכולם.אחרי כמה שבועות של חיים ברחוב והתחבאות מן המשטרה,הלכו וחזרו ללוק הסיוטים מהעבר,אלה שהוא נשבע שהוא לא יזכר בהם.הוא זכר את הימים ההם,שהוא,סם,וקלארק היו כל הזמן ביחד,וגם אחיו כמובן,עוד מהילדות,כיצד שיחקו תמיד ביחד,איך שהם עשו בביה"ס תעלולים,ושלאט לאט אחיו הלך והחל להתרחק מהם והם נשארו רק שלושתם.אבל הוא הכי זכר את אותו לילה נורא,ההם הסתובבו בחוץ,ושמעו קולות,הם חשבו שאולי זו איזו חיה שיוכלו לשחק איתה,אבל לא,הוא נזכר כיצד הרגיש בהלה מדהימה,ולא הצליח לשלוט בפחדו,כיצד ברח משם והשאיר את חבריו לבד.
    לאחר עוד כמה שבועות של סיוטים חזר לוק הביתה,אבל רק בשביל דבר אחד,הוא לקח תיק,ארז כמה זוגות תחתונים בפנים וברח לכיוון המעבדה.וכך עזב את הבית לוק בתחושה נפלאה,סוף סוף
    הוא יכול לפתוח דף חדש.
    תגים: לא לגעת.

5. משתמש מנוסה
    רועי-
    אתה זורק פוקדור על סנטרט המעולף וכעבור כמה שניות הפוקדור נעצר.
    סנטרט נלכד.
    "יש לי סנטרט&#33;" אני אומר בחיוך, אני רץ אל הפוקדור ומרים אותו- &#39;טוב, אני חושב שאני חייב עכשיו ללכת למרכז הפוקימונים&#39; אני אומר לעצמי, וסורק בעיני את המקום כדי לחפש מרכז פוקימונים קרוב.

6. משתמש מנוסה
    ניב-
    האמת הם יכולים אבל סבבה ם:
    טריקו בעודה באוויר מתאפסת ושולחת עלי קסם לעבר מריל ובאותו זמן פוצ&#39;יאנה מישתמש בניב ברק ומשלב אותם עם העלי קסם של טריקו. המראה של העלי קסם המחושמלים מדהים ביופיו והמתקפה פוגעת ישירות במריל הניפגע חזק מהמתקפה. טריקו, לאחר מכן יוצאת עם חבטה ומעיפה את מריל על האדמה בכוח רב ופוצ&#39;יאנה נוחט על מריל בעוצמה חזקה מאוד.
    מריל מתעלף על המקום. שני הפוקימונים שלך מאושרים מניצחונם.
    לפתע אתה שומע מחיאות כפיים.אתה מיסתובב ורואה את מייקל מוחא כפיים "שילוב מתקפות נהדר אבל הישלוב הזה לא הכי משהו" הוא אומר "לדעבוני לא אמרת לפרופסור בירץ&#39; שאני מחפש אותו וכל מה שנישאר לי זה טורצ&#39;יק" הוא אומר בכעס ומוציא את טורצ&#39;יק מהפוקדור. לפניך עומד אפרוח קטן וחמוד למדי .
    "אני אסלח לך הפעם אבל פעם הבאה לא אהיה כזה סלחן" הוא אומר ואז זורק פוקדור על טנטקול המעולף וכולא אותו בפנים "ניתראה" הוא אומר והולך משם.
    לא עידכנת במפה את העיר שהגעתי אליה, אתה יכול לעדכן אותה? ומה השעה בערך?
    __________________________________________________ ___
    אחשוב לעצמי &#39;נראה לו שאני אעזור לו? הא, שהסנוב הזה ילך לעזאזל. מה הוא יודע על פוקימונים&#39; ואז אפנה לפוציאנה ולטריקו ואומר להם "עבודה מצויינת. זה היה השילוב הכי טוב שראיתי אי פעם. אז, בואו נצרף את מריל לצוות" ואוציא פוקדור, אזרוק אותו על מריל. אחזיר אותם ואומר "נראה לי שזאת לא הדרך הנכונה ללכת ממנה. בואו נחזור לעיר, נראה לי שכדי שננוח קצת." ואז אחזיר אותם לפוקדורים שלהם ואחזור אחורה, לכיוון דרום.

7. the bitch is back
    אופיר-
    אתה מחזיר במהירות את פיצ&#39;ו לפוקדור וזורק את הפוקדור של צ&#39;ארמנדר לאוויר. צ&#39;ארמנדר מתחומק בקלות מהמתקפה של סוואבלו ותוקף אותו עם גחלת בכל הכוח "סוואבלו הגנה" קורא בפשוט מנהיג המכון.
    סוואבלו יוצר סביבו כדור שקוף הזוהר בצבע כחול והלהביור פשוט עובר מסביבו ונעלם.
    "עכשיו סוואבלו ניקור&#33;" הוא קורא וסוואבלו עף במהירות לעבר צ&#39;ארמנדר עם מקורו לפניו במהירות אדירה.

רועי-
    אתה מתחיל לסרוק את האזור עם עינייך, אבל שום מרכז פוקימונים אינו ניראה באופק. הדבר היחידי שאתה רואה זה גבעות קטנות ושביל המוביל אל אחד מהגבעות ומיתפתל בדרך.

ניב-
    כבר יעודכן והשעה בערך אחרי הצהריים~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם וחוזר לעיר. העיר מתחילה להדליק את מנורות הלילה ולסגור את החנויות.

ניב-
    הרקע לא כ"כ מיסתדר לי לאיזשהו מקום =&#092;
    מיצטער אבל לא רשום...

יוסי-
    איפה אתה? אם לא תגיב עד מחר אני אאלץ להוציא אותך מהמשחק.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 15 2010, 12:08 PM
    ניב-
    כבר יעודכן והשעה בערך אחרי הצהריים~
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדורים שלהם וחוזר לעיר. העיר מתחילה להדליק את מנורות הלילה ולסגור את החנויות.
    אחפש את החנות בעיר בתקווה שאוכל למצוא שם מפה יותר טובה.
    אם אמצא חנות פתוחה אכנס ואומר למוכר "סליחה? יש לכם כאן מפות של המחוז?" ואם לא אחזור למרכז ואשאל איפה אפשר ללון בעיר

9. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם בפורום: Garfield
    שם במשחק: ג&#39;ק ארגון.
    מחוז: סינו.
    ציוד: 5 פוקודורים,3 תרופות,פנס,ציוד לשינה, 1200&#036;, לוח ציור ועיפרון מיוחד לציירים.
    תיאור:
    רקע: ג&#39;ק נולד למשפחה ענייה יחסית לשאר המשפחות במקום שבו נולד. רוב המשפחות היו עשירות או קצת פחות מעשירות, אך עדיין נחשבות יותר. הוריו של ג&#39;ק היו עוסקים בגידול פוקימונים אך לא התפרסמו בעיר ובגלל זה הם היו נחשבים לנחותים, ועניים אפילו מצד משפחות אחרות. ג&#39;ק התעניין הרבה יותר בציור, כתיבה, קריאה וכו&#39; מאשר לבלות זמן או להתחבר אל פוקימונים וללמוד עליהם קצת יותר למרות שהוריו עסקו בתחום הזה. תמיד היה ג&#39;ק ילד שאפתן, הוא חלם תמיד שלמשפחתו יהיה כסף ושהוא יוכל לצאת למסע פוקימונים ולהיות האלוף. במשך כל יום היה ג&#39;ק נשאר בחדרו לבד ומצייר או קורא עד שיום אחד כאשר היה בן 11 כשהלך ברחוב ליד ביתו בזמן קריאה נתקל בשלושה ילדים משוכנתו אותם הכיר, אך לא בדיוק. אחרי דיבור קצר עם שלושתם הצטרף אליהם ג&#39;ק וניהיה חבר שלהם וחלק מחבורתם. כל יום מאז המקרה הסתובבו ארבעתם בכל רחבי העירומאז שהצטרף אליהם הרגיש ג&#39;ק יותר ביטחון עצמי וגם התחיל לחבב ולהתעניין יותר בפוקימונים. שאפיתיו גדלו עוד יותר מאז והוא חלם שכאשר הוא יצא למסעו יהיה לי חוות פוקימונים מוצלחת בניהולו כדי להמשיך את המסורת של הוריו וגם כדי להתחבר ולהתקשר אל פוקימונים יותר. ואז בגיל 15 באחד הטיולים ג&#39;ק ושלושת חבריו ראו את הדבר שקרה ושינה את חייהם, הם עשו מין סוג של התערבות וקבעו שכל אחד ילך למסע במחוז אחר ותוך כדי ניסיון לעצור את הדבר שראו, יתאמנו ויעלו לליגה.
    תגים: לא לגעת
    הערות&#092;הארות&#092;הטבות: לא להשתעמם למוות.. :XD:
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    <div align="Center">ננעל לבקשת השה"מ</div>

עמוד 10 מתוך 10 ראשוןראשון ... 8910

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •