Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 145
  1. the bitch is back
    רועי-
    אתה ניכנס בדלץ ומוצא את עצמך בחדר גדול מאוד מרוהט ומקושט. אתה מסתכל קדימה ושם אדם, ככל הניראה בסביבות השלושים לחייו נועץ בך מבטים. "כן?" הוא שואל ומרים גבה "אתה צריך משהו?" ממשיך לשאול בזמן שהוא מחזיר למכונה, אשר בה נימצאים עוד שני פוקדורים, את הפוקדור שבידו וממשיך להיתסכל עליך.

יוסי-
    "מעניין" היא אומרת וממשיכה יחד איתך.
    כעבור שעה אתה מבחין במשהו מרחוק "הגענו!" קוראת לפתע טינה ורצה לעבר מה שמיתברר העיר סנדג'ם.
    העיר שניראת כפרית למדי, ניראת מזמינה וכ"כ יפה. הרחובות הניקיים הבנויים מלבנים ישנות, הצריחים הישנים, גגות הרעפים,הגינות המטופחות. הכל פשוט יפה.
    "טוב מפה אין לי מושג לאן צריך ללכת" אומרת טינה ומתחילה להיסתכל סביב.

ניב-
    אתה מרים בפחד מהתיק את אחד מהפוקודרים וזורק אותו לאוויר. הפוקדור ניפתח וקרן אור בהירה יוצאת ממנו ומשחררת פוקימון. הפוקימון המוזר מיסתכל עליך ומזיז את ראשו הצידה כאילו הוא בוחן אותך
    "נו קדימה תצווה עליו!" קורא הפרופסור.
    "הפוקימון הזה זה מדקיפ! פוקימון המים" הוא מוסיף.
    מדקיפ מחייך לפרופסור וניראה מוכן לקרב
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 24 2010, 05:35 PM
    אופיר-
    "בסדר, אבל תחזור אחר כך עם הפוקימונים שלי!" הזקן קורא בזמן שאתה רץ עם שני הפוקדורים בחזרה למקום שבו היה הנער.
    כשאתה מגיע לשם,מותש ומתנשם אתה רואה שהנער עדיין נאבק בגרבלר. "נו הבאת?" הוא שואל כשהוא מבחין בך. באותו רגע, גרבלר פוגע בו ישירות בבטן והוא עף אחורה על הריצפה נאנק מכאבים.

"קח זה בשבילך! " אצעק ואזרוק לעברו במהירות את הפוכדור של בלבאזור
    ואפתח במהירות את הפוכדור של צ'רמנדר
    "צ'רמנדר..צ'רמנדר...פוקימון אש..גחלת!! תתקוף את גרבלר בגחלת! "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 24 2010, 06:55 PM
    ניב-
    אתה מרים בפחד מהתיק את אחד מהפוקודרים וזורק אותו לאוויר. הפוקדור ניפתח וקרן אור בהירה יוצאת ממנו ומשחררת פוקימון. הפוקימון המוזר מיסתכל עליך ומזיז את ראשו הצידה כאילו הוא בוחן אותך
    "נו קדימה תצווה עליו&#33;" קורא הפרופסור.
    "הפוקימון הזה זה מדקיפ&#33; פוקימון המים" הוא מוסיף.
    מדקיפ מחייך לפרופסור וניראה מוכן לקרב
    אני אומר בלחץ "מה אני אמור לצוות עליו? לעזאזל, מדקיפ תעשה משהו, אני אוציא לך שותף&#33;" בעודי זורק עוד אחד מהפוקדורים לאוויר

4. משתמש מנוסה
    רועי-
    אתה ניכנס בדלץ ומוצא את עצמך בחדר גדול מאוד מרוהט ומקושט. אתה מסתכל קדימה ושם אדם, ככל הניראה בסביבות השלושים לחייו נועץ בך מבטים. "כן?" הוא שואל ומרים גבה "אתה צריך משהו?" ממשיך לשאול בזמן שהוא מחזיר למכונה, אשר בה נימצאים עוד שני פוקדורים, את הפוקדור שבידו וממשיך להיתסכל עליך.

אני מסתכל על הבן אדם, מהסס לרגע, ואז אומר- "לא... אני לא צריך כלום... אני רק הלכתי אחרי הילדה שבאה לפה..."
    "מה יש בפוקדורים האלו?" שאלתי במהירות את האיש בניסיון להחליף נושא.

5. משתמש מנוסה
    יוסי-
    "מעניין" היא אומרת וממשיכה יחד איתך.
    כעבור שעה אתה מבחין במשהו מרחוק "הגענו&#33;" קוראת לפתע טינה ורצה לעבר מה שמיתברר העיר סנדג&#39;ם.
    העיר שניראת כפרית למדי, ניראת מזמינה וכ"כ יפה. הרחובות הניקיים הבנויים מלבנים ישנות, הצריחים הישנים, גגות הרעפים,הגינות המטופחות. הכל פשוט יפה.
    "טוב מפה אין לי מושג לאן צריך ללכת" אומרת טינה ומתחילה להיסתכל סביב.
    &#39;&#39;אממ.. בואי נשאל מישהו.&#39;&#39; אומר בחיוך ואפנה לאחד מן האנשים ברחוב, &#39;&#39;סליחה? אולי אתה יודע איפה נמצאת המעבדה של פרופסור רוואן?&#39;&#39; אומר בחיוך.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

6. the bitch is back
    אופיר-
    "או שלא" אומר לפתע הנער "גבלר חזור&#33;" הוא קורא ומחזיר את גרבלר לפוקדור. "זה היה כל כך קל היה לעבוד עליך" הוא אומר בחיוך מלא ברשע "ועכשיו בזכותך קיבלתי באלבאזור" הוא מוסיף בחיוך ומוציא באלבאזור() מהפוקדור שנעמד ליד הנער.
    "אני מניח שניפגש שוב," הוא מצחקק "שמי בן. תזכור את זה" הוא מוסיף ואז עולה על גרבלר ומיתגלגל משם במהירות ונעלם באופק, לפני שאתה מספיק להגיב.

ניב-
    נו פשוט תבחר אחד >>
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה נילחץ וזורק עוד פוקדור לאוויר וממנו יוצאת פוקימון דמוי צפרגע ירוקה אשר מחייכת גם היא לפרופסור.
    "נו פשוט תתקוף כבר&#33;" קורא הפורפסור.
    הפוקימונית הירוקה, שאת שמה אתה מבין כטריקו (
    ) נעמדת ליד מדקיפ ויוצרת סביבה נקודות צהובות-ירוקות וקושרת כמה מהזיגזגונים ומרוקנת אותם מאנרגיה בזמן שמדקיפ מישתמש עליהם בתירת בוץ ופוגע בהם.
    "יופי עכשיו תמשיך&#33;" מעודד אותך הפרופסור שנילחץ מהעדר ונעמד לידך.

רועי-
    "אהה אלו פוקימונים כמובן&#33;" אומר האיש באושר "אני פרופסור אלם. הפורפסור הראשי של מחוז ג&#39;וטו. אני עוזר למאמנים צעירים במסעם ונותן לראויים מהם פוקימון מתנה" הוא מוסיף באושר.
    "יש שלושה פוקימונים התחלתיים יחודיים למחוז. סינדקוויל, פוקימון האש. טוטדייל,פוקימון המים. וצ&#39;יקוריטה פוקימון העשב. רגע אתה מאמן?" הוא שואל בפתאומיות.

יוסי-
    אתה לא יודע עדיין איך קוראים לו<<"
    אתה ניגש לאדם מבוגר היושב על ספסל "פרופסור המחלק פוקימונים?" הוא שואל וניראה מעט מופתע "ניראה לי הוא גר באחוזה על ראש ההר שם.. אבל אני לא בטוח" הוא אומר לך. אתה מודה לו ומיסתובב לספר לטינה, אבל היא נעלמה ואינה השאירה זכר.
    גיל! 3>

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 24 2010, 09:28 PM
    יוסי-
    אתה לא יודע עדיין איך קוראים לו<<"
    אתה ניגש לאדם מבוגר היושב על ספסל "פרופסור המחלק פוקימונים?" הוא שואל וניראה מעט מופתע "ניראה לי הוא גר באחוזה על ראש ההר שם.. אבל אני לא בטוח" הוא אומר לך. אתה מודה לו ומיסתובב לספר לטינה, אבל היא נעלמה ואינה השאירה זכר.
    סורי
    ----
    &#39;לעזאזאל, איך היא נעלמה פתאום?&#39; אחשוב ואלך אל האחוזה שהאיש סיפר לי עליה, &#39;זה הקצה הכיוון היחידיי שלי.&#39; אחשוב.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

8. משתמש מנוסה
    אופיר-
    "או שלא" אומר לפתע הנער "גבלר חזור&#33;" הוא קורא ומחזיר את גרבלר לפוקדור. "זה היה כל כך קל היה לעבוד עליך" הוא אומר בחיוך מלא ברשע "ועכשיו בזכותך קיבלתי באלבאזור" הוא מוסיף בחיוך ומוציא באלבאזור() מהפוקדור שנעמד ליד הנער.
    "אני מניח שניפגש שוב," הוא מצחקק "שמי בן. תזכור את זה" הוא מוסיף ואז עולה על גרבלר ומיתגלגל משם במהירות ונעלם באופק, לפני שאתה מספיק להגיב.

"אוי לא&#33;&#33; " אצעק בעצבים ואפול על ברכיי
    "רק הגעתי לקנטו וכבר גרמתי לכזה נזק&#33; "
    "איבדתי את אחד הפוקימונים של פרופסור אוק&#33; "
    "אני חייב לספר לו מה קרה..."
    אתחיל ללכת שפוף ומבואס לעבר ביתו של הפרופסור כדי לספר לו על מה שקרה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

9. the bitch is back
    יוסי-
    בקטנה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהזקן אמר לך וכעבור רבע שעה אתה מוצא את עצמך מול אחוזה ענקית בנוייה מלבנים, ובכל אחד מפינותיה צריח גבוהה בעל גג רעפים כחולים.
    אתה דופק בדלת וכעבור כמה שניות משרת פותח לך את הדלת. "הפרופסור מחכה לך" הוא אומר בקצרה ומכניס אותך פנימה.
    הוא מוביל אותך דרך מיסדרון ארוך המעוטר בעשרות תמונות ודיוקנים של אנשים מתקופות שונות.
    לבסוף הוא מוביל אותך לחדר ענקי המקוט בשיט גדול על הקיר ואח בוערת בצידו השני.
    "שלום, צפיתי בך כבר הרבה זמן" נישמע קול של אדם מבוגר. אתה מיסתכל לבדוק מאיפה הקול ולבסוף אתה רואה אדם זקן היושב על כורסת עור ענקית. "שמעתי עליך מהנכדה שלי שאתה באת למחוז כדי להיות מאמן פוקימונים" הוא אומר "אני פרופסור רוואן, אני אחראי במחוז סינו על הכוונת דריכהם של מאמנים צעירים כמוך, להיות מאמני פוקימונים מובחרים" הוא מוסיף באריכות. "כפי שאולי אתה יודע כל מחוז יודע בשלושה פוקימונים התחלתיים מסוג אש,מים ועשב. הפוקימונים של היחודיים של המחוז הם פיפלאפ,טורטוויג וצ&#39;ימיצ&#39;אר. אני מוכן לתת לך לבחור אחד שתוכל לצאת איתו למסעך" הוא אומר ומשלב את ידיו ומחכה שתבחר.

אופיר-
    אתה הולך כולך מבואס לביתו של פרופסור אוק ודפוק בדלת "או כבר חזרת?" הוא שואל בחיוך "רגע,מה קרה?" הוא שואל בדאגה ומכניס אותך לביתו
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 25 2010, 12:22 AM
    יוסי-
    בקטנה P:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה מתחיל ללכת לכיוון שהזקן אמר לך וכעבור רבע שעה אתה מוצא את עצמך מול אחוזה ענקית בנוייה מלבנים, ובכל אחד מפינותיה צריח גבוהה בעל גג רעפים כחולים.
    אתה דופק בדלת וכעבור כמה שניות משרת פותח לך את הדלת. "הפרופסור מחכה לך" הוא אומר בקצרה ומכניס אותך פנימה.
    הוא מוביל אותך דרך מיסדרון ארוך המעוטר בעשרות תמונות ודיוקנים של אנשים מתקופות שונות.
    לבסוף הוא מוביל אותך לחדר ענקי המקוט בשיט גדול על הקיר ואח בוערת בצידו השני.
    "שלום, צפיתי בך כבר הרבה זמן" נישמע קול של אדם מבוגר. אתה מיסתכל לבדוק מאיפה הקול ולבסוף אתה רואה אדם זקן היושב על כורסת עור ענקית. "שמעתי עליך מהנכדה שלי שאתה באת למחוז כדי להיות מאמן פוקימונים" הוא אומר "אני פרופסור רוואן, אני אחראי במחוז סינו על הכוונת דריכהם של מאמנים צעירים כמוך, להיות מאמני פוקימונים מובחרים" הוא מוסיף באריכות. "כפי שאולי אתה יודע כל מחוז יודע בשלושה פוקימונים התחלתיים מסוג אש,מים ועשב. הפוקימונים של היחודיים של המחוז הם פיפלאפ,טורטוויג וצ&#39;ימיצ&#39;אר. אני מוכן לתת לך לבחור אחד שתוכל לצאת איתו למסעך" הוא אומר ומשלב את ידיו ומחכה שתבחר.
    &#39;&#39;אני בוחר בטרטוויג, אדוני.&#39;&#39; אומר ולאחר מכן אוסיף, &#39;&#39;אדוני, אני באתי לכאן כדי לעצור את האחווה המרושעת שנוצרה, יחד עם חבריי האחרים שנמצאים במחוזות האחרים בעולם, אולי אתה יודע עליהם משהו?&#39;&#39; אומר ואפנה אליו.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 25 2010, 12:22 AM

אופיר-
    אתה הולך כולך מבואס לביתו של פרופסור אוק ודפוק בדלת "או כבר חזרת?" הוא שואל בחיוך "רגע,מה קרה?" הוא שואל בדאגה ומכניס אותך לביתו
    "פרופסור אני כל כך מצטער...מסתבר שהנער הזה היה אחרי הפוקימון שלך כל הזמן הזה. "
    "ברגע שמסרתי לו את הפוכדור של בלבאזור הוא לקח את גרבלר ואת הפוכדור וברח..."
    "אני לא יודע מה אני יכול לעשות כדי לפצות אותך על זה "

12. משתמש מנוסה
    רועי-
    "אהה אלו פוקימונים כמובן&#33;" אומר האיש באושר "אני פרופסור אלם. הפורפסור הראשי של מחוז ג&#39;וטו. אני עוזר למאמנים צעירים במסעם ונותן לראויים מהם פוקימון מתנה" הוא מוסיף באושר.
    "יש שלושה פוקימונים התחלתיים יחודיים למחוז. סינדקוויל, פוקימון האש. טוטדייל,פוקימון המים. וצ&#39;יקוריטה פוקימון העשב. רגע אתה מאמן?" הוא שואל בפתאומיות.
    "היי,לאני סטיבן, אני הגעתי בכלל מאי אחר." אני אומר לפרופסור.
    "וכן, אני מאמן פוקימונים" אני אומר בגאווה.

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    נו פשוט תבחר אחד >>
    אתה נילחץ וזורק עוד פוקדור לאוויר וממנו יוצאת פוקימון דמוי צפרגע ירוקה אשר מחייכת גם היא לפרופסור.
    "נו פשוט תתקוף כבר&#33;" קורא הפורפסור.
    הפוקימונית הירוקה, שאת שמה אתה מבין כטריקו (
    ) נעמדת ליד מדקיפ ויוצרת סביבה נקודות צהובות-ירוקות וקושרת כמה מהזיגזגונים ומרוקנת אותם מאנרגיה בזמן שמדקיפ מישתמש עליהם בתירת בוץ ופוגע בהם.
    "יופי עכשיו תמשיך&#33;" מעודד אותך הפרופסור שנילחץ מהעדר ונעמד לידך.
    להזכירך אני לא יודע מי נמצא באיזה פוקדור, ואני משחק לפי הדמות שלי, היא לחוצה ולא חושבת באופן צלול. חוץ מזה זה יותר כיף
    __________________________________________________ _________________
    אומר בלחץ "איזה מתקפות הם יודעים? הממ, מדקיפ הוא פוקימון מים אז, מדקיפ אקדח מים&#33; טריקו תשתמש שוב במתקפה הזאת שלך&#33;"

14. the bitch is back
    יוסי-
    "לא שמעתי עליהם הרבה" הוא אומר ומגרד את סנטרו. "אבל, לפני כמה ימים שמעתי משהו על כמה אנשים נעדרים ושצוות גלאקטיק, צוות מרושע שהיה פעיל במחוז הזה נעלם לחלוטין וכל האנשים שהיו קשורים אליהם נירצחו בדרך מיסתורית" הוא אומר וקם מהספא והולך לשלוחן גדול ומרים פוקדור חדש וזורק לך אותו.
    "זה טוטריג, תשמור עליו טוב" אומר ברוגע וחוזר לספתו. "עוד משהו?"

אופיר-
    "אוי לא&#33; הבלאבזור שלי&#33;" הוא קורע בהלם "אני רוצה שתחזיר לי אותו" הוא נובח עליך "אתה יכול לשמור על צ&#39;ארמנדר אבל בבקשה הבאלבאזור צריך ידיים טובות" הוא מתחנן ומתיישב על כיסא ומנופף בידו כסימן שתלך ממנו.

רועי-
    "אוקי סטיבן אתה רוצה אולי לעזור לי במחקר שלי?" הוא שואל "הפוקימונים האלה לא היתפתחו הרבה זמן ואני מאמין שהם צריכים מאמן שיוכל לטפל בהם כמו שצריך כדי שהם יתפתחו" הוא אומר בחיוך.
    "תרצה אולי אחד?" הוא שואל בחיוך

ניב-
    מדקיפ שולח אקדח מים עצום לעבר הזיגזגונים ומעיף אותם אחורנית ובאותו זמן טריקו מישתמשת בספיגה ומרוקנת את האנרגייה של הזיגזגונים.
    "זהו זה מספיק" אומר פרופסור בירץ&#39; ועוצר את טריקו ואת מדקיפ. "עבודה טובה נערי. מה שמך בכלל?" הוא שואל בחיוך ומחזיר את מדקיפ ואת טריקו לפוקדור שלהם.
    "בוא תספר לי בדרך חזרה לביתי" הוא אומר בחום ומניח את ידו על גבך ומוביל אותך בחזרה לביתו. "איך הגעת לפה? אף פעם לא ראיתי אותך&#33;"
    גיל! 3>

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 26 2010, 05:59 PM

אופיר-
    "אוי לא&#33; הבלאבזור שלי&#33;" הוא קורע בהלם "אני רוצה שתחזיר לי אותו" הוא נובח עליך "אתה יכול לשמור על צ&#39;ארמנדר אבל בבקשה הבאלבאזור צריך ידיים טובות" הוא מתחנן ומתיישב על כיסא ומנופף בידו כסימן שתלך ממנו.

"אל תדאג פרופסור, אני ידאג לכך שבלבאזור יחזור אליך&#33; "
    אצעק אל הפרופסור בזמן שארוץ מחוץ לביתו ואתחיל להתקדם חזרה לכיוון העיר ואשאל אנשים בדרך אם הם רעו נער בורחת על גרבלר גדול

עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •