Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 145
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 30 2010, 06:59 PM

אופיר-
    אתה זורק את הסוכרייה לצ'ארמנדר והוא אוכל אותה בתאבון בזמן שאתה ומישל ממשיכים לדבר.
    "האמת הייתי מיצטרפת אליך בכיף, אבל אני חייבת להישאר כאן. אני צריכה לחפש ביער שאחרי הדרך הזו כמה פירות ואני לא יכולה שאיש יבוא איתי" היא אומר לך "מיצטערת" היא מוסיפה ומלטפת את ראשו של צ'ארמנדר "בהצלחה בהמשך הדרך ומי יודע אולי ניפגש שוב"
    אנופף לה לשלום ואמשיך להתקדם עם צ'ארמנדר לעבר ורידיאן

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 30 2010, 01:04 PM
    יוסי-
    אתה משבח את טרטוויג שלךומחזיר אותו לפוקדור לנוח.
    אתה לאחר מכן ממשיך בשביל האורך הזה כעוד רבע שעה ,מבלי לראות אפילו לא פוקימון אחד, ואז אתה מחבין בעיקול בשביל ואז אתה מבחין בשלט גדול ברוכים הבאים לדרך 202 אתה מחייך לעצמך וממשיך ללכת.
    מסביבך אתה מבחין בעשרות פוקימונים מיסתובבים בחופשיות ונהנים מהיום.
    בין הפוקימונים אתה מזהה בידוף (),סטרלי (),קריקטוט (),בורמי (),סקיטי () וסורסקיט (). כל הפוקימונים מיסתובבים בנעימים ולא כ"כ מתייחסים אליך.
    &#39;אני חושב שאני אנסה לתפוס את סטארלי.&#39; אחשוב לעצמי ואלך אל סטארלי, אוציא את טרטוויג ואומר לו, &#39;&#39;קדימה טרטוויג, תשתמש בשאיבה ואז בעלי תער&#33;&#39;&#39; אומר.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

3. the bitch is back
    ניב-
    טריקו מחייכת בהסכמה ונעמדת לידך מחכה לראות מה תעשה איתו..

אופיר-
    אתה ניפרד ממישל וממשיך ללכת בהמשך הדרך ומגיע לאזור שקט ריק משיחים. אתה מיסתכל סביב ומחבין בפתע בנערה היושבת ליד העץ ואוכלת כריך . כשהיא ראה אותך היא נעמדת "שלום, אתה מאמן?" היא שואלת בהיתלהבות

יוסי-
    אתה זורק את הפוקדור של טרטוויג "תקוף בספיגה ואז עלי טער על סטארלי&#33;" אתה קורא בהיתלהבות. טרטוויג יוצא ויוצר סביבו נקודות ירוקות-צהובות אשר עפות במהירות לעבר סטארלי וקושורות אותו. טרטוויג שואב מעט אנרגיה ממנו, אבל סטארלי מגיב במכת כנף ופוגע בטרטוויג ישירות ומעיף אותו חאורה.
    טרטוויג שולח עלי טער עליו, אבל סטארלי מתחמק בעזרת מתקפת מהירות ויוצא בדחיפה מהירה לעבר טרטוויג.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 31 2010, 08:06 PM
    ניב-
    טריקו מחייכת בהסכמה ונעמדת לידך מחכה לראות מה תעשה איתו..
    אומר לה "טוב, הגיע הזמן לצרף חבר חדש לצוות" ואוציא פוקדור מהתיק. בחשש ובזהירות אזרוק את הפוקדור על פוציאנה, בתקווה שהוא ילכד

5. משתמש מנוסה

אופיר-
    אתה ניפרד ממישל וממשיך ללכת בהמשך הדרך ומגיע לאזור שקט ריק משיחים. אתה מיסתכל סביב ומחבין בפתע בנערה היושבת ליד העץ ואוכלת כריך . כשהיא ראה אותך היא נעמדת "שלום, אתה מאמן?" היא שואלת בהיתלהבות

"אממ כן " אומר בתמיהה
    "גם את? "

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

6. משתמש מנוסה
    יוסי-
    אתה זורק את הפוקדור של טרטוויג "תקוף בספיגה ואז עלי טער על סטארלי&#33;" אתה קורא בהיתלהבות. טרטוויג יוצא ויוצר סביבו נקודות ירוקות-צהובות אשר עפות במהירות לעבר סטארלי וקושורות אותו. טרטוויג שואב מעט אנרגיה ממנו, אבל סטארלי מגיב במכת כנף ופוגע בטרטוויג ישירות ומעיף אותו חאורה.
    טרטוויג שולח עלי טער עליו, אבל סטארלי מתחמק בעזרת מתקפת מהירות ויוצא בדחיפה מהירה לעבר טרטוויג.
    &#39;&#39;טרטוויג, תתנגש בו גם בדחיפה&#33; ואז תשתמש בעלי תער מיד&#33;&#39;&#39; אומר

קרדיט לנאור על הבאנר (:

7. the bitch is back
    ניב-
    אתה מוציא מהתיק שלך פוקדור ריק וזורק על פוצ&#39;יאנה המעולף. הכדור וגע בו,ניפתי ושואב את פוצ&#39;יאנה לתוכו.
    אתה מיסתכל בחשש מעט על הפוקדור בזמן שהוא זז מצד לצד ולבסוף נעצר.
    תפסת את פו&#39;ציאנה&#33;
    טריקו שלך קופצת מרוב אושר ורצה ומביאה לך את הפוקדור החדש לידיים.

אופיר-
    "אני כן מאמנת ואני מזמינה אותך לקרב&#33;" היא קוראת וזורקת פוקדור לאוויר.
    מתוך הפוקדור יוצא סרטן קטן ועליו שתי פטריות קטנות
    "מוכן?" היא שואלת ומחייכת בשחצנות.

יוסי-
    טרטוויג יוצא בדחיפה נגדית ופוגע ישירות בסטארלי ומעיף אותו לתוך עץ ענקי. במהירות עצומה שולח טרטוויג שני עלי טער ענקיים לתוך מרכז העץ, מה שגורם לגזע ליפול על סטארלי, המתעלף מעוצמת מכת העץ.
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 1 2010, 03:32 PM

אופיר-
    "אני כן מאמנת ואני מזמינה אותך לקרב&#33;" היא קוראת וזורקת פוקדור לאוויר.
    מתוך הפוקדור יוצא סרטן קטן ועליו שתי פטריות קטנות
    "מוכן?" היא שואלת ומחייכת בשחצנות.

"בוודאי שאני מוכן&#33; "
    "קדימה צ/ארמנדר זה הזמן שלך&#33; " אצעק ואשחרר את צ&#39;ארמנדר מהפודכור
    "אוקיי צ&#39;ארמנדר בוא נתחיל בפשטות, תתקוף בגחלת ותראה איך הוא מגיב&#33; "

9. משתמש מנוסה
    ניב-
    אתה מוציא מהתיק שלך פוקדור ריק וזורק על פוצ&#39;יאנה המעולף. הכדור וגע בו,ניפתי ושואב את פוצ&#39;יאנה לתוכו.
    אתה מיסתכל בחשש מעט על הפוקדור בזמן שהוא זז מצד לצד ולבסוף נעצר.
    תפסת את פו&#39;ציאנה&#33;
    טריקו שלך קופצת מרוב אושר ורצה ומביאה לך את הפוקדור החדש לידיים.
    חתיכת פוציאנה סידרת לי

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Jan 30 2010, 01:04 PM

רועי-
    אתה מתלהב מהפוקימון החדש שלך כשאתה שומע מאחורייך "היי אני רציתי את סינדקוויל&#33;" אתה מיסתובב ורואה את הילדה שראית מקודם,אנג&#39;י. "אתה עקבת אחרי ולקחת לי את סינדקוויל&#33;" היא כמעט מיבבת "בוא ניראה אותך בקרב&#33;" היא קוראת וזורקת פוקדור לאוויר. ממנו יוצא פוקימון קטן וכחול,המזכיר תנין "זה טוטדייל ואנחנו ננצח&#33;" היא קוראת ומחכה שתוציא את הפוקימון שלך.
    מצטער שלא הגבתי אתמול ונראה לי גם שלשום, פשוט הייתה לי הרבה עבודה, זה לא יקרה שוב^^
    ---------

אני מסתכל בנחישות על הילדה, &#39;אני מקווה שאני אצליח לנצח אותה&#39; אני אומר לעצמי.
    "סינדקוויל, צא&#33;" אני צועק וזורק את הפוקדור שלי על האדמה, אני מסתכל על הסינדקוויל שלי בשמחה, וצועק במהירות- "סינדקוויל, מתקפת דחיפה&#33;"

11. the bitch is back
    אופיר-
    אתה מוציא את צ&#39;ארמנדר מהפוקדור שלו והוא פותח את פיו ושולח גחלת רצינית לעבר פרס.
    אתה מיסתכל לעבר המאמנת והיא מחייכת בניצחון. אתה מיסתכל בחזרה ורואה שעיניו של פרסקט זוהרות, וקח גם כל גופו והמתקפה לא פוגעת בו.
    "עבודה מעולה פרס עם השמירה הזו&#33;" קוראת המאמנת "עכשיו רן על חושית&#33;".
    שתי פיטריותיו של פרס זוהרות בורוד והן משגרות קרן בהירה לעבר צ&#39;ארמנדר שלך.

ניב-
    בכיף :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח מטריקו את הפוקדור של פוצ&#39;יאנה ומכניס אותו לחגורת פוקדורי שלך. אתה מוציא את המפה ומגלה שהעיר היא רק מאחורי הגיבעה הקטנה בהמשך הדרך. אתה מחזיר את המפה לתיק ומתחיל ללכת יחד עם טריקו לכיוון הגבעה.
    כעבור חצי שעה אתה משקיף מראש הגבעה למטה ורואה את העיר הקטנה הזאת ניפרשת למרגלותיך.
    אתה יורד מהגבעה ומגיע לשביל קטן המוביל לעיר.
    אתה הולך בו ולסבוף אתה מגיע לעיר. אתה מבחין בחנות גדולה,מרכז והמון בתים המוסדורים במעגל לכיוון כיכר גדול גדולה.

רועי-
    אין בעיות~ אם אתה רואה שלא תוכל להגיב כמה ימים תודיע (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון מוזר, שאותו אתה מזהה כסינדקוויל.
    "סידקוויל דחיפה&#33;" אתה קורא באושר. סינדקוויל קורא בקול וגבו מעלה להבות אש קוצניות והוא יוצא במהירות לעבר הפוקימון של הנערה ומנסה לדחוף אותו, אבל הפוקימון שלה תופס את ראשו של סינדקוויל ומפיל אותו על הריצפה.
    "עבודה יפה טוטדייל&#33; עכשיו אקדח מים&#33;" היא קוראת וטוטדייל שולח אקדח מים לעבר סינדקוויל אשר פוגע בו וגורם ללהבות של סינדקוויל לדעוך.
    גיל! 3>

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 1 2010, 08:27 PM
    אופיר-
    אתה מוציא את צ&#39;ארמנדר מהפוקדור שלו והוא פותח את פיו ושולח גחלת רצינית לעבר פרס.
    אתה מיסתכל לעבר המאמנת והיא מחייכת בניצחון. אתה מיסתכל בחזרה ורואה שעיניו של פרסקט זוהרות, וקח גם כל גופו והמתקפה לא פוגעת בו.
    "עבודה מעולה פרס עם השמירה הזו&#33;" קוראת המאמנת "עכשיו רן על חושית&#33;".
    שתי פיטריותיו של פרס זוהרות בורוד והן משגרות קרן בהירה לעבר צ&#39;ארמנדר שלך.

"צ&#39;רמנדר תשתמש בגחלת על הרצפה ותקפוץ בשביל שתגיע יותר גבוה ותתחמק&#33; "
    "ולאחר מכן תמשי להשתמש בגחלת אך על פרס&#33; "

13. משתמש מנוסה
    ניב-
    בכיף :P
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה לוקח מטריקו את הפוקדור של פוצ&#39;יאנה ומכניס אותו לחגורת פוקדורי שלך. אתה מוציא את המפה ומגלה שהעיר היא רק מאחורי הגיבעה הקטנה בהמשך הדרך. אתה מחזיר את המפה לתיק ומתחיל ללכת יחד עם טריקו לכיוון הגבעה.
    כעבור חצי שעה אתה משקיף מראש הגבעה למטה ורואה את העיר הקטנה הזאת ניפרשת למרגלותיך.
    אתה יורד מהגבעה ומגיע לשביל קטן המוביל לעיר.
    אתה הולך בו ולסבוף אתה מגיע לעיר. אתה מבחין בחנות גדולה,מרכז והמון בתים המוסדורים במעגל לכיוון כיכר גדול גדולה.
    "ואו איזו עיר יפה. אהה, אם אני לא טועה מרכז הפוקימונים אמור להיות המקום שבו מטפלים בפוקימונים. טריקו רוצה לחפש אותו?"

14. משתמש מנוסה
    יוסי-
    טרטוויג יוצא בדחיפה נגדית ופוגע ישירות בסטארלי ומעיף אותו לתוך עץ ענקי. במהירות עצומה שולח טרטוויג שני עלי טער ענקיים לתוך מרכז העץ, מה שגורם לגזע ליפול על סטארלי, המתעלף מעוצמת מכת העץ.
    &#39;&#39;טרטוויג עבודה מצויינת&#33;&#39;&#39; אומר ואשלח פוקדור ריק על סטארלי.

קרדיט לנאור על הבאנר (:

15. משתמש מנוסה
    רועי-
    אין בעיות~ אם אתה רואה שלא תוכל להגיב כמה ימים תודיע (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר ומתוכו יוצא פוקימון מוזר, שאותו אתה מזהה כסינדקוויל.
    "סידקוויל דחיפה&#33;" אתה קורא באושר. סינדקוויל קורא בקול וגבו מעלה להבות אש קוצניות והוא יוצא במהירות לעבר הפוקימון של הנערה ומנסה לדחוף אותו, אבל הפוקימון שלה תופס את ראשו של סינדקוויל ומפיל אותו על הריצפה.
    "עבודה יפה טוטדייל&#33; עכשיו אקדח מים&#33;" היא קוראת וטוטדייל שולח אקדח מים לעבר סינדקוויל אשר פוגע בו וגורם ללהבות של סינדקוויל לדעוך.
    אין בעיה, פעם הבאה אני אודיע לך בפרטי^^
    --------
    &#39;לעזאזל...&#39; אני אומר לעצמי, וחושב במהירות על דרך לנצח את הטוטודייל.
    "סינדקוויל, תשתמש במתקפת דחיפה, ואז תתחמק&#33;" אני אומר לסינדקוויל, מקווה שהשיטה הזאת תהיה יותר טובה.

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •