Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 145
  1. the bitch is back
    אופיר-
    צ'ארמנדר מישתמשת בחלת על האדמה וקופץ באוויר ומצליח להיתחמק מהמתקפה של פרס.
    אבל מרוב עוצמת הגחלת הוא משאיר אדמה חרוכה ושריפה של דשא רב כתוצאה מכך, פרס מתחיל לרוץ בבהלה, כדי שלא יעלה גם הוא באש.
    כל זה לא משנה הרבה כי צ'ארמנדר שולח שוב גחלת עצומה לעבר פרס ושורף אותו קליל.
    פרס נופל על הריצפה מעולף.
    "אוי לא פרס!" קוראת המאמנת ורצה אליו "אתה חזק! קח את זה!" היא קוראת וזורקת לך כמה מטבעות בשווי של 100$.
    "אני אשאר פה ואתאמן אם תרצה קרב חוזר אני אהיה בסביבה" היא אומרת בחיוךומתחילה לטפל בפרס שלה.

ניב-
    טריקו מהנהנת בהסכמה ושניכם מתחילים ללכת לחפש את המרכז.
    כעבור דקות ספורות אתה רואה מבנה עם גג אדום ועליו ציור של ופוקדור.
    אתה ניכנס פנימה ורואה מספר של אנשים משחקים עם פוקימונים ומאחוריהם דלפק ששם יושבת אישה עם שיער ורוד העוזרת בדיוק למאמנת עם גראולייט.

יוסי-
    אתה מוציא פוקדור וזורק אותו על סטארלי המעולף.
    הפוקדור ניפתח ומכניס את סטארלי לתוכו ומתחיל להיתגלגל על הריצפה.
    כעבור כמה שניות הפוקדור נעצר.
    סטארלי נלכד!

רועי-
    סבבה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדקוויל מיתרומם ומישתמש בדחיפה היישר לתוך ביטנו של טוטדייל ומעיף אותו אחורה.
    טוטדייל נעמד בקושי ומנסה להישתמש בשריטה, אבל סינדקוויל מתחמק בקלות ופוגע בטוטדייל שוב בעזרת דחיפה ומטיח אותו בעוצמה על הריצפה. טוטדייל ניפצע קשה ואינו מחזיק מעמד ומעבד את ההכרה על המקום.
    "אוי לא טוטדייל!" קוראת אנג'י ומחזירה אותו לפוקדור "תזכור את מה שאני אומרת לך אני אנצח אותך!" היא צועקת בזעם ודוחפת אותך הצידה ובורחת משם בריצה.
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 2 2010, 03:40 PM
    אופיר-
    צ'ארמנדר מישתמשת בחלת על האדמה וקופץ באוויר ומצליח להיתחמק מהמתקפה של פרס.
    אבל מרוב עוצמת הגחלת הוא משאיר אדמה חרוכה ושריפה של דשא רב כתוצאה מכך, פרס מתחיל לרוץ בבהלה, כדי שלא יעלה גם הוא באש.
    כל זה לא משנה הרבה כי צ'ארמנדר שולח שוב גחלת עצומה לעבר פרס ושורף אותו קליל.
    פרס נופל על הריצפה מעולף.
    "אוי לא פרס!" קוראת המאמנת ורצה אליו "אתה חזק! קח את זה!" היא קוראת וזורקת לך כמה מטבעות בשווי של 100$.
    "אני אשאר פה ואתאמן אם תרצה קרב חוזר אני אהיה בסביבה" היא אומרת בחיוךומתחילה לטפל בפרס שלה.

"טוב :mellow: " אומר במעט שיעמום
    "כנראה שאנחנו הרבה יותר חזקים ממה שחשבתי " אומר לצ'ארמנדר ואחזיר אותו לפוכדור
    אמשיך להתקדם לעבר ורידיאן

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

3. the bitch is back
    אופיר-
    אתה מחזיר את צ&#39;ארמנדר וממשיך ללכת.
    כעבור עשר דקות אתה מגיע לעיר ורידאן. העיר הענקית הזאת נגלת לעינייך ויופייה מהמם
    אתה מבחין בעשרות בתים, מרכז פוקימונים, חנות,מכון וממש בכניסה אתה מבחין בפיצ&#39;ו קטנה היושבת ליד עץ קטן ונראת מעט מפוחדת.
    גיל! 3>

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 2 2010, 03:50 PM
    אופיר-
    אתה מחזיר את צ&#39;ארמנדר וממשיך ללכת.
    כעבור עשר דקות אתה מגיע לעיר ורידאן. העיר הענקית הזאת נגלת לעינייך ויופייה מהמם
    אתה מבחין בעשרות בתים, מרכז פוקימונים, חנות,מכון וממש בכניסה אתה מבחין בפיצ&#39;ו קטנה היושבת ליד עץ קטן ונראת מעט מפוחדת.
    אתקרב אליה באיטיות ואתיישב לידה
    "הלכת לאיבוד פיצ&#39;ו? " אשאל אותה בחיבה ואנסה ללטף את ראשה כדי להרגיעה

<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>*קרדיט Hitsugaya Toshirou, למוש השור ולמפעל של Sanji*</span></span>

5. the bitch is back
    אופיר-
    אתה מיתקרב פיצ&#39;ו והיא מתחילה לבכות ולנופף בידייה הקטנות באוויר ומנידה בראשה.
    "אתה הראשון שמצליח לדבר איתה" את שומע. אתה מיסתובב ואישה עם שיער ורוד וכובע לבן ניגשת אליך "אני האחות ג&#39;וי וניראה לי שמישהו נטש אותה פה" היא אומרת בעצב.
    "כל פעם שאני או מאמנים אחרים היתקרבו אליה היא חישמלה אותם. היא מחכה למאמן שלה שיחזור, אבל עבר כבר כמעט שבוע" היא אומרת "בכל מקרה אם אתה מאמן אתה מוזמן להכנס פנימה אני כבר חוזרת. אני צריכה ללכת לכמה דקות לבית ספר למאמנים" מוסיפה בחיוך ומתחילה ללכת משם.
    גיל! 3>

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 2 2010, 04:07 PM
    אופיר-
    אתה מיתקרב פיצ&#39;ו והיא מתחילה לבכות ולנופף בידייה הקטנות באוויר ומנידה בראשה.
    "אתה הראשון שמצליח לדבר איתה" את שומע. אתה מיסתובב ואישה עם שיער ורוד וכובע לבן ניגשת אליך "אני האחות ג&#39;וי וניראה לי שמישהו נטש אותה פה" היא אומרת בעצב.
    "כל פעם שאני או מאמנים אחרים היתקרבו אליה היא חישמלה אותם. היא מחכה למאמן שלה שיחזור, אבל עבר כבר כמעט שבוע" היא אומרת "בכל מקרה אם אתה מאמן אתה מוזמן להכנס פנימה אני כבר חוזרת. אני צריכה ללכת לכמה דקות לבית ספר למאמנים" מוסיפה בחיוך ומתחילה ללכת משם.
    "פיצ&#39;ו אני יכול להבין את הכאב שלך, אבל אם המאמן שלך לא יחזור את חייבת להמשיך הלאה, את לא יכולה לחכות לו לעד..."
    "את מוזמנת להצטרף אליי במסע שלי, ואני מבטיח שאני בחיים לא ינטוש אותך " אומר לפיצ&#39;ו בחיבה ואוציא פוכדור ריק ואניח אותו לפניה

7. משתמש מנוסה
    רועי-
    סבבה (:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    סינדקוויל מיתרומם ומישתמש בדחיפה היישר לתוך ביטנו של טוטדייל ומעיף אותו אחורה.
    טוטדייל נעמד בקושי ומנסה להישתמש בשריטה, אבל סינדקוויל מתחמק בקלות ופוגע בטוטדייל שוב בעזרת דחיפה ומטיח אותו בעוצמה על הריצפה. טוטדייל ניפצע קשה ואינו מחזיק מעמד ומעבד את ההכרה על המקום.
    "אוי לא טוטדייל&#33;" קוראת אנג&#39;י ומחזירה אותו לפוקדור "תזכור את מה שאני אומרת לך אני אנצח אותך&#33;" היא צועקת בזעם ודוחפת אותך הצידה ובורחת משם בריצה.
    "חה" אני אומר לי בשקט, ואז אני מתכופף אל סינדקוויל- "היה לך קרב ממש טוב סינדקוויל&#33;" אני אומר לו.
    אני מתחיל ללכת סביב העיר, מחפש את דרך היציאה ממנה.
    אחרי כמה דקות שבהן אני מסתובב במעגלים, אני הולך אל איש אחד ושואל אותו- "זליחה, איפה נמצאת היציאה מהעיר?".

8. משתמש מנוסה
    ניב-
    טריקו מהנהנת בהסכמה ושניכם מתחילים ללכת לחפש את המרכז.
    כעבור דקות ספורות אתה רואה מבנה עם גג אדום ועליו ציור של ופוקדור.
    אתה ניכנס פנימה ורואה מספר של אנשים משחקים עם פוקימונים ומאחוריהם דלפק ששם יושבת אישה עם שיער ורוד העוזרת בדיוק למאמנת עם גראולייט.
    אחשוב לעצמי &#39;זאת כנראה המנהלת של המרכז.&#39; ואז אלך אליה, אחכה שהיא תגמור לטפל בגרווליט ואז אשאל אותה "את יכולה לטפל בטריקו ובפוציאנה שלי?"

9. the bitch is back
    אופיר-
    פיצ&#39;ו ממשיכה ליילל ואז מיסתכלת על הפוקדור שאתה מוציא והיא מנסה לחשמל אותו אבל מיתחשמלת בעצמה ונופלת על הפוקדור,שניפתח ומכניס אותה לתוכו ומתחיל להיגלגל מצד לצד. כעבור כמה שניות הוא נעצר. פיצ&#39;ו נילכדה.

רועי-
    אתה מיסתובב ופוגש גברת, מגונדת מאוד המחייכת אליך "היציאה היא חמש דקות הליכה מערבה חמש דקות הליכה" היא אומרת לך ומצביאה לך על המשך הדרך.
    אתה מודה לה ומתחיל ללכת לכיוון ואכן כעבור חמש דקות אתה מוצא את היציאה ומתחיל לצעוד בדרך.
    לפתע מתוך אחד מהשיחים קופץ לך סנטרט () הניראה חזק מאוד.

ניב-
    אתה מחכה כמה דקות עד שהאישה בשיער הורוד מסיימת עם הנערה.
    "שלום לך,אני האחות ג&#39;וי במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.
    "תוכלי לטפל בפו&#39;צאינה וטריקו שלי?" אתה שואל בחיוך "בוודאי&#33;" היא אומרת ולוקחת את הפוקדורים שלהם ולאחר כמה דקות הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.
    גיל! 3>

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 5 2010, 03:28 PM
    אופיר-
    פיצ&#39;ו ממשיכה ליילל ואז מיסתכלת על הפוקדור שאתה מוציא והיא מנסה לחשמל אותו אבל מיתחשמלת בעצמה ונופלת על הפוקדור,שניפתח ומכניס אותה לתוכו ומתחיל להיגלגל מצד לצד. כעבור כמה שניות הוא נעצר. פיצ&#39;ו נילכדה.

:mellow:
    "ייאי לכדתי פיצ&#39;ו&#33;&#33; " אצעק באושר ואקפוץ במקום מרוב שמחה
    לאחר מכן אתחיל לרוץ במהירות דרך ורידיאן כדי להגיע לעיר הבאה כדי להתחיל להתקדם במסע שלי לאליט פור

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 5 2010, 03:28 PM
    ניב-
    אתה מחכה כמה דקות עד שהאישה בשיער הורוד מסיימת עם הנערה.
    "שלום לך,אני האחות ג&#39;וי במה אוכל לעזור לך?" היא שואלת בחיוך.
    "תוכלי לטפל בפו&#39;צאינה וטריקו שלי?" אתה שואל בחיוך "בוודאי&#33;" היא אומרת ולוקחת את הפוקדורים שלהם ולאחר כמה דקות הפוקימונים שלך בריאים ושלמים.
    אומר "תודה רבה" ויוצא מהמרכז.
    אני מחפש ספסל לשבת בו ואם אני מוצא אני מתיישב עליו, מוציא את היומן שלי וכותב בו:
    היי יומן, עברתי הרבה ואני חושב שזה זמן טוב לספר לך מה קרה.
    בזמן שחיכיתי לפרופסור ליד המעבדה שלו שמעתי רעשים וקריאה לעזרה, ומצאתי את הפרופסור, כשזיגזגון תוקף אותו. בתוך תיק שהיה מונח בצד היו הפוקדורים של טריקו, מדקיפ וטורציק. הוצאתי את מדפיק וטריקו והבסתי את הפוציאנה. לאחר מכן הפרופסור נתן לי מפה ישנה ואת הפוקדור של טריקו, וכיוון אותי לעיר הראשונה שבה יש מכון. המשכתי ללכת בדרך ובטעות דרכתי על זנב של פוציאנה. טריקו נלחמה בו, והיא הייתה מצויינת. היא ניצחה אותו בלי בעיה. תפסתי אותו וצירפתי אותו לצוות ואז המשכתי ללכת והגעתי לעיר אולדייל. בעיר אולדייל פגשתי את האחות גוי, שטיפלה בפוקימונים שלי. וזהו, זה כל מה שקרה.
    אז ביי, עד הפעם הבאה"

12. משתמש מנוסה
    יוסי-
    אתה מוציא פוקדור וזורק אותו על סטארלי המעולף.
    הפוקדור ניפתח ומכניס את סטארלי לתוכו ומתחיל להיתגלגל על הריצפה.
    כעבור כמה שניות הפוקדור נעצר.
    סטארלי נלכד&#33;
    &#39;&#39;יש&#33; לכדתי סטארלי&#33;&#39;&#39; אומר בחיוך ואחזיר את טרטוויג.
    לאחר מכן אמשיך בדרכי.

תודה למישהו מפורום אחר על החתימה הפצצה הזאת (:

קרדיט לנאור על הבאנר (:

13. the bitch is back
    אופיר-
    אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר היציאה מהעיר שאתה רואה מהצד בניין גדול שרשום עליו מכון ואיש זקן שיושב לצד הדרך.
    "שלום מאמן צעיר הדר לעבור פה זה רק דרך המכון&#33;" הוא אומר ומשלב את ידיו "יש לך את התג?" הוא שואל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המכון הראשון הוא בעיר הזאת אז לא רציתי לדפוק אותך XP

ניב-
    אתה כותב את הכל ביומן ומכניס אותו לתיק. אתה מיסתכל סביב ורואה שלוש דרכים היוצאות מהעיר. צפונית,דורמית, שממנה באת ומזרחית.

יוסי-
    אתה מחזיר את טרטוויג וממשיך בדרך כבחור צעיר עוצר אותך "שלום אתה רוצה קרב?" הוא שואל ברצינות
    "אני טים והנה אני בא&#33;" הוא אומר וזורק לאוויר פוקדור שמתוכו יוצא פוניטה ( )
    "קדימה פוניטה תתחיל עם גחלת&#33;" הוא קורא
    גיל! 3>

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 5 2010, 09:41 PM
    אופיר-
    אתה מתחיל לרוץ במהירות לעבר היציאה מהעיר שאתה רואה מהצד בניין גדול שרשום עליו מכון ואיש זקן שיושב לצד הדרך.
    "שלום מאמן צעיר הדר לעבור פה זה רק דרך המכון&#33;" הוא אומר ומשלב את ידיו "יש לך את התג?" הוא שואל.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    המכון הראשון הוא בעיר הזאת אז לא רציתי לדפוק אותך XP

*אה חשבתי שזה יהיה כמו במשחקים, תודה*
    "יהיה לי בקרוב&#33; " אומר בגאווה לאיש
    וארוץ אל תוך הבניין של המכון

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by Ritsuka Kun@Feb 5 2010, 09:41 PM
    ניב-
    אתה כותב את הכל ביומן ומכניס אותו לתיק. אתה מיסתכל סביב ורואה שלוש דרכים היוצאות מהעיר. צפונית,דורמית, שממנה באת ומזרחית.
    אחשוב לעצמי &#39;לאן אלך? לדרך הצפונית או המזרחית? נראה לי שלהמשיך צפונה יהיה רעיון טוב&#39; ואתחיל להתקדם לכיוון צפון

עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •